Şimdi Ara

10 numara bi Atatürk resmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
18.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk ü bu kadar tabulaştırırlarsa böyle garip sorular çıkar işte.
    O da sigara içerdi, iki içerdi, tuvalete giderdi, yalan söylerdi vs.vs.
    Kısacası insandı, insan.
    Yukarıda arkadaşın da yazdıği gibi fikirleri üzerinde konuşmak gerek.
  • .bu fotolar o zamanlar nasıl renkli çıkıyormuş ya.siyah beyaz değil mi
  • MGK toplantısında, abdullah gül'ün arkasındaki resim...ATAM her zamanki gibi yine çok asaletli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

Atatürkün içkisine, sigarasına laf edeceğinize, sorgulayacağınıza kendinize bakın siz. O içmesinde kim içsin. Adam o kadar imkansızlıkda, zorlukta. Türkiye Cumhuriyetini kurmak için uğraştı ve başardı. O içmesinde kim içsin ?. O Kadar sıkıntı ve zorluk çekmiş adam hayatı boyunca..

Atatürk'ün içkisine laf eden henüz olmadı ilk siz oldunuz Ayrıca Atatürk'ü birazcık tanımış olsaydınız onun sigarayı dertten değil keyiften içtiğini bilirdiniz O, en çok keyif aldığı şeyin sigara olduğunu söylerdi, ölümüm olacaksa bu eski sadık arkadaşımdan olsun derdi ve öyle de oldu. Tabii ki bu yapılan yanlış bir harekettir. Ama bu bizi alakadar etmez, isterse eroin çeker bizi ilgilendirmez, herkesin kendi hayatı

• çalarım ben bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDx -- 1 Temmuz 2009; 22:46:01 >
  • dünyanın en büyük insanı seni seiviyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: .IsTanBul.

quote:

Orjinalden alıntı: Soz.Turk

kral Atatürk o kadar sıkıntı içerisinde napsın ?

sıkıntısını sigara mı alıyor bızımde sıkıntımız var bızde sıgara ıcelım ne kadar komık bır yorum:)

______----

vede galıba resim değil fotoğraf:)

evet sen sevgilimi nereye götürsem sıkıntısındasın o Türkiye'yi nası kurtarsam
  • Atatürk'ün sigarasına laf edenin O'nun sigarasının külü kadar değeri var mı acaba?

işyerimde takım elbiseli resmi başucumda kalbimizde.
  • hayır sigara içiyorsa atamız size ne.eskilere sorun bakalım kaç kişi sigara içmiyor.aslında şimdi içmek çok yanlıştır.
    üstümdeki mesaja katılıyorum tebrikler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 1 Temmuz 2009; 22:59:42 >
  • Onun kendi hayatında ne yaptığını sorgulayacağınıza biraz kendinize bakın. Keşke şu zıkkımı içmeyip ömründen olmasaydı Atam ama ne yazık ki erken kaybettik onu. Onun gibisi dünyaya gelmez daha. Mekanı cennet olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DunkeR

Duruşu, asaleti yeter...

• Sağcınızda faşist duygular içindesiniz solcunuz da. Nedir bu yabanilik nedir bu saldırganlık sevgili dostlar. Burada hepimiz aynı şeye sevgi gösteriyor aynı şeye saygı duyuyoruz. Atatürkü ne kadar tanıdığı tartışılacak siz insanlar sigarasını eleştirdik diye bizi Atatürk düşmanı yaptınız. Atatürkü şeriatçılara karşı savundum diye aldığım 4 günlük cezanın daha yeni sonuna gelmiş bulunan ben'in burda gördüğü muameleye bakın. Her nekadar çoğunuz daha liseye gidiyor olsanız bile böylesine saldırgan olmanız, eleştiriye kapalı olmanız beni çok üzüyor. Nurcuların Said Nursiyi peygamberden üstün tutmaları ne kadar yanlışsa sizin şuan Atatürk için yaptığınız şey de aynı derece de yanlış. Atatürk'ün düşüncesi arkasında gitmek istiyorsanız önce her şeyi sorgulamayı öğrenin. Kuranı sorgulayın, dini sorgulayın, peygamberi sorgulayın, Cumhuriyetinizi, Atatürkü sorgulayın, sorgulayın ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu en doğru şekilde bulabilesiniz. Sorgulayın ki yarın öbür gün birileri inandığınız şeylere farklı bir bakış açısından yaklaşırsa verecek doğru bir cevabınız olsun. Gerçekleri sorgulamadan gerçek olduklarına başka nasıl inanabiliriz ki? Sigara meselesine yeniden açıklama getirmeyeceğim anlamak isteyene yukarıda çok açık bir şekilde yazdım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 1 Temmuz 2009; 23:05:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

