Şimdi Ara

10 numara bi Atatürk resmi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
18.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

yine oreilly

cevap vermeyin şu dengesize.
    quote:

işgaldeki hali sakın unutma,
    Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
    sen anandan yine çıkardın ama,
    baban kimdi bilemezdin şerefsiz

şu dörtlükte yer alan küfürün yanına benim ATA' min ismini hangi kimliği meçhul şahıs koydu acaba?
    bırakın böyle dörtlükleri, akıllı olun biraz. güzel şeyler yazın can ciğer olalım.
    yy.' ın dahisi, Türkiye Cumhuriyeti' nin kurucusu, önderimize iltifat etmek için böyle garip kelimeleri kullanırken,
    nasıl hoşnut oluyorsunuz anlamıyorum. ilk defa bu dörtlüğe cevap veriyorum forumlarda.
    yeter gayri, ana' ya da laf var, ata' ya da.

esas şerefsiz olan, bu dörtlüğü çıkarıp internete süren o kendini bilmez olsa gerek. ayıp yahu..

sinirden, yazıyı da yanlış yazdık. yine kimseden ses çıkmıyor. herkes uyuyor belli ki.. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 2 Temmuz 2009; 3:29:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

quote:

Orjinalden alıntı: oreilly

olur baska yerlerden okurum

ama benim okudugum yerler seninle ayni seyleri soylemiyecektir bundan eminim

Kardeşim şu konuya bir açıklık getirelim. Birçok kaynakta Atatürk'ün sol gözünün savaşta gözüne şarapnel parçası isabet etmesi sonucu hasar gördüğünü, yaşlandıkça gözünün neredeyse tamamen göremeyecek hale geldiğini yazar. Bunu neden bu kadar merak ediyorsun anlamış değilim. Derdinizi de anlamıyorum sizin. Ne olduysa oldu adamın gözüne, hastalıktan olsa ne olacak, savaşta olsa ne olacak? Çok mu önemli? Git nerden okuyorsan oku tövbe tövbe

evet cok onemli senin okudugun kaynaklar gercekleri degil islerine geleni yaziyor

yarin oburgun ataturk yolda gezerken ferrarinin biri 280 km hiz ile geciyormus gecerkende ataturkun gozune tas sicramis o yuzden ataturk kor olmus der gerci hos dese daha inandirici olur ama neyse konuyu uzatmicam

• quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

quote:

yine oreilly

cevap vermeyin şu dengesize.
    quote:

işgaldeki hali sakın unutma,
    Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
    sen anandan yine çıkardın ama,
    baban kimdi bilemezdin şerefsiz

şu dörtlükte yer alan küfürün yanına benim ATA' min ismini hangi kimliği meçhul şahıs koydu acaba?
    bırakın böyle dörtlükleri, akıllı olun biraz. güzel şeyler yazın can ciğer olalım.
    yy.' ın dahisi, Türkiye Cumhuriyeti' nin kurucusu, önderimize iltifat ederken, böyle garip kelimeleri kullanırken,
    nasıl hoşnut oluyorsunuz anlamıyorum. ilk defa bu dörtlüğe cevap veriyorum forumlarda.
    yeter gayri, ana' ya da laf var, ata' ya da.

esas şerefsiz olan, bu dörtlüğü çıkarıp internete süren o kendini bilmez olsa gerek. ayıp yahu..

quote:

ne ararsin tanri ile aramda!
    sen kimsin ki orucumu sorarsin?
    hakikaten gozun yoksa haramda,
    basi aciga niye turban sorarsin!

raki, sarap iciyorsam sana ne.
    yoksa sana bir zararim, icerim.
    ikimiz de gelsek kildan kopruye
    ben durustsem sarhosken de gecerim.

esir iken mumkun mudur ibadet?
    yatip kalkip ataturk e dua et.
    senin gibi durzulerin yuzunden,
    dininden de soguyacak bu millet.

isgaldeki hali sakin unutma,
    ataturk e dil uzatma sebepsiz.
    sen anandan yine cikardin amma,
    baban kimdi bilemezdin serefsiz...

alındın mı?

