Şimdi Ara

10.000 - 15.000 TL arasında 2. el otomobil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10.000 - 15.000 TL arasında 2. el spor otomobil tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
    Bir zamanların efsane arabası olan Peugeot 306 GTI hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu fiyatlara almaya değer mi? Muhtemelen son sahibi olurum ama aldığımda sorun çıkarma ihtimali var mıdır? Zira hepsinin KM'si çok yüksek.
    Honda VTI'lere baktım ama onlar 20.000 TL'den başlıyor ve bütçeyi aşıyor.
    Sizin tavsiyeleriniz nelerdir acaba?

• Palio 1.2 16V lpgli.
  • km'si yüksek olduğuna bakmayın ancak temiz ve bakımları zamanında yapılmış ise gerçi gti modellerin motorları çok sıkıştırılmış düzgün kullanılmamış olabilir oyüzden bir sıkıntı oluşabilir...
  • bu fiyata brovo hgt alınır problemli bir araç ,derdini çekerseniz hakkını verecektir. ben de bu aralar 306gti, megane coupe 2.0 ve hgt arasında gittim geldim en mantıklısı hgt gibi gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lervolerto

bu fiyata brovo hgt alınır problemli bir araç ,derdini çekerseniz hakkını verecektir. ben de bu aralar 306gti, megane coupe 2.0 ve hgt arasında gittim geldim en mantıklısı hgt gibi gozukuyor.

evet dediğin araçlarda aynı muadilde ve fiyatlarıda aynı. bende kararsız kaldım şimdi hangisini alsam diye acaba. Sadece kazasız olmasıda yeterli değil, motorun hor kullanılıp kullanılmadığını anlamanın bir yolu yok sanırım?
  • gti araç alanlar neden alır o hız tutkusu ve motorun güzel tınısını dinlemek için ve dolayısıylada motorda yıpranma oranı daha fazla olur... bence yüksek performan aracı alacaksan işin çok zor ve şahsi fikrimi sorarsan almazdım.
  • Hocam muhakkak sorun çıkaracaktık 10 yaşından fazla ve motoruna nasıl bakıldığını bilmediğin bir araç.. Genellikle motoru ellenmemiş bir GTI bulmak 50'sinde bakire teyze aramak gibi birşey :) Sonuç olarak karar sizin fakat şunu söylemek isterım ''dışı sizi yakıyorsa içi de beni yakıyordur''...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mk2 kasa 155 hp lik (0-100=8sn) hgt ler modifikasyona pek uygun değil o yuzden motoru ellenmemiş bir araç bulabilme olasılığın fazla yine de hgt nin o meşhur sesini duyabilmek adına 3000+ rpm leri fazlasıya gormuştur 11-12 yıl hor kullanılmamış bulmak imkansıza yakın motorun yipranma derecesini kompresyon testine sokarak anlayabilirsiniz.
    cefasını çekebilecek maddi manevi gucunuz varsa sefasını da surersiniz yada bu paraya symbol palio punto gibi dizel araçlardan birini alıp standart ikinci eli kuvvetli araca binersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.