Şimdi Ara

1 Yıldır Çözülemeyen Sorun .d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal boştayken reset olayı falan yok Oyuna girdikten bazen 10 bazen 20 bazende map yüklenirken pc kendine reset atıyor açılırken ise bir anlık mavi ekran gelip gidiyor sonra w10 falan geliyo. İşletim sistemi orjinal windows 10 var yeni ssd aldım 500 gb bad sector falan yok hdd nin içi bomboş sadece kurulumu yapıldı format yeni atıldı her şey güncel driverlar,bios fln.
    Kablo 0.75 mm kalınlıkta belki direnci kaldıramıyor diye düşünüyorum yarın kalın kablo alıcam çünkü 1.5 mm kalınlıktakini kullanırken reset atmıyordu ofiste.
    Isı ve Güç Değerleri :
    Gpu : Ultrada max 65 derece - 95Watt ı geçmiyor
    Cpu : 67 Derece (Bakmadım .d)
    Anakart : 55-60 derece(Bunada bakmadım :D)

Sistemim :
    Ekran Kartı : Amd Radeon Rx 470
    İşlemci : i5 6500-K
    Anakart : Asus H100M-D
    Ram : G.Skill Aegis 8 GB(Tek parça ram)
    Psu : Power Boost 500W(modelini tam bilmiyorum.)

Edit : 3840x2160 Çözünürlük 8 Shaderda (Max sayı bu) denedim daha başlamadan reset attı bilgisayar.

2. Edit : 1680x1050 çözünürlükte 8 Shader Complexity ayarında OCCT üzerinden teste sokuyordum gpu yu daha ekran gelmeden reset attı
    3. Edit : OCCT ile PSU'yu zorladım 1 error dedi kırmızı şekilde ama ne hatası olduğunu bulamadım 4k çözünürlükte (3840x2160) 3dk beklettim test reportuda aşağıda :
    1 Yıldır Çözülemeyen Sorun .d

Dipnot : Aşağılara düştüğü için tekrar paylaştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• evinin elektrik hattinda problem olabilir. 1.5 yıldır bilgisayarımda droplanma sorunu vardı. akla gelen herşeyi yaptım her parçayı değiştirdim olmadı. bilgisayarı aldım başka eve götürdüm tık yok

• corsair vs450 + akım koruyuculu priz aslında çözümü kendin bulmuşsun...Powerboost dandik bir marka

"3. Edit : OCCT ile PSU'yu zorladım 1 error dedi kırmızı şekilde ama ne hatası olduğunu bulamadım 4k çözünürlükte (3840x2160) 3dk beklettim test reportuda aşağıda : "
  • map yüklenirken atma varsa HDD yi de kontrol et.
  • sorun power supply.
    Emanet olarak bulabilirsen en az 550 watt +80 bronze sertifikalı psu bulup sistemine tak ve tekrar dene sorunun çözüldüğünü göreceksin.
  • i5 6500k değil 6500 olacak o yada 6600k

• Sorun büyük ihtimal güç kaynağın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.