Şimdi Ara

%10 hepsiburada bonusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
5.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Nihayet sonunda ING'de ayak uydurmaya başladı...
    http://www.ingbonus.com/bonus_kampanyalar/hepsiburada2013.asp

Verdiğiniz link Mayıs ayına ait, mayıs ayında bonusun hepsiburada kampanyasına ilk başta katılmamıştı hatta ing, daha sonradan dahil oldular.
  • Kampanyaya katılmak isteyenler facebook üzerinden Garanti Link uygulamasıyla ya da twitterdan #garantilinkhepsiburada hashtag'ı ile katılmak zorunda.

Direk alışveriş yapmayınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Kampanyaya katılmak isteyenler facebook üzerinden Garanti Link uygulamasıyla ya da twitterdan #garantilinkhepsiburada hashtag'ı ile katılmak zorunda.

Merhaba,

Bizde arkadaşıma S3 MİNİ cep telefonu alacağız hepsiburda dan . BONUS kartımız var önce ne yapmamaız laızm. Facebook kulanmıyoruz . bir hesap mı acmamız lazım.

mesaj filan gönderilmiyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

quote:

Kampanyaya katılmak isteyenler facebook üzerinden Garanti Link uygulamasıyla ya da twitterdan #garantilinkhepsiburada hashtag'ı ile katılmak zorunda.

Merhaba,

Bizde arkadaşıma S3 MİNİ cep telefonu alacağız hepsiburda dan . BONUS kartımız var önce ne yapmamaız laızm. Facebook kulanmıyoruz . bir hesap mı acmamız lazım.

Evet facebook hesabi acip garanti link uygulamasina gidiyorsun begenip telefonu tanimlatiyorsunuz kaydiniz aliniyor. Zaten sizi yonlendirir linkleri takip ederseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cetera

quote:

Merhaba,

Evet facebook hesabi acip garanti link uygulamasina gidiyorsun begenip telefonu tanimlatiyorsunuz kaydiniz aliniyor. Zaten sizi yonlendirir linkleri takip ederseniz

sağ ol arkadaş biraz evvel aldık telefonu.

• BONUSGENÇ kampanyaya dahil mi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Kampanyaya katılım 50.000 TL bonus bütçesi ile sınırlıdır.

Herkes 100 Tl kazansa sadece 500 Müşteri mi faydalanacakmış?

Sadece Garanti bankasının 8,5 Milyon kart hamili var.

çapulcu müdürün işleri
  • haber veren arkadaşa teşekkürler. Ben de kendime iki adet gardrop aldım. %10 bonus ve 30TL hediye çeki de gelecek cidden sıcak oldu bu :)
  • hackolik kullanıcısına yanıt
    %10 bonustan emin olma ilk 500 e girme ihtimalin düşük.
  • kazanılan bonusu hepsiburada kullanacakmışız...başka emriniz...
  • Bonusu tanımlanan oldu mu? Hepsiburada'dan kontrol ettiğimde bende artı bir bonus görünmüyor.
  • Ben de baktım hava civa, 50000 TL bonus bize kalmamış olabilir.
  • Benimde kartıma puan yüklenmemiş.
  • 10 haziranda hepsiburada'dan alışveriş yaptım. Söz de 15 temmuzda bonuslar yüklenecekti. Dün mesaj attım dönen yok olmadı yarın arayacam. Şayet yüklemezlerse elveda garanti bonus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

10 haziranda hepsiburada'dan alışveriş yaptım. Söz de 15 temmuzda bonuslar yüklenecekti. Dün mesaj attım dönen yok olmadı yarın arayacam. Şayet yüklemezlerse elveda garanti bonus.

Aradınmı hocam?
  • Bende, bonus yattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitisvinifera68

Bende, bonus yattı.

hocam bonus bende de yattı ama hızlıal.com da alışveriş yaparken bonus sorgulattığımızda görünüyor yüklenen bonus ama sadece hepsiburada alışverişlerinde geçerlidir diyor
  • Evet, kampanyadan kazanılan bonuslar sadece Hepsiburada da kullanılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.