Bildirim
10 bin TL nasıl değerlendirilmeli?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dolarda euro gibi 4e dogru kosacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yeraltı Peygamberi
dolarda euro gibi 4e dogru kosacak
Yavaş koşsun , sende çok uçtun.Doların 2 liradan 3 lira olması 2 yılı aldı. -
hisse senedi alıp satabilirsin. ama olayı tam olarak kavramadan sakın paranın tümünü bir hisseye yatırma.
edit: dolar riskli şuan. dolar falan alayım deme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 24 Ağustos 2015; 23:30:14 > -
Merhaba
Skype adresiniz varsa iletişime geçelim size öneride bulunmak isterim. İyi günler dilerim -
Şuanlık beklemede kalın bence
quote:
Orijinalden alıntı: TrustyForex
Merhaba
Skype adresiniz varsa iletişime geçelim size öneride bulunmak isterim. İyi günler dilerim
Salyangozunu başka yerde sat yemezler burda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye
quote:
Orijinalden alıntı: TrustyForex
Merhaba
Skype adresiniz varsa iletişime geçelim size öneride bulunmak isterim. İyi günler dilerim
Salyangozunu başka yerde sat yemezler burda.
Aman forex fln uzak durun adamın ilk mesajı size öneriymiş
Eğer 1 Kasım seçimlerinde AKP tek başına iktidar olamazsa (ki ben olamayacağını düşünüyorum) dolar 3,5 TL olur mu?Ona göre şuan dolar alınabilir. -
quote:
Eğer 1 Kasım seçimlerinde AKP tek başına iktidar olamazsa (ki ben olamayacağını düşünüyorum) dolar 3,5 TL olur mu?Ona göre şuan dolar alınabilir.
Dolar 3,5 olacakta ne zaman olacak onu düşünüyorum, ak parti filan bir konuda etkilerde asıl küresel etkiler doları 3,5 yapacak. Seneye kadar beklemek de kötü oluyor Tam yükseliş trendinin başında almak lazım doları. Merkez bankası açık açık ben sadece dengesizliğe müdahale edecem dedi . Serbest kur da paranın kendi değerini düşürmesine izin verecekler yoksa altından kalkamazlar . Ayrıca kredi çekeceklerde bu faiz oranlarını kaçırmasınlar mumla ararlar sonra .. -
Konuyu tekrar uplayalım. -
10 bin tl ye 1 senelik zaman zarfında hiç bir şekilde ihtiyacın yoksa temettü verimi olan uluslararası bir şirketin senedini al. -
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back
10 bin tl ye 1 senelik zaman zarfında hiç bir şekilde ihtiyacın yoksa temettü verimi olan uluslararası bir şirketin senedini al.
temettü verimi nedir?Hiç bilgim yok bu konularda.Şirket senedi borsa mı oluyor? -
Evet borsa.
Temettü verimi hakkında bir bilgim yok.Bilmediğim konu riskli geldi gözüme çekindim. -
Enpara vadeli hesaba yatır.
quote:
Orijinalden alıntı: Polat1903
Faizsiz bir yatırım olmalı.İnanç meselesinden ötürü. -
Zekatını ver. Cenabı Hakk bereketlendirir inşallah. -
quote:
quote:
Faizsiz bir yatırım olmalı.İnanç meselesinden ötürü.
İnanç meselesi işin içine girince hiçbir yatırım aracına karışmamanız gerek paranız dursun aylık ekleme yapın sadece madem
quote:
Orijinalden alıntı: Devilsbutcher
quote:
quote:
Faizsiz bir yatırım olmalı.İnanç meselesinden ötürü.
İnanç meselesi işin içine girince hiçbir yatırım aracına karışmamanız gerek paranız dursun aylık ekleme yapın sadece madem
Yoo öyle bir durum yok.Yatırımlık arsa-dükkan-konut alabilirsin.Dolar-Euro-Altın alabilirsin.Borsa bile helal.Sadece yatırım yapacağın şirketin helal para kazanıyor olması gerekiyor.İslam aslında kolay zorlaştıran biziz.
Benzer içerikler
- mkk sicil no nedir
- fiziki altın nerede saklanır
- 2 milyon sermaye ile ne is yapılır
- order invest
- al sat indikatörü
- bitcoin haram mı diyanet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X