çok yerinde bir cevap. 29 ekim 2008'den itibaren dikkatler böyle şeylere çekilmeye çalışılıyor zaten.
@IsTanBul Ata'nın o dönemdeki sıkıntılarıyla karşılaştırabildiğin sıkıntını merak ettim doğrusu.
quote:
Orjinalden alıntı: :::KR@L:::
kimse kusura bakmasın ATAMIZI SAYIP SEVİYORUM SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMİYORUM AMA 10 resminin 8'inde elinde sigara var... Sebebi ne acaba...
ekleme:bu gün mahallenin çocuklarına "ATATÜRK'E MUSTAFA ADINI VEREN ÖĞRETMENİNİN ADINI" SORDUM BİLEMEDİLER İŞTE OKULLARDA ATATÜRK BU KADAR ANLATILIYOR.
EDİT:SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAZMAYIN EFENDİ OLUN ADAM OLUN LAN
kimse kusura bakmasın ATAMIZI SAYIP SEVİYORUM SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMİYORUM AMA 10 resminin 8'inde elinde sigara var... Sebebi ne acaba...
ekleme:bu gün mahallenin çocuklarına "ATATÜRK'E MUSTAFA ADINI VEREN ÖĞRETMENİNİN ADINI" SORDUM BİLEMEDİLER İŞTE OKULLARDA ATATÜRK BU KADAR ANLATILIYOR.
EDİT:SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAZMAYIN EFENDİ OLUN ADAM OLUN LAN
Ne yapacağını sana mı sorcak
kesin çıkar biri dedim çıktı evet kardeş bana soracak buranın muhtarı benim
İçer içmez onu kendibilir ama kızmıyo değilim Atama keşke dikkat edebilseydi 10 yıl daha yönetse bu ülkeyi daha çok şey değişirdi.
çok yerinde bir cevap. 29 ekim 2008'den itibaren dikkatler böyle şeylere çekilmeye çalışılıyor zaten.
@IsTanBul Ata'nın o dönemdeki sıkıntılarıyla karşılaştırabildiğin sıkıntını merak ettim doğrusu.
Her şeyi eleştirmesini bilmek gerek. Sigarası dikkatimizi çekti diye ilkeleriyle ilgilenmediğimizi de nerden çıkardınız Sigarayı öleceğini bile bile büyük bir umursamazlıkla içmiştir. Tabii bu onun hatasıdır, onun yaşamıdır, onun tercihleridir,bizi hiç mi hiç alakadar etmez. Ama bu yapılan şeyin yanlış olduğunu değiştirmez. Bunu yapan Mustafa Kemal bile olsa
Her şeyi eleştirmesini bilmek gerek. Sigarası dikkatimizi çekti diye ilkeleriyle ilgilenmediğimizi de nerden çıkardınız Sigarayı öleceğini bile bile büyük bir umursamazlıkla içmiştir. Tabii bu onun hatasıdır, onun yaşamıdır, onun tercihleridir,bizi hiç mi hiç alakadar etmez. Ama bu yapılan şeyin yanlış olduğunu değiştirmez. Bunu yapan Mustafa Kemal bile olsa
Gerçekten güzel yazmışsınız.
en muhteşem fotoğraflardan biri
quote:
Orjinalden alıntı: .IsTanBul.
quote:
Orjinalden alıntı: Soz.Turk
kral Atatürk o kadar sıkıntı içerisinde napsın ?
sıkıntısını sigara mı alıyor bızımde sıkıntımız var bızde sıgara ıcelım ne kadar komık bır yorum:)
gülmekten yarılırsın artık.Türkiye'de sigarayı zevkine içen var sıkıntıdan stresten içen var. Gerginlik yaratmayıp konuyu dağıtmayalım
yahu hele atamızın araç üzerinde vermiş olduğu poz var on numara biz kamyoncularada sözü (Türk şöförü en asil duygunun insanıdır)
quote:
Orjinalden alıntı: semih_efendi
en muhteşem fotoğraflardan biri
+1
Konuyla alakasız ama bir arkadaş yazmış dikkatimi çekti. Resim-fotoğraf olayına ben de çok takılırdım ama bir gün açıp baktım ki TDK sözlüğünde eş anlamlı görünüyor. Çizilene resim, çekilene fotoğraf demiyor. O gün bugündür tutuyorum kendimi.
Atatürkün içkisine, sigarasına laf edeceğinize, sorgulayacağınıza kendinize bakın siz. O içmesinde kim içsin. Adam o kadar imkansızlıkda, zorlukta. Türkiye Cumhuriyetini kurmak için uğraştı ve başardı. O içmesinde kim içsin ?. O Kadar sıkıntı ve zorluk çekmiş adam hayatı boyunca..
quote:
Orjinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy
veee en sevdigim resmi.
Çok güzel...
eğer yaptığı kötülük ülkemize olsaydı bu hepimizin sorunu olurdu ama yaptığı sadece keni kötülüğüneyse bu hiç kimseyi ilgilendirmez
gereksiz kişilere cevap vererek boşuna konuyu kirletmeyin arkadaşlar. hatasız kul olmaz tabi ki, en azından millete değil kendine zarar veren birşeyi yapmış. keşke yapmasaymış ama artık birşeyi değiştiremeyiz malesef