arkadaşlar biliyorumkii çok kaliteli ve çok pahalı sistemleri almak çözüm değil.. önemli olan uyumlu cihazları almak....elimde bir adet jbl 1200.1 anfi var....yanına da bir adette 4 kanal bir anfi alıp bir sistem yapmak istiyorum..sizden ricam 1200.1 için hangi sub, yanına 4 kanal hangi anfi ve hangi midler ve nasıl cd çalar...kısaca olayı iyi bilen arkadaşlar beni yönlenderirse çok sevinirim.. bütcem 1250 tl...aracım jeep.şimdiden tşk.
Öncelikle beklentiler neler mesela sub.dan teypden bassı nasıl seversin sertmi yumuşakmı teyp animasyonlumu olcak yoksa kontrollümü bunlar önemli yani ama genel olarak bişey söylersek sub.Audiobahn olabilir serisini belirtmiyorum tarz bilmediğim için kicker l serisi olabilir midlerde kicker yada kenwood olabilir teypde Piooner yada Alpine olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Öncelikle beklentiler neler mesela sub.dan teypden bassı nasıl seversin sertmi yumuşakmı teyp animasyonlumu olcak yoksa kontrollümü bunlar önemli yani ama genel olarak bişey söylersek sub.Audiobahn olabilir serisini belirtmiyorum tarz bilmediğim için kicker l serisi olabilir midlerde kicker yada kenwood olabilir teypde Piooner yada Alpine olabilir.
teyp muhtemelen ya jvc avx serisi yada pio 5250 olacak..midleri aldım gibi hertz marka.. basslara gelince yumuşak olucak..kicker çok sert o yüzden sevmiyorum..