Bildirim
1. YIL Roaccutane Kullanıyorum Sürekli Gelişmeleri Bildiriyorum SS li. 1. YIL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

1 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Upp -
Devam hocam uplayın konuyu gorelım bakalım ne etkı edecek -
Siyah noktam yok ama merak ettim takip.
Urun kac tl? -
quote:
Orijinalden alıntı: 11 52 7
Siyah noktam yok ama merak ettim takip.
Urun kac tl?
Reçeteli satılıyor genel olarak 40 tl -
siyah nokta dediğin bense etki etmez..farklı bir şeyse edebilir . geçmiş olsun. -
Merhaba hocam, ben yaklaşık 1sene kullandım bu ilacı. O fotoğraftaki gibi olan siyah noktalar bende de çok vardı geçti hepsi. Sizde de geçer diye düşünüyorum -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:32:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: avsarimsi
Bu Avrupa'da yasaklanmış İngiltere'de 20 can almış bir ilaçtır.
İntihara kadar götürebileceği kendi prospektüsünde yan etki olarak yazar
Son derece ağır yan etkileri olan bir ilaçtır
Bu ilacı KESİNLİKLE DOKTOR KONTROLÜ olmadan kullanmayın!!
Doktorunuz vermeden kullanmayın. Tahlille veriliyor ve doktor sürekli kontrol ediyor.
Aman diyeyim
Bugüne kadar 21 milyon kişi bu ilaçla tedavi olmuş normal zaten intihar eğilimi olan kişiler ediyor bende öyle bir durum kullanan çok arkadaşım var zaten doktor kontrolündeyim sıkıntı yok -
quote:
Orijinalden alıntı: FuzuIi_
Merhaba hocam, ben yaklaşık 1sene kullandım bu ilacı. O fotoğraftaki gibi olan siyah noktalar bende de çok vardı geçti hepsi. Sizde de geçer diye düşünüyorum
Resimdeki gibi aynen hocam çok fazla siyah nokta var peki izler olarak ne olur çukur kalırsa napıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: sosyalfacia22
quote:
Merhaba hocam, ben yaklaşık 1sene kullandım bu ilacı. O fotoğraftaki gibi olan siyah noktalar bende de çok vardı geçti hepsi. Sizde de geçer diye düşünüyorum
Resimdeki gibi aynen hocam çok fazla siyah nokta var peki izler olarak ne olur çukur kalırsa napıcam
Hocam benim yüzüm de sizinki gibi hatta daha kötüydü ama şuan hiçbi iz miz kalmadı gayet temiz. İlaç nasıl bişeyse artık hepsini temizledi. Siz doktorun söylediklerini yapın, aylık kontrollerinize gidin hepsi geçer -
quote:
quote:
quote:
Resimdeki gibi aynen hocam çok fazla siyah nokta var peki izler olarak ne olur çukur kalırsa napıcam
Hocam benim yüzüm de sizinki gibi hatta daha kötüydü ama şuan hiçbi iz miz kalmadı gayet temiz. İlaç nasıl bişeyse artık hepsini temizledi. Siz doktorun söylediklerini yapın, aylık kontrollerinize gidin hepsi geçer
Teşekkür ederim . Tedaviniz kaç ay sürdü ve iyileşme ne zaman başladı :) bu ikisini merak ediyorum
-
4 aydır kullanıyorum. İlk ayın sonunda bütün siyah noktalarım gitti. Bende tek yan etkisi gün içerisinde çok fazla uyku getiriyor. İstediğiniz kadar uyuyun ama uykunuzu alamıyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Loner
4 aydır kullanıyorum. İlk ayın sonunda bütün siyah noktalarım gitti. Bende tek yan etkisi gün içerisinde çok fazla uyku getiriyor. İstediğiniz kadar uyuyun ama uykunuzu alamıyorsunuz.
Benim resimdekiler gibimiydi hocam? Onlar siyah nokta seğil mi -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:33:5 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The Loner
4 aydır kullanıyorum. İlk ayın sonunda bütün siyah noktalarım gitti. Bende tek yan etkisi gün içerisinde çok fazla uyku getiriyor. İstediğiniz kadar uyuyun ama uykunuzu alamıyorsunuz.
Benim resimdekiler gibimiydi hocam? Onlar siyah nokta seğil mi
Değil. Senin gözenekler büyümüş. İlacı kullanım esnasında gözenekler de küçülür ama bu küçülme oranı kişiden kişiye değişir. Benim burun çevresinde birazcık siyah nokta vardı hepsi gitti. Onun dışında cildimde sıkıntı yok. -
Uppp -
Hocam ben de 4.5 aydayim.40 mg kullanıyorum toplam.
Değişim yok hala akne çıkıyor ve yüzümde kırmızı kırmızı benekler duruyor
Sizde durum nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: floki20
Hocam ben de 4.5 aydayim.40 mg kullanıyorum toplam.
Değişim yok hala akne çıkıyor ve yüzümde kırmızı kırmızı benekler duruyor
Sizde durum nedir?
Bende kullandığım 2. ayın sonundan beri hiçbir sivilce çıkmadı. Şuanlık cildimde sorun yok. Sadece birkaç sivilce izi var onlarda geçiyor yavaş yavaş. -
Up beyler sorun
Benzer içerikler
- kanks ne demek
- sağa yatınca sağ sola yatınca sol burnum tıkanıyor
- sigara külü yemenin zararları
- newport üniversitesi
- 1 kasa bira
- kartondan direksiyon yapımı
- vtouch nedir
- ikinci el telefon alırken nelere dikkat edilmeli
- exxen filmleri
- tüketici hakları 2 defa aynı arıza
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X