Şimdi Ara

1 Yıl İçerisinde Kaç Araç Alıp Satabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2019 yılında 1 araç sartım 1 araç aldım şimdi 1 araç daha almayı planlıyorum al sat hakkı nedir eğer 3 tem fazla araç alıp satımı olursa vergilendirme durumu nasıl oluyor,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Napacan la sen aravayi hey ALLAHim tobr tobee

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

3
    3 satma diyor genelde haber siteleri alma ile ilgili birşey olumadım, ilgili kanun yokmu üstat,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 22 Ağustos 2019; 23:41:17 >
  • 3 tane alabilir 3 tane de satabilirsin 4 olursa vergilendirme çıkıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi kaç gün önce yine forumda soruldu ben de 3 biliyordum ama bir forum üyesi konuya yazdığı ilk mesajda "yönetmelikte sayı belirtilmediğini" söylemişti...

Önemli olan bu satışların gelir amaçlı yapılıp yapılmadığı sanırım... Emsal dava kazanıp vergiyi iptal ettiren olmuştu galiba...

Daha Fazla Göster
  • benim uzaktan bi tanıdığım kişi sürekli al sat yapıyordu (galerici değil normal birey) sonra vergi kaçırdığını falan öğrendik bi kaç kişi şikayet etmiş baya zarar etti nerdeyse mesleğinden olacakti..

3 ten fazla yaparsan senin hakkında gelir vergisi,stopaj,katma değer vergisi ve gelir geçici vergi yönünden sorumluluk başlar.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.