Şimdi Ara

10.500tlye kadar araç tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar savurduğum haftalıklarımı biriktirip bir yatırımım olsun diyorum,babamın arabasına binmek istemiyorum ve hesaplarıma göre yılbaşında elimde 10.500tllik bir para olucak İNŞALLAH

bende bu 10.500tllik parayla araç piyasasına girmek istiyorum ve başlangıç yapmak istiyorum

arabada benim için önemli olan bir sene sonra aldığım paralara zorlanmadan satabilmek ve ayrıca yakıt ve havasının olması bir sene kalacak bende araba senede ihtiyaçlardan artan 15.000lik para geçiyor elime
    Sizce hangi markanın hangi modelini alayım ?

Yada bir sene daha bekleyip 25.000tllik arabamı alsam ?

Teşekkürler buraya yorum yazanlara bu konuyuda anı olarak saklayacam ve her aşamada buraya yazacam İNŞALLAH

Sağlıcakla kalın

Boyum:1.88cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 14 Haziran 2015; 0:33:17 >

• Yani hava demeseydin sana hyundai accent önercektim. Masrafsiz az yakan , tam o paraların hakkını veren araba. Yani sen bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnsnglsmhrybrhm.19000

Yani hava demeseydin sana hyundai accent önercektim. Masrafsiz az yakan , tam o paraların hakkını veren araba. Yani sen bilirsin

bu paraya havalı bulamam zaten usta :)
    sağ ol önerin için
  • Rica ederim. Inşallah bulursun temiz bişeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-satilik-yer-ucagi-215071933/detay

teşekkürler yorum için
  • Renault europa, mazda 323 ,civic,brodway ,tipo vs temiz bakımlısını alın bin daha koyarsanız palio olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Accent yumurtaya bakin 1,3ler olabilir

• Lada Vega alınabilir.
  • Proton 415-416
  • Hava istiyorsanız Accent Coupe bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

http://www.sahibinden.com/fiat-bravo-1.6-sx

ustam bu sayfadan sence hangisi alınmalı ?
  • O fiyata alacağınız arabada hava olmaz ki şu hava meselesi arabada en son arayacağım şey bile değildir. Ama illa olsun diyorsanız arkadaşım da sizin gibi düşünerek nissan nx coupe aldı sene başında. Lpgde uygun yakıyor. Öyle büyük bir masrafı da çıkmadı arabanın. Spor bir duruşu var ve t-top denilen açılabilir tavanı var bir göz atın derim.

• Hava olsun istiyorsan arkadaşın dediği gibi bravo tek kapı al. Çok yakışıklılar

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Renault europa, mazda 323 ,civic,brodway ,tipo vs temiz bakımlısını alın bin daha koyarsanız palio olabilir

usta bu saydıklarından hangisi az yakar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetressive

quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

http://www.sahibinden.com/fiat-bravo-1.6-sx

ustam bu sayfadan sence hangisi alınmalı ?

Heyecanlı bir gençten olmayanı yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

O fiyata alacağınız arabada hava olmaz ki şu hava meselesi arabada en son arayacağım şey bile değildir. Ama illa olsun diyorsanız arkadaşım da sizin gibi düşünerek nissan nx coupe aldı sene başında. Lpgde uygun yakıyor. Öyle büyük bir masrafı da çıkmadı arabanın. Spor bir duruşu var ve t-top denilen açılabilir tavanı var bir göz atın derim.

teşekkürler açılır tavanlar hep ilgimi çekmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Allah akıl fikir versin. 1 ay önce 10 bine alınabilen araçlar bu gün bile 10 bine alınamıyorken, birileri olmayan ama olma ihtimali olan 10500 tl ye aralık ayı için tavsiye istiyor.

Ne güzel...

Gaza getiren cümleler bunlar
    ama tavsiye verseydin daha yararlı olurdu dostum İyi geceler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.