Guti ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni bir 10 numara transfer etmek için düğmeye bastı.
Ara transfer dönemi için hazırlıklara başlayan siyah-beyazlı yönetimin ucuz maliyetli bir futbolcu transfer etmeyi düşündüğü ve bu futbolcunun forvet arkasında görev alacağı kaydedildi.
Beşiktaşlıların bu transferi kiralama yöntemiyle de yapabileceği vurgulanırken, menajerler Mendes ve Ahmet Bulut aracılığıyla İspanya, Portekiz ve Avrupa'nın dört bir yanından futbolcu baktıkları belirtildi.
Beşiktaş'ta ayrıca tüm gözler Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisine çevrilirken, teknik direktör Carlos Carvalhal, Simao sabrosa için ayrı bir antrenman programı uygulayama başladı.
Ailevi problemlerden dolayı Carlos Carvalhal'dan ekstra izin alan ancak 8 günün ardından dün çalışmalara başlayan Portekizli yıldızın bugün takım izinli olmasına rağmen tek başına antrenman yaptığı öğrenildi.
Sakatlıkları düzelen Rüştü'yü ilk onbir, İbrahim Toraman'ı da 18 kişilik kadroya aymayı planlayan Carvalhal bu iki oyuncuya da hazır ol talimatı verdi.
Kalede Rüştü savunmada Hilbert Sivok Egemen ve İsmail'i oynatmayı planlayan Carvalhal orta alanda da Ernst Aurelio ve Veli yi görevlendirmeyi düşünüyor.
Carvalhal forvet hattinda ise Quaresma Simao ve Almeida'yı oynatacak.
yahu almasınlar 10 numara fln. bu seferde figoyuı fln getirirler iyice yanarız. gerçi figo şu anda bile gutiden iyi oynardı ya neyse.
öte yandan cenki kesmesin artık yaw.
misimovic'i çok beğeniyordum ben, ve mehmet ekici.
10.5 var olurmu
Burak Kaplan? A2 de oynasın diye aldık heralde
Bence Simao'nun yaşı da ilerledi, Simao direk forvet arkasında serbest pozisyonda oynasın, bitiriciliği felan da iyi zaten. Sağ tarafa da daha genç ve sağlam bir kanat alsın Beşiktaş. Daha mantıklı ve geleceğe dönük bir yatırım olur.
aman yine 10,5 fiyaskosu yasamayalimda. mumkunse demiroren elini atmasin bu ise ve ayrica portekizli getirilmesin. zaten devre arasinda alinacak oyuncular genelde ya takiminda sorun yasayan yada yedek kalan oyuncular oldugu icin sezon sonu iyi bir transfer yapilabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
Bence Simao'nun yaşı da ilerledi, Simao direk forvet arkasında serbest pozisyonda oynasın, bitiriciliği felan da iyi zaten. Sağ tarafa da daha genç ve sağlam bir kanat alsın Beşiktaş. Daha mantıklı ve geleceğe dönük bir yatırım olur.
var hocam hepsi var, saçma haberler bunlar... dediğiniz mantıklı, sağ tarafa yeni adam almaya da gerek yok, a2'de her maçta 2-3 gol atan, çoğu kişinin almanyadaki en yetenekli gurbetçimiz olduğunu söylediği 21 yaşındaki burak kaplan var... ayrıca bu eleman 10 numara mevkisinde de oynayabiliyor. onu geçtim, veli gibi; belki siz bilmeyebilirsiniz onur bayrmoğlu gibi forma için kıçını yırtabilcek 50 tane genç var bekleyen... hadi onuda geçtim, hepimizin beklediği muhammed önümüzdeki sene 18 yaşında olucak... şu an; fernandes'in de varlığı düşünülürse yeni orta saha çok mantıksız olur.
bu arada quaresma aslinda forvet arkasinda serbest olarak denenebilir. hem kanattan durduk yere pozisyon yememis oluruz hemde quaresma gereksiz yere topu kenarlara sıkıştıramaz. Quaresma serbest iken sol acikta veli , sag acikta simao ile aslinda cok daha tehlikeli olabiliriz.
delgado 10 numaraya ne yaptıysa,halen takımda oynayan 10 numaralı oyuncu yok, bebeye verdik,adam daha 1maça çıkamadı
Beşiktaşta para çok ama transferler yanlış.bunlardan biride gutiydi
quote:
Orijinalden alıntı: bl@ckh@wk
+1 Bu çocuğun resmini koymak için girmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Orijinalden alıntı: bl@ckh@wk
+1 Bu çocuğun resmini koymak için girmiştim.
+
Burak Kaplan
Ve her ne kadar şu anda A2'de oynuyor olsada Tayfur hocanın çıktığında bolca şans vericeğini düşündüğüm; geçen senede verdiği Onur Bayramoğlu...
Gidipte transfer yapma gibi bir saçmalıkla uğraşmazlar herhalde.
Bu yönetim Beckham gibi uzatmaların uzatmasını oynayan bir şöhreti takıma getirmezse ben daha hiç birşey bilmiyorum..
Bence de gerek yok 10 numaraya, takım bu kadar borçluyken gereksiz bir masraf olur. Bebe iyileşince çekersin Simao yu arkaya kanatları Quaresma - Bebe yaparsın. Al sana fıstık gibi hücum hattı