Şimdi Ara

1. UNCHARTED 2 -- 2. KİLLZONE 2 ((( HERKES YORUM YAPSIN SONUÇLAR İLK SAYFADA ))) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
0
Favori
9.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam neyse, ben diyeceğimi dedim. god of war, Hack and slash, action-adventure dışında başka bir türe sokulmaz.

kolay gelsin
  • God of War ı hack and slash olarak ekliyorum
  • god of war ın türü vur kır parçala bu maçi kazan sınıfına giriyor

uncharted dan farklı olarak Fantasy kısmı yoksa ikiside Action Adventure
  • Sonuç olarak DH oyundan anlıyor.

Kz2-LBP
  • Evet yorumlara devam edelim arkadaşlar herkes yorum yapsın
  • korku oyunu dead space yi kimse beğenmedi mi de resident evil korku oyunu oldu

resident evilda korkutma çabası yoktu bile sadece zombilerden korkan varsa orası ayrı

bence dead space en iyi korku oyunu olmalıydı fazlasıyla hakediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yado1907
    korku oyunu dead space yi kimse beğenmedi mi de resident evil korku oyunu oldu

resident evilda korkutma çabası yoktu bile sadece zombilerden korkan varsa orası ayrı

bence dead space en iyi korku oyunu olmalıydı fazlasıyla hakediyor

evet benim fikrimde bu yöndeydi ama forum re5 dedi bizede oraya yazmak düşer
  • Lütfen herkes bir yorum yazsın yorumlarınızı gerçekten çok merak ediyorum
  • Kim diyor yahu God of War'ın türü RPG diye ?? God of War'ın türü '' Hack'n'Slash veya Aksiyon ''dur. RPG, God of War ile uzaktan yakından alakası olmayan bir tür..

Oylama gayet güzel seçimler ile sonlanmış. İki oyunda NextGen döneminde türünün En İyisi olarak görülüyor zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007
    Kim diyor yahu God of War'ın türü RPG diye ?? God of War'ın türü '' Hack'n'Slash veya Aksiyon ''dur. RPG, God of War ile uzaktan yakından alakası olmayan bir tür..

Oylama gayet güzel seçimler ile sonlanmış. İki oyunda NextGen döneminde türünün En İyisi olarak görülüyor zaten..

Kafam güzelken ben yazmıştım onu :D 5 bardak çay içince öyle oldu biraz neyse sonra düzelttik benim yorumum ise oylama gayet güzel oldu ama resistance bioshock ve batman e daha çok oy bekliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 3 Mart 2010; 20:54:21 >

• Dövüş oyunu anlamıyor DH.Tekken 6 gerçekten berbat bir oyundu.SF IVin müzikleri yeterdi ona God Of War ise benim gönlümde birinci
  • mgs4'ü sadece 55 kişi mi oynamış(!)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem787 -- 3 Mart 2010; 20:24:31 >
  • batmana oy veren 2 kişiden biri olduğum için gurur duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem787

mgs4'ü sadece 55 kişi mi oynamış(!)?

Mgs4 ü sadece 55 kişi oynamamış sadece 55 kişi beğenmiş
    quote:

Orijinalden alıntı: clexitt
    batmana oy veren 2 kişiden biri olduğum için gurur duyuyorum

Tebrikler
    quote:

Orijinalden alıntı: paypay88
    Dövüş oyunu anlamıyor DH.Tekken 6 gerçekten berbat bir oyundu.SF IVin müzikleri yeterdi ona God Of War ise benim gönlümde birinci

Valla Tekken oynamadım ama incelemelerde street fighter ın daha iyi olduğunu farkettim gibi

• MGS 4 gibi bi eseri beyenmemek mümkün degil zaten, buraya yazmaya bile gerek yok, banko olmazsa olmaz bi eser, ayrıca bu nesile UNCHARTED gibi bi oyun gelmez bence, tek rakibi UNCHARTED 3 diyorum.... bu arada SF ile Tekken 6 kıyaslamak çok abes ve garip, SF çizgi film grafikleriyle tarzını koruyan kalite bi oyun, ama TEKKEN, herkezin kolayca ögrenmesinin imkânsız oldugu, her karakterinin command list te hareketlerle dolu oldugu, oynaması SF dan çok daha ayrıntılı olan bi oyundur... 2-3 õzel hareketle millete kafa tutmak TEKKEN de imkânsız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 4 Mart 2010; 13:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06

bence konuyu ankete cevır oyunları ekle o zaman belli olur kımın ne kadar sevdıgı bu sekıl sana zorluk olur kım neyı yazmıs sureklı guncellemek zorunda olursun bı sure sonra sıkılırsın konu iptal olur

Konunun ilk gününde bunu yazmıştın
    Yılmadan bıkmadan bu günlere geldik el_turco
  • bence mgs4'ü oynayıpta oy vermeyecek kadar oyundan anlamayan birisi yoktur.

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Orijinalden alıntı: kerem787

mgs4'ü sadece 55 kişi mi oynamış(!)?

Mgs4 ü sadece 55 kişi oynamamış sadece 55 kişi beğenmiş
  • Doğru ve şaşırtıcı olmayan bir sonuç olmuş.. Arkadaşın eline sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Doğru ve şaşırtıcı olmayan bir sonuç olmuş.. Arkadaşın eline sağlık..

Sağol dostum.Her sene böyle bir şey yapmayı düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan
    Fifa 10, MW2, AC2 gibi oyunlar varken killzone'un 2. liği alması haksızlık olmuş. Bir de en iyi fps ünvanını almış. Sırf ps3 exclusive olduğu için insanların killzone 2'ye oy verdiğini düşünüyorum.

E tabi onunda etkisi var ama MW2 MW1 üstüne hiçbişey katmayan bir oyundu.Beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.Hele hele oyunu 5.5 saattte bitirmem beni daha çok sinirlendirdi.

Bence burada Killzone 2 ikinciliği ve en iyi FPS ünvanını hakediyor.

• sonuçlar normal geldi bana.
    sadece final fantsy herksin tarzı olmadığı için ve daha yeni çıkmadığ için az oy almış olabilir.diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.