Şimdi Ara

10.000₺ aşmayacak beyaz eşya set ve 43 ekran televizyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 10.000₺ aşmayacak, beyaz eşya set fırın buzdolabı çamaşır makinesi arıyorum.

Televizyon 43 ekran

Çamaşır makinesi 8-9 kg arası

Fırın ve bulaşık makinesi buzdolabı orta karar ekran olursa daha iyi olur.

Nerden almalıyım internetten mi yoksa dükkandan mı, internet derseniz önereceğiniz link var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülke olmaz reis zor bu fiyattan hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Bu ülke olmaz reis zor bu fiyattan hepsi
    10.000₺ diyorum hocam 10.000₺

Bu birime Avrupa'da ekstradan PS 4 ve ışıklı ekranlı bosch set ve Samsung'un kral televizyonunu alıyorlar

• https://forum.donanimhaber.com/yeni-ev-icin-beyaz-esya-alindi--139060149

Geçen sene yazmıştım bu konuyu o zaman 9-9,5 gibi bir rakama toplamıştık ev için elektronik eşyayı , Tv yi 4k yerine 1080p seçersen bence o paraya kaliteli ürünler bulunabilir. Tabi ankastre değil ürünler. Davlumbaz/Aspiratörde yok çıktığımız evde vardı.

Hayat zor vallahi herşeyin fiyatı artıyor işte ne yaparsın. Bence netten al dükkanlarda salak yerine koyuluyorsun. Ben bazı ürünleri canlı görmek istedim beyaz eşya spot , yerel bayi vs gittik. Yer İstanbul 20 ye yakın yer gezdim. 1000tl yüksek fiyat verip peşin olunca 200tl inen mi dersin. Ürünün özelliklerini bilmeyen adamlar mı dersin. Spotlarda en uygun verenden set alsam internet ile 3-4bin tl fark var. Herhalde bunlar internet kullanmasını bilmeyen amcaları vs koparıyorlar. Satamazlar yoksa

• urun.n11.com
    Altus Beyaz Eşya Lüks Çeyiz Seti / Paketi Düzenleyici Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/beyaz-esya-setleri/altus-beyaz-esya-luks-ceyiz-seti-paketi-duzenleyici-P412571965

Şunu buldum

Buzdolabı 560litrelik seçtim

Çamaşırı 9kg 1000 devir

Bulaşık ekranlı olanı seçtim

7217₺ tuttu.

www.n11.com
    Philips 43PFS5803/62 43" Smart Full HD LED TV Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/philips-43pfs580362-43-smart-full-hd-led-tv-856223?magaza=aymetdtm

Televizyonda şunu seçtim toplamda 9966₺ tuttu lakin fırın yok artık fırınıda Altus alırız biraz aşacak artık ama yapacak birşey yok.

Bilmiyorum bu ürünler nasıldır ama daha iyisi 15.000₺ yi aşacağa benzer olabileceğinin en iyiside bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F946B81C -- 31 Temmuz 2020; 20:26:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7F946B81C

10.000₺ diyorum hocam 10.000₺

Bu birime Avrupa'da ekstradan PS 4 ve ışıklı ekranlı bosch set ve Samsung'un kral televizyonunu alıyorlar

Alıntıları Göster
    Kardeşim burası Avrupa değil. O bütçeye burada ancak gecekondu gibi makineler alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun eşyalarınız, ben de ileri bir zamanda set alacağım, orta seviye düşünüyordum, bir kaç ay önce 10.000'e toplayabileceğim seti şimdi 15.000'e zor buluyorum. sizin aldıklarınız da hoşuma gitti açıkçası, aradığım buz dolabı da bu şekildeydi ve geniş. Arçelik servisi ilgileniyor sanırım bir sorun olduğunda, güle güle kullanın. not aldım bunları ileride bakarım fiyat durumlarına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.