Şimdi Ara

10.0.0.2'ye giremiyorum !!! (Sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
30.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkdaşlar... modem ayarlarına girmek için 10.0.0.2'yi kullanıyordum... bilgisayara format attım sonra girmedi... bi kaç gün sonra hiç bi değişiklik yapmadım ama girmeye başladı herşey normal giderken şimdi tekrar girmemeye başladı. bu 10.0.02'ye girmemesi neye bağlı acaba ?¿
    bilgisayarımda mcafee kurulu belki ondandır dedim ama firewall'u kapatım denedim gene giremedim... bunun nedeni nedir acaba ? yardımlarınızı bekliyorum. (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacefire -- 2 Aralık 2005, 20:36:18 >

• makinenin aldığı ip adresinden kaynaklı olabilir, makinenin modemden aldığı ip adresine bakarsın ipconfig komutu ile sonra o ip adresini el ile ağ ayarlarından girersin.bu şekilde çözebilirsin diye düşünüyorum..
  • peki internete giriyormu?
  • evet internete girebiliyorm herşey normal çalışıyor ama sadece 10.0.0.2'ye giremiyorum...
    ipconfig'tede 10.0.0.2 yazıyor ama bağlanamıyorum...
  • SANA BİŞEY DİYEYİM BAK MODEMİN SAYFASINA GİR 10.0.0.0. A GİR MODEMİN IP SİNDENDİR
  • benimkinde ip no'lar değişik ancak öyle sanıyorum ki bağlanmaya çalıştığınz kendi ip no'nuz...modem ayarları için 10.0.0.1'i deneyin
    olmaz ise çalıştır>command>ipconfig/all, size bütün ip no'larını gösterir.
  • hayır modemin ip'si 10.0.0.2 benim ip'm ise 10.0.0.20... 127.1.1.1 ile girmeye denedim şifre ekranı çıktı ama kullanıcı adı ve şifreyi gidiyorum kabul etmiyor... aynı ağa bağlı 3 bilgisayar var onlarla dosya alışverişi bile yapabiliyorum ağ üzerinden... onlar 10.0.0.2'ye girebiliyorlar ben giremiyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1- global ip ne baglanmaya calis.
    2- varsa proxy ayarlarinin lan icin gecerli olmadigindan emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubd -- 27 Kasım 2005, 4:38:10 >
  • global ip adresimden bağlanmayıda denedim ama öylede olmuyor... proxy kullanmıyorum ama hala aynı... ethernet driver'larını kaldırıp tekrar yükleyeyim bide belki onla ilgili bir sorun vardır.
  • 127.1.1.1 ile şifre kutusu açılıyorsa,bu modem ayarlarına giren doğru yoldur. şifre değiştirdi iseniz eski şifre ile deneyin veya resetleyip
    admin, admin v.s. ile girip modem ayarlayın...explorer>seçenekler>
    yerel ağ ayarının da "otomatik ip al" da olmasına dikkat edin...
  • Arkadaşım bide baş tarafına http:// şeklinde yaz. Bende de oldu. YAzdım sorun olmadı.
    http://10.0.0.2 diye yaz. Eğer olmazsa modemin tanıtılmasında yada doğru takılmasında problem vardır
  • modem kurulum ve işletim sistemi ile alakalı , ben 2 kez karşılaştım ve sorun xp kurulumla düzeldi.
  • modem zaten ethernet'ten bağlı olduğu için ethernet'i tanıttımmı modemle bağlantı kurabiliyorum...
    127.1.1.1'e ne yazdıysam kabul etmiyor.. aynı modem'e bağlı diğer arkdaşlar normal 10.0.0.2'den girebiliyorlar modem ayarlarına... herhalde xp'yi tekrar kurmam gerekecek...
    başına http:// koyarakta denedim olmadı... zaten internet explorer ile açtığın zaman başına otomatik olarak http:// koyuyor...
    otomatik ip al'ı işaretledim gene olmadı... yapılacak bişey kalmdı galiba.. XP'yi tekrar kurmak en sağlamı olacak.
  • XP yeniden kurunca değişecek bir durum olacağını sanmıyorum...ama
    büyük olasılık kurdunuz bile...kısaca yazabilirseniz bilgimiz olsun...ilginç bir problemdi, umarım hallolmuştur...
  • aptalca xp hatalarından biri..xp yi yeniden kurmayla düzeliyor veya sistem geri yüklemeyle çalışan bir tarihe geri dönmen gerek..
  • ag kablosuyla baglanıyorsan bilgisayarın ıp siyle girmeyi dene
  • galiba yukarda bir yerde mcafee var demişsin.onun güvenlik ayarlarında eğer firewall varsa ordan o ip numarasına izin vermeyi dene.
  • arkadaşım modemini resetlemen gerekir
  • daha xp'yi tekrar kurmadım.. McAfee'i tamamen kapatıyorum gene girmiyor 10.0.0.2'ye...
    modemi resetlemekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü diğer arkdaşlar girebiliyorlar 10.0.0.2'ye.. sorun xp'de gibi... tekrar kurucamda vaktim olmuyor :) en kısa zamanda tekrar xp'yi kurucam...
    @musekol
    quote:

ag kablosuyla baglanıyorsan bilgisayarın ıp siyle girmeyi dene

onu da denedim ben kendim 10.0.0.20 yapmıştım öylede bağlanmadı sonra onu otomatik al dedim gene bağlanmadı... global ip adresinden de bağlanmadı... yapılacak başka birşey kalmadı galiba :)
    değişik fikirleri olanlar varsa yazsın daha 1-2 hafta xp kurmam şu vizler bi bitsin...
  • bende de girmio^!!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.