quote:

Orjinalden alıntı: .IsTanBul.

quote:

Orjinalden alıntı: Soz.Turk

kral Atatürk o kadar sıkıntı içerisinde napsın ?

sıkıntısını sigara mı alıyor bızımde sıkıntımız var bızde sıgara ıcelım ne kadar komık bır yorum:)

______----

vede galıba resim değil fotoğraf:)

evet sen sevgilimi nereye götürsem sıkıntısındasın o Türkiye'yi nası kurtarsam

cocukmusun?

her kezın kendı butcesınde sıkıntısı vardır tmm mı bu sıkıntılar sigara içmekle ne azalır ne gecer sıkıntılarını sıgarayla geçiştirenler yanlızca ve yanlızca acizlerdir

şimdi bak bakalım yukardaki arkadaş ne demek istemiş (eminimöyle bir dusuncesı yoktur ama onun yorumu cok yanlıs)

• quote:

Orjinalden alıntı: clubstar

çalarım ben bunu

bu resmin üstüne tanımam
  • Ata'mızın her resmi harika, şahane, müthiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::KR@L:::

kimse kusura bakmasın ATAMIZI SAYIP SEVİYORUM SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMİYORUM AMA
    10 resminin 8'inde elinde sigara var...
    Sebebi ne acaba...

ekleme:bu gün mahallenin çocuklarına "ATATÜRK'E MUSTAFA ADINI VEREN ÖĞRETMENİNİN ADINI" SORDUM BİLEMEDİLER
    İŞTE OKULLARDA ATATÜRK BU KADAR ANLATILIYOR.

EDİT:SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAZMAYIN EFENDİ OLUN ADAM OLUN LAN

İçse ne olacak ki ? Sanırım "Gençler bu resme bakarak sigaraya başlıyor" diyorsun herhalde.

• quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

Atatürkün içkisine, sigarasına laf edeceğinize, sorgulayacağınıza kendinize bakın siz. O içmesinde kim içsin. Adam o kadar imkansızlıkda, zorlukta. Türkiye Cumhuriyetini kurmak için uğraştı ve başardı. O içmesinde kim içsin ?. O Kadar sıkıntı ve zorluk çekmiş adam hayatı boyunca..

Atatürk'ün içkisine laf eden henüz olmadı ilk siz oldunuz Ayrıca Atatürk'ü birazcık tanımış olsaydınız onun sigarayı dertten değil keyiften içtiğini bilirdiniz O, en çok keyif aldığı şeyin sigara olduğunu söylerdi, ölümüm olacaksa bu eski sadık arkadaşımdan olsun derdi ve öyle de oldu. Tabii ki bu yapılan yanlış bir harekettir. Ama bu bizi alakadar etmez, isterse eroin çeker bizi ilgilendirmez, herkesin kendi hayatı

Kral'a yazdıgım ikinci cevapta sıkıntıdan stresten içtiğini yazmıştım.Değilmiş.Zevkten İçiyormuş.Bu Bilgi İçin Sağol erenkurt

• içmeseydin be şu zıkkımı ne olurdu...
  • Rica ederim, önemli olan doğru bilgiyi paylaşmak Bu yüzden burdayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubstar

çalarım ben bunu

Şu gözlere , karizmaya bakın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.