samimim olarak atamızdan daha karizmatik hiçbir resme raslamadım. --- Atatürkün yaşam tarzı içinse Kimse Atatürk dahil şu dünyada başka birini sevme mecburiyetinde degil.nefrette edebilir. AMA belirli kişilere bulundugu makamdan sahip oldugu bilgiden ötürü(devlet büyükleri,gerçek din adamları,bilim adamları,gerçek sanatçılar vs vs) "SAYGI "duymak zorundayız. insan olarak bir arada yaşamamız için bu olmazsa olmazlardan Bir kurucu-devlet adamı listesindede "Atatürk" saygı duymamız gerekenler arasında bir numaradır
valla hocam herkesin eşşek gibi saygı duyması gerektiği zaten aşikar(yasalar vs.). yalnız birde şöyle bi durum var, kalkıp bu ülkede, bu ülkenin kurucusunu sevmiyorum dediğin zaman milyonların nefretini kazanmaya hazırlıklı olacaksın.
birader sarapnel dedigin adami mahfeder deriye dokundumu iz birakir ataturkun gozune gelse ataturk kor olurdu hani kormu olmus ? bu sarapnel olayi degil akil var mantik var bu bir hastalik belirtisi
quote:
Orjinalden alıntı: .IsTanBul.
quote:
Orjinalden alıntı: Soz.Turk
kral Atatürk o kadar sıkıntı içerisinde napsın ?
sıkıntısını sigara mı alıyor bızımde sıkıntımız var bızde sıgara ıcelım ne kadar komık bır yorum:)
______----
vede galıba resim değil fotoğraf:)
Doğru ya sen de yedi düvele karşı gelip aç karnına günlerce çatıştın, birsürü hainle uğraşıp koca bir ülke kurdun. Kolay değil, senin de sıkıntın büyük.
Bu resmi şöyle koyalım daha hoş dursun. "simage" yapınca genişliyor.
Şu sigara meselesinede son getirelim lütfen. İçmiş yada içmemiş bitirin artık. Geçmişte kaldı. Ama kim istemezdi ki keşke içmeseydi de çok daha uzun yaşaydı, bu ülke çok farklı bir konumda olsaydı. Lütfen sigara konusunu kapatalım!
quote:
Orjinalden alıntı: desci
quote:
quote:
sıkıntısını sigara mı alıyor bızımde sıkıntımız var bızde sıgara ıcelım ne kadar komık bır yorum:)
______----
Doğru ya sen de yedi düvele karşı gelip aç karnına günlerce çatıştın, birsürü hainle uğraşıp koca bir ülke kurdun. Kolay değil, senin de sıkıntın büyük.
buyuk adamlar buyuk islerle ugrasir yaptiklarida ne kucumsenir nede buyutulur
o zaman ataturkte asker olacagina baska meslek sahibi olsaymis ikidebir ayni laflari onumuze surmeyin
birader sarapnel dedigin adami mahfeder deriye dokundumu iz birakir ataturkun gozune gelse ataturk kor olurdu hani kormu olmus ? bu sarapnel olayi degil akil var mantik var bu bir hastalik belirtisi
bir hastalık izine benziyor deyince biliyoda konuşuyop adam diye düşündüm
bir hastalık izine benziyor deyince biliyoda konuşuyop adam diye düşündüm
hayir sence mantiken bir dusun lutfen
silah kazasi olsa kocaman iz olurdu iz yok
ya dogustan boyleydi ki genclik resimleri var gozlerinde kayma yoktu yada hastalik gecirdi
Atatürkün gözü dediğim gibi neredeyse tamamen görmüyordu. Hastalıkla alakası yok. Savaşta bir darbe sonucu meydana gelmiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
Atatürkün gözü dediğim gibi neredeyse tamamen görmüyordu. Hastalıkla alakası yok. Savaşta bir darbe sonucu meydana gelmiştir.
GAZİ Mustafa Kemal Atatürk
Olur, Atatürk gelsin önce sana ne olacağını sorsun, sonra da sigara içebilir miyim diye izin alsın?
Sen ne oluyosun bu arada?
quote:
peki neden o zaman suratinda sarapnel izi yok ? ya sarapnel durdu durdu tam gozunun icine girdi yada ataturk bir hastaliga yakalandi
yine oreilly
cevap vermeyin şu dengesize.
quote:
işgaldeki hali sakın unutma, Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. sen anandan yine çıkardın ama, baban kimdi bilemezdin şerefsiz
quote:
Orjinalden alıntı: oreilly
quote:
peki neden o zaman suratinda sarapnel izi yok ? ya sarapnel durdu durdu tam gozunun icine girdi yada ataturk bir hastaliga yakalandi
Sana burda laf anlatamam, git herhangi bir yerden oku.
olur baska yerlerden okurum
ama benim okudugum yerler seninle ayni seyleri soylemiyecektir bundan eminim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: silenThief
quote:
quote:
______----
evet sen sevgilimi nereye götürsem sıkıntısındasın o Türkiye'yi nası kurtarsam
cocukmusun?
her kezın kendı butcesınde sıkıntısı vardır tmm mı bu sıkıntılar sigara içmekle ne azalır ne gecer sıkıntılarını sıgarayla geçiştirenler yanlızca ve yanlızca acizlerdir
şimdi bak bakalım yukardaki arkadaş ne demek istemiş (eminimöyle bir dusuncesı yoktur ama onun yorumu cok yanlıs)
Daha düne kadar 14 yaşındayım herşeyin farkındayım yazmıyor muydu senin imzada? Kendi yaşı kemale erdi sanki ya millete söylüyor çocuk musun diye. Velet.
quote:
Mübarek hacı hoca efendi hazretleri ne diyor bu konuda?
quote:
Orjinalden alıntı: MA Lin
quote:
senin hakkinda hic iyi seyler soylemiyor
quote:
Kardeşim şu konuya bir açıklık getirelim. Birçok kaynakta Atatürk'ün sol gözünün savaşta gözüne şarapnel parçası isabet etmesi sonucu hasar gördüğünü, yaşlandıkça gözünün neredeyse tamamen göremeyecek hale geldiğini yazar. Bunu neden bu kadar merak ediyorsun anlamış değilim. Derdinizi de anlamıyorum sizin. Ne olduysa oldu adamın gözüne, hastalıktan olsa ne olacak, savaşta olsa ne olacak? Çok mu önemli? Git nerden okuyorsan oku tövbe tövbe
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MA Lin
quote:
senin hakkinda hic iyi seyler soylemiyor
Düşünebilen adamı sevmez zaten. İşine gelmez. Ona düşünme yeteneği olmayan adamlar lazım ki yönetebilsin...