Şimdi Ara

10.000 tl ye hangi araba alınırr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1994 model corsamı satıp daha yeni bi araba almak istiyorum ve öğrenciyim şehir içi için ideal uygun 10.000ytl ye kadar hangi arabaları öneririsinz çok teşekkürlerr

• 10.000 ytl'ye aldıgın aracın 94 corsa'dan iyi olacagını sanmıyorum
  • 97 307 al

Ama alacağın araç eski olacak, kendi aracın sorunsuzsa boşver, para verip üstüne sorunlu bi araç alma
  • Ben rover'i tek gecerim. Uzun süredir arastırıyorum ve ortalama 10.000'e ABS,klima ve airbag'i olan 97-98 model tek arac rover! Rover alınırmı diyenler olacak eminim; bu fiyata bu donanima sahip baska bir arac gosterirlerse sevinirim; bende bilgilenmiş olurum

http://www.araba.com.tr/ilan/rover/416/69971.html
    http://www.araba.com.tr/ilan/rover/214/166878.html

• RPNIN arkadasım bak benim dayıoğlu araba alıp satıyo . geçen bi tane rover aldı alacağına karşılık.araba 94 model 620 si. arabayı aldı yemin ediyorum satana kadar anası ağladı hemde öyle 9000 ytl felan istemiyodu istediği fiyat 6000 ytl.o adamki o kadar zor sattı başkası bu arabayı hiç satamaz .he ama arabaya bindim bi kere 40 ytl lik benzin koydum sarıyer fener e gittim geldim ( haznedar'dan ) arabayı park ettim bi daha çalıştırdığımda çalışmadı.benzini bitmiş.gittiğim yol aşağı yukarı 100-110 km.gerisini sen hesapla.ama araba kalite olarak konfor olarak yol tutuş olarak mükemmel tek kelimeyle.
  • 97-98 model hatchback civic 1.4i bulabilirsin,temiz bir tane bulursan sorunsuz uzun yıllar kullanırsın. Örnek ;
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2139710
    fiyatlar 1-2 milyar farkeder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: istako

RPNIN arkadasım bak benim dayıoğlu araba alıp satıyo . geçen bi tane rover aldı alacağına karşılık.araba 94 model 620 si. arabayı aldı yemin ediyorum satana kadar anası ağladı hemde öyle 9000 ytl felan istemiyodu istediği fiyat 6000 ytl.o adamki o kadar zor sattı başkası bu arabayı hiç satamaz .he ama arabaya bindim bi kere 40 ytl lik benzin koydum sarıyer fener e gittim geldim ( haznedar'dan ) arabayı park ettim bi daha çalıştırdığımda çalışmadı.benzini bitmiş.gittiğim yol aşağı yukarı 100-110 km.gerisini sen hesapla.ama araba kalite olarak konfor olarak yol tutuş olarak mükemmel tek kelimeyle.

Haklısın rover'ın 2. eli yok denecek kadar az ama 600 ve 800 serisinin 2. eli tamamen yok! Arabalar resmen hurda parasına zor alıcı buluyor. Kendi dusuncem: 4-5 yıl binilecek ise 200 veya 400 serisi alınabilir. Parca ve yakıt konusunda üzmüyor ama tabi yine satarken problem olur; arabayı da ucuz yapan zaten bu olay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu yoksa diğer arabalar bırak kalsın..
  • kullanacaksan al bi 214 bin gayet nispeten kolay satarsın diger roverlara gore
  • Bence de sorun yoksa kullanmaya devam et. 10000 YTL'ye ne alabilecsin ki daha temiz ve gemç olarak.
    1998-99 Corsa bulursun belki, ecotech motorlardan.
  • roverı sakın alayım deme su gibi benzin içiyo
    sen o paraya bi reno 19 alırsın güzel arba o fiyata
  • yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar aslında en mantıklısı 97 98 honda gibi görünüyor ama alınan arabanında mutlaka masrafı olacaktır roverin zaten parçası çok pahalı yakıtıda fazla die biliyorum aklımdaki araba polo ama bu fiyatada biraz zor gibi
  • 1.2 motor temiz bi palio iyi olur aslında.o motorlar iyi oluyor
  • aracin sorunsuzsa degistirme hicdegilse huyunu suyunu biliyosun arabanin..
    simdi gidip alicaksin baska 7-8senelik bi araba bilemezsin ki nasi kullanildigini, kazasi olup olmadigini falan bence riskli is sayet arabandan memnunsan degistirme bence
  • benim corsa 94 model city lerden 170 bin km de bakımları hep zamanında yapıldı nispeten temiz bi araç 4 kapılı çelik jantlı lastikler 1 aylık n e kadara satabilirim sizce
  • 9ciwari diycem ama temizligine gore daha asagilara inmesi muhtemel
  • arkadaşlar fena bi arabaya benzemiyo ne de olsa polo ama 170000 kmde beni biraz korkutuyor

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1419960
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.