Arkadaşlar bir Windows 7 lisansı farklı iki PC'ye kurulabilir mi.Görüşlerinizi bekliyorum... Teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: By_Z
Arkadaşlar bir Windows 7 lisansı farklı iki PC'ye kurulabilir mi.Görüşlerinizi bekliyorum... Teşekkür ederim...
Hayır. Kuramazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: baykus_reyis
quote:
Hayır. Kuramazsınız.
Teşekkür ederim, bilgi için.
quote:
quote:
Hayır. Kuramazsınız.
Ortalama 350-400 TL olan bu işletim sisteminin sadece tek bilgisayara kuruluyor olması süper. YUH
quote:
Orijinalden alıntı: byJuck
quote:
quote:
Hayır. Kuramazsınız.
Ortalama 350-400 TL olan bu işletim sisteminin sadece tek bilgisayara kuruluyor olması süper. YUH
E demek ki ne yapacaksınız?
Bazıları gibi korsan indireceksiniz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: byJuck
quote:
quote:
Hayır. Kuramazsınız.
E demek ki ne yapacaksınız?
Bazıları gibi korsan indireceksiniz.
Ben korsan indirmiyorum.
İnternette Windows 7 Home Premium Kutu versiyon 260-270 TL civarında...Bence Windows 7 bu fiyatı fazlasıyla hakediyor...Tabi ki şahsi kanaatim...reklam olmasın diye link vermedim ....
Çok kullanıcılı işletim sistemi ürünleri mevcuttur ancak bunlar, Volume lisans denilen kurumsal ürünlerdir ( Win7 Pro - Wİn7 Enterprice - Win8 Pro - Win8 Enterprice ), Home versyon ürünler için malesef çok kullanıcılı versyonları bulunmamaktadır. İşletim sistemini bir arabanın motoru gibi düşünebilirsiniz, aynı motoru iki araba kullanamadığı gibi, aynı işletim sistemini iki PC de kullanamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme