Şimdi Ara

1. UNCHARTED 2 -- 2. KİLLZONE 2 ((( HERKES YORUM YAPSIN SONUÇLAR İLK SAYFADA ))) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
0
Favori
9.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bigbooss

sonuçlar normal geldi bana.
    sadece final fantsy herksin tarzı olmadığı için ve daha yeni çıkmadığ için az oy almış olabilir.diye düşünüyorum.

E tabi onunda etkisi var oyun daha çok PS2 ye çıktı biraz eski olduğundan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 5 Mart 2010; 13:35:33 >
  • kategorilere ayrılıp oylansaydı bazı az oy almış oyunlar daha çok oy alırdı arada kaynamazdı

mesela dead space en iyi korku oyunu hangisi diye sorulsa daha çok oy alırdı

ama en iyi oyunlar diye geçince arada kaynamış çünkü çok daha güzel oyunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

kategorilere ayrılıp oylansaydı bazı az oy almış oyunlar daha çok oy alırdı arada kaynamazdı

mesela dead space en iyi korku oyunu hangisi diye sorulsa daha çok oy alırdı

ama en iyi oyunlar diye geçince arada kaynamış çünkü çok daha güzel oyunlar var

Aslında ben de ilk başta öyle düşündüm ama sonradan vazgeçtim.Seneye de dediğin gib yaparız artık.
  • Bence en iyi fps resistance 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Bence en iyi fps resistance 2

Valla ben de daha fazla oy almasını beklerdim ama olmadı.Çok az oy aldı.Ki Resistance PS3 ü ilk çıktığı zamanlarda onu ayakta tutan oyundu.En azından 2. olmalıydı KZ2 den sonra

Ama sen gülücük koymuşsun dalga geçiyorsun heralde oyunla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 5 Mart 2010; 23:26:28 >
  • up up

Yorum yapın uleyyyn
  • Adaletlı bır oylama olmus :)
  • En iyi korku oyunu Resident Evil 5 mi
  • bioshock gibi sanatsal fps ve FF gibi bambaşka bir dünyayı içinde barındıran oyunlar sıralamaya giremeyip bu kadar az oy alması için koca bir
  • NomadCRY

Yok kardeş resistance serisi şu ana kadar oynadığım en haycanlı seriydi ben çok fps oynadım ama onun kadar zevk almadım killzone 2 den daha heycanlıydı haksızlık yapılıyor bence onun için bu oylamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgssnake

En iyi korku oyunu Resident Evil 5 mi

DH öyle diyor valla.

quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan
    Resistance 2 KZ2'den en az 10 kat daha iyi ve zevkli bir oyun. İlla ex bir oyun seçilecekse bari o seçilseydi...

Evet bende KZ2 yi çok beğenmemiştim Resistance 2 çok daha güzel bir oyundu bana göre.

quote:

Orijinalden alıntı: glazer
    bioshock gibi sanatsal fps ve FF gibi bambaşka bir dünyayı içinde barındıran oyunlar sıralamaya giremeyip bu kadar az oy alması için koca bir

Zaten şaşırdığım noktalara ejkledim onu.Bioshock hikayesiyle bambaşka bir oyundu ama çok çok az oy aldı.Bence de bu büyük bir hakszılık oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

NomadCRY

Yok kardeş resistance serisi şu ana kadar oynadığım en haycanlı seriydi ben çok fps oynadım ama onun kadar zevk almadım killzone 2 den daha heycanlıydı haksızlık yapılıyor bence onun için bu oylamaya

Ha tamam o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 6 Mart 2010; 16:25:29 >

• yorumlara devam
  • Çıkmayan oyunların ödül aldığı ender puanlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Çıkmayan oyunların ödül aldığı ender puanlama

Benim de ilk düşündüğüm bu oldu.....

Bu arada listedeki oyunlardan sadece birini tekrar oynayabilecek olsanız hangisini seçerdiniz??Bu da önemli...ben uc demezdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Çıkmayan oyunların ödül aldığı ender puanlama

Gran Turismo ya çok fazla oy verildi mecbur ekledim seri olarak kabul ettim.Yanlış bir şey yaptığımı da düşünmüyorum.Gran Turismo dışında çıkmamış oyun göremiyorum
    God of war ı da tek bir oyun olarak değil seri olarak kabul ettim.En doğrusu bu şekilde. oldu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Mart 2010; 18:46:50 >
  • yorumlara devam edelim arkadaslar
  • güzel konu olmuş kardeş emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

güzel konu olmuş kardeş emeğine sağlık

Çok sağol arkadaşım her sene böyle bir şey yapmayı düşünüyorum
  • Seneye de böyle bir oylamada görüşmek üzere arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.