Şimdi Ara

1 Yazda 4800 km yol yaptım soruları alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altınoluk istanbul arası 400 km yazın başında evi taşıdık gidiş geliş 800 km.Daha sonra babamın yanına istanbula gittim bir 400 km oradan geldi,aynı gecesi Malatya'ya gittim 1100 km gidiş dönüş 2200 km.İstanbuldan tekrar Altınoluğa döndüm 400 km.Şimdi istanbula tekrar geldim birde dönücem 800 km.Yani tatilmi yaptım tırcılık mı belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yere düşen tamponları napıyorsunuz
  • tek başına mı yaptın peki ? yoksa biri var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ManSlayer_

tek başına mı yaptın peki ? yoksa biri var mıydı?

Hocam malatya istanbul yolunda babamım kuzeni ile gidip geldim Mercedes AMG ile.Valla arabamı sürdüm uçakmı belli degil :D
    Diğer yollar otobüsle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayağı iyi çalışmıssın helal bro. Hukumet bile 12 yilda 17.000 km yapti.

• 1 yazda 4800 yapmışsın ben 36 saatte 1500 km 4 şehire gittim geldim 3 gün sonra kafam yerine geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_23 -- 4 Eylül 2014; 14:34:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

1 yazda 4800 yapmışsın ben 36 saatte 1500 km 4 şehire gittim geldim 3 gün sonra kafam yerine geldi.

Hocam bende bir günde 1500 km yol yaptım dikkatli okusaydın görürdün :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haci bende yaklasik 7000 km yol yaptim, gecen hesaplamistim. Hatta dun gece gidis gelis 2000 km yoldan geldim. Kendim kullandim bu sene yaz, bende cok yol yaptim, onumuzde ki haftada bi 600 daha eklenilecek.

• Mr.Donnaly kullanıcısına yanıt
    Ben 4 şehire gittim kardeşim daha dikkatli oku 1 arabaya binip bi şehire gitmedim Ankara terminalde üst kata çıktım dayanamadım uyudum orda olan varsa görmüştür beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Haci bende yaklasik 7000 km yol yaptim, gecen hesaplamistim. Hatta dun gece gidis gelis 2000 km yoldan geldim. Kendim kullandim bu sene yaz, bende cok yol yaptim, onumuzde ki haftada bi 600 daha eklenilecek.

Vallahi helal olsun,ben bunun 2200 ünü sürdüm arabayla oda uçak gibiydi zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

Ben 4 şehire gittim kardeşim daha dikkatli oku 1 arabaya binip bi şehire gitmedim Ankara terminalde üst kata çıktım dayanamadım uyudum orda olan varsa görmüştür beni.

Hocam ben 4 şehire gitmedim ama otobüsle istanbula aynı günü arabayla malatyaya gittim.Hani İstanbul-Malatya arası bi 3 şehir görevi görür dimi :) Üstelik arefe günüydü yollar çok kalabalıktı.

• bende türk karayollarında çalışıyon sandım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.