Şimdi Ara

1 Yıldır yoktum hangi romu kurmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar asagi yukarı 1 senedir rom islerini birakmistim şuan MIUI_2.3.30_XJ_V2 Romundayım

Bayagı geri kaldım tavsiye edebileceginiz romlar varsa bekliyorum arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

Arkadaslar asagi yukarı 1 senedir rom islerini birakmistim şuan MIUI_2.3.30_XJ_V2 Romundayım

Bayagı geri kaldım tavsiye edebileceginiz romlar varsa bekliyorum arkadaslar

Mobil kısma gir MARKA / MODEL olarak araştırma yap 2 dakikanı almaz ve İLGİLİ ana konu ( yıllardır var ve 100 lerce sayfadır ) ya mesajını - sorunu yaz :))
  • forumberin cm7si çok stabil eğer bluetooth ile işim olmaz diyorsanız coldbluenun jelly bean romunu da öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

forumberin cm7si çok stabil eğer bluetooth ile işim olmaz diyorsanız coldbluenun jelly bean romunu da öneririm

forumberın romları güzel şuanki kullandıgım onun zaten ama forumda bir sürü rom var hangisi bulamadım açıkcası musait oldugun zaman linki atabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

forumberin cm7si çok stabil eğer bluetooth ile işim olmaz diyorsanız coldbluenun jelly bean romunu da öneririm

forumberın romları güzel şuanki kullandıgım onun zaten ama forumda bir sürü rom var hangisi bulamadım açıkcası musait oldugun zaman linki atabilir misin

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62925029

• bluetooth önemli değil diyorsan coldbluenun romunu kur bende gayet iyi gidiyor çok beğendim.
  • Banada sağlam telefonu ısındırmayan,uygulamarda sorun çıkartmayan,şarjı uzun giden ve kamerası iyi olan bir rom önerirmsiniz arkadaşlar,oyun ve görsellikle pek işim olmaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.