Şimdi Ara

1 Yıl Ücretsiz VPN (Windscribe VPN SE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
4
Favori
4.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki linke girip turuncu yere tıklıyoruz ve bilgileri dolduruyoruz. Mail adresinize kod geliyor, gerekli programı indirip kodu giriyoruz. 1 Senelik ücretsiz VPN. Server listesi:

US East
    US West
    United Kingdom
    Canada
    Hong Kong
    France
    Germany
    Luxembourg
    Netherlands

http://sharewareonsale.com/s/windscribe-vpn-giveaway-coupon-sale

• Aylık 50 GB kota veriyor, normal sitesinde bu paket yok, ücretsiz paketinde de 9 lokasyona bağlantı veriyor ama orada aylık sınır 10 GB, iş görür tabii ki günlük kullanımda.
  • hiç duymadım daha önce
  • iphone'a nasil kuracaz, bulamadim da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyle 1 yıllık falan zenmate premium kampanyası bulsam uyguna tekrar alacam chrome eklentisiyle iyi iş görüyor, windowsa kurulduktan sonra calısan program sevmiyorum.
  • Revenge® kullanıcısına yanıt
    Aynen, zenmate+chrome candır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar ne kadar güvenli? banka vs işlemlerinde sıkıntı olurmu? Bilgi çalınması vs açısından?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CyberGhost VPN 6 aylık ücretsiz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mertali kullanıcısına yanıt
    ben genelde banka vb. işlemi yaparken vpn, reklam engelleme falan ne varsa kapatıyorum. işim bitince tekrar açıyorum. tuzsuz aş dertsiz baş hesabı.
  • mertali kullanıcısına yanıt
    Https protokolü kullanan sitelerde içerik kriptolanir. Fakat sayfada değişiklik yapma hakkına sahip chrome eklentileri her turlu gorur sayfa içeriğini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam zenmate ile vpn hizmetleri farklıdır. Gizlilik açısından zenmate eklentisi şifreli sitelerde bile nereye girdiğinizin ne yaptığınızın kaydını tutabilir. Standart VPN ile SSL sitelerinde VPN sağlayıcı ne yaptığınızı bilemez. Tavsiyem kimse zenmate veya tarayıcı eklentileri kullanmasın. VPN hizmeti için de windows'a hiç bir ekstra program kurmaya gerek yok, standart PPTP (windows'un içinde mevcut) ile çalışabilirsiniz. VPN'in ayrı bir avantajı da sadece internet siteleri değil tüm bağlantıların (torrent, oyun, vs) VPN üzerinden gerçekleşmesidir.
  • alternatifolarak kurudm.1 yıl içiniyi süre sonuçta ücretsiz.Umarım güvenilirdir.Her ihtimale karşı banka işlemleri,online alışveriş gibi işlemlerde reklam engelleyici dahil birçok program devre dışı bırakılmalı.
  • Seb_gymn kullanıcısına yanıt
    Başlıkta verilenhttps://windscribe.com için standart PPTP ayarlarıyla nasıl bağlanıyoruz? Kullanıcı adı şifre verdi, uygulama kurmadan kullanmak daha pratik.
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    Sitesine baktım desteklemiyorlar gibi görünüyor. Tavsiyem basic PPTP, L2TP/IpSec hizmeti vermeyen VPN hizmetlerini tercih etmeyiniz. Ben proxy.sh kullanıyorum.
  • Teşekkürler paylaşım için.
  • Teşekkürler bilgi için, yalnız genel olarak hızda düşüş olmuyor mu zanmate ya da normal vpn de? Bence gerekmedikçe kullanılmamalı, ben birkaç tıkla açıp kapatıp ülke değiştirebildiğimden tarayıcı üzerinden zenmate premium kullanıyorum, ama güvenlik konusunda bilgim yoktu.
  • Şu VPN Programlari ile DNS değiştirme arasındaki fark nedir biri söyler mi rica etsem? Hani ikisi de aynı şekilde girilmeyen sitelere girme olayı değil mi? VPN olayının extrası sizi gizliyor diye biliyorum onun dışındaki artıları nelerdir?
    Evet çünkü paketlerin yolu VPN sunucudan geçip gideceğiniz siteye ulaştığından tepki süresinde düşüş olur. Bandwidth de genelde düşer fakat nadiren de olsa ISPlerin kullandığı bazı yavaşlatıcı teknikler yüzünden veya bazı hatların anlık yoğunluklarından daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Gerekmedikçe kullanmayınız.
    Ayrıca en üst seviye güvenlik ve gizlilik için TOR mevcut.
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    İkisi tamamen farklı şeylerdir.

VPN ile bilgisayarınız farklı bir ağdaymışçasına erişir. Gerçek IP adresiniz ve konumunuz gizlenir (fakat çerezler veya kullandığınız tarayıcı/bilgisayar sizi yine ele verebilir!). VPN içindeyken de DNS ayarınız otomatik ise DNS hizmetini bulunduğunuz VPN ağının içindeki DNS sunucusundan alırsınız.

DNS değiştirme IP adresini veya lokasyonu gizlemez. ISP lerin sadece DNS sunucularına müdahale ederek banladığı sitelere girebilmenizi sağlar. Fakat ISP direkt ip adreslerini banlamış veya route etmiş ise VPN olmadan erişemezsiniz.

Bunların dışında SOCKS proxy (ssh tunneling) var, bu da VPN'e göre eksileri olan ve uygulama desteği gerektiren bir yöntem.
  • openvpn desteği yok, pptp desteği yok, kullanmak için kendi clientini indirmek gerekiyor.
  • HideIPVPN tek geçerim.
    Hızlı,sorunsuz,güvenilir. (log tutmuyor)
    Ücretli fakat SF üyesi asla para vermez.

Tabi genede bankacılık işlemlerini falan yapmıyorum. Onun dışında tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.