• quote:

Zıbar yat
  • ben niye alınacağım, aksine gururluyum. Ata' mın elinin değdiğine senelerce elim değdi.
    küfürü seven ve küfürü terk edemeyen benim ne dediğimi anlamaz, anlayamaz.
    ne zaman küfürü terk etti, o zaman aklı çark etmeye başlayacak inşallah.

sen alındın mı şimdi?

akıllı olan ne dediğimi gayet iyi anlar..
  • quote:

10 numara bi Atatürk resmi
    [
    burda çok hoş duruyor:)

İlk kez gördüm
  • quote:

quote:

quote:

olur baska yerlerden okurum

ama benim okudugum yerler seninle ayni seyleri soylemiyecektir bundan eminim

Kardeşim şu konuya bir açıklık getirelim. Birçok kaynakta Atatürk'ün sol gözünün savaşta gözüne şarapnel parçası isabet etmesi sonucu hasar gördüğünü, yaşlandıkça gözünün neredeyse tamamen göremeyecek hale geldiğini yazar. Bunu neden bu kadar merak ediyorsun anlamış değilim. Derdinizi de anlamıyorum sizin. Ne olduysa oldu adamın gözüne, hastalıktan olsa ne olacak, savaşta olsa ne olacak? Çok mu önemli? Git nerden okuyorsan oku tövbe tövbe

evet cok onemli senin okudugun kaynaklar gercekleri degil islerine geleni yaziyor

yarin oburgun ataturk yolda gezerken ferrarinin biri 280 km hiz ile geciyormus gecerkende ataturkun gozune tas sicramis o yuzden ataturk kor olmus der gerci hos dese daha inandirici olur ama neyse konuyu uzatmicam

Ne olur uzat konuyu yalvarıyorum bak. Bu saatte başka eğlenecek bir şey yok senden başka.

• quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

ben niye alınacağım, aksine gururluyum. Ata' mın elinin değdiğine senelerce elim değdi.
    küfürü seven ve küfürü terk edemeyen benim ne dediğimi anlamaz, anlayamaz.
    ne zaman küfürü terk etti, o zaman aklı çark etmeye başlayacak inşallah.

sen alındın mı şimdi?

akıllı olan ne dediğimi gayet iyi anlar..

kalem kitaptan mı bahsediyorsun?

anlamışmıyım:)

ben sadece verdigin tepkiyi anlamamıştım.
  • En sevdiğim Resimlerinden Birisi...

• quote:

Orjinalden alıntı: .M3RT.

En sevdiğim Resimlerinden Birisi...

ooooooooooo cok guzelmis

hemen koleksiyonu ma ekliyorum emegine saglik
  • Kim olursa olsun insanların resmen ilahlaştırılması yanlıştır. Bizim milletimiz hem tarihiyle övünmeyi pek sevdiginden (sen cevap verecek olan şahıs, parantez içinde yazılanlara dikkat et, övünmekte aşırıya kaçmak ve önüne bakamayacak duruma gelmekten bahsediyorum) Atatürk ü de ilahlaştırma yoluna gidenler yok değil. Kabul o bizi kurtardı Atamdır sayarım severim. Ama şunu bilin ki o da insandı yahu. Sigara, içki, kadınlarla her türlü ilişki vs vs Karizmasına da laf demiyorum ama ilahlaştırmayın.
  • Pardon burda kim ilahlaştırdı Atatürk'ü, bu sonucu nerden çıkardın? Sigara ve içki içtiğini zaten biliyoruz. Evet o da insan, yapmıştır bizi ilgilendirmez. Ben burdan bu sonuç çıkarılabilecek bir olay göremiyorum. Sen bulduysan aydınlat beni.
  • quote:

Pardon burda kim ilahlaştırdı Atatürk'ü, bu sonucu nerden çıkardın? Sigara ve içki içtiğini zaten biliyoruz. Evet o da insan, yapmıştır bizi ilgilendirmez. Ben burdan bu sonuç çıkarılabilecek bir olay göremiyorum. Sen bulduysan aydınlat beni.

edit:vazgeçtim yorumdan .(sildim)

konuyu saptırmaya çalışanlardan biri işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis_Majoris_Vy -- 2 Temmuz 2009; 4:57:34 >
  • quote:

quote:

Zıbar yat

sen git zibar yat

benim le konusurkende laflarina dikkat et ya adam gibi tartis yada cevap verme
  • quote:

Pardon burda kim ilahlaştırdı Atatürk'ü, bu sonucu nerden çıkardın? Sigara ve içki içtiğini zaten biliyoruz. Evet o da insan, yapmıştır bizi ilgilendirmez. Ben burdan bu sonuç çıkarılabilecek bir olay göremiyorum. Sen bulduysan aydınlat beni.

Burda ilahlaştırdılar demedim. Sadece burdan cevap verecek olana seslendim parantez içinde. Onun dışındakileri yazma amacım düşüncemi belirtmekti o kadar.

-------

Gözdeki kayma olayından kasıt birinin kısık olmasıysa eger bende de o sorun vardı. Gözlerim bozuk ama numarası düşük. Gözlük ya da lens takmazsam çabuk yoruluyor ve kısılıyor. İnsan farkına varmıyor ama birçok kişide var kısılma sorunu.

@Canis_Majoris_Vy

Hayır öyle bir amacım yok diger sayfaları okumadım bile. Sadece ara sıra rastlıyorum resmen insanüstü harikulade varlık demeye getiriyorlar lafı bazıları. Onu dile getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 2 Temmuz 2009; 5:02:20 >

• Ben bu forumda 3 yıldır yazıyorum öyle birine rastlamadım. Neyse.
  • quote:

Ben bu forumda 3yıldır yazıyorum öyle birine rastlamadım. Neyse.

O birşey ifade etmez eğer anlamamışsan. Çok abartanlar var çook...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

quote:

Ben bu forumda 3yıldır yazıyorum öyle birine rastlamadım. Neyse.

O birşey ifade etmez eğer anlamamışsan. Çok abartanlar var çook...

Tamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colddplay

quote:

sarapnel gelse gozune adamin surati komple yara olurdu

ne sarapnel i bu bir hastalik izine benziyor

Doktormusun? Ciddi olarak soruyorum.

Bakıyorumda forumda hiç kimse Mustafa belgeselini izlememiş. Ya ön yargıdan dolayı yada vakit bulamamış. Youtubeden izleyebilirsiniz. İşte iyi kötü herşeyi izleyeceksinki bilgin olsun -ki belgesel bence çok güzel olmuş. İnsan tarafından ele almış gaziyi. Büyük cesaret bu ülkede.

Gazinin tek gözü görmüyordu. Sebebi Trablusgarpta siperdeyken karşı taraftan gelen bir merminin kayaya isabetiyle kayadan sıçrayan küçük bir parçanın gözüne sıçramasıdır. Bunu hatıratında kendisi yazdığı gibi o dönemde herkes biliyordu ama malesef gazinin vefatından sonra onu ilahlaştıran dikta zihniyet bu yönleri hiç bir yerde yazmadı ve bahsetmedi. Yukarıda bir arkadaş, mustafa ismini koyan öğretmenin ismini bilmiyor yeni nesil demiş. Bir kere atamız doğuştan mustafa. O öğretmen Kemal ismini koymuştur. Ne acaip bir gaf bu ya
    Daha 2 x 2 nin 22 ettiğini bilmiyorlar der gibi birşey olmuş senin durum arkadaş.

Ayrıca anlattığım şu detay ona kemal ismini koyan öğretmenin isminin ne olduğundan daha önemli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 2 Temmuz 2009; 5:15:10 >

• Atamızın içkisinden sigarasından gözüne aldığı şarapnel darbesinden sonra oluşan hasardan size ne ?

Önemli olan onun emnanetinin bekçisi olmak .

Onun emnatine düşman olanlar hep açıyorlar bu konuları küçük beyinleriyle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.