Şimdi Ara

1 TB SEAGATE HARDDİSK 110 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
3.368
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tasiş sirkeci satış mağazasına harddisk düşmüş marka seagate fiyatlar şu şekilde 1 tb 110 tl.750 gb.90 tl.500 gb 80 tl.
    http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/esyap.asp

• Edirne Tasiş'e de gelse keşke. Gelen iyi ürünleri ya başkasına ya da kendilerine ayırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 3 Haziran 2013; 5:38:21 >
  • Ha gayret. 1 TB 100 TL'ye dusecek az kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım şu:

quote:

POLAR CİNSİ GİYSİ SEVENHİLL

abi sevenhill zaten bizim yani bir türk markası değil mi? merak ettim bu durumu.

• BU TASİS.GOV.TR'DE NEYMİŞ,
    ARABA FALANDA VAR NASIL ALIRIZ BUNLARI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir3850

BU TASİS.GOV.TR'DE NEYMİŞ,

Gümrük tasfiyesi bu tasiş. Geçen sene çok baktım arabalara. Sağlam araba bulmak çok zor bulursanda açık artırmaya girmen teklif verip alman gerekli. Piyasasının çok altına araç bulabilirsin evet ama tamamen sürpriz bir araç alırsın çünkü deneyemiyorsun sadece dışarıdan bakarak karar verirsin. Binilecek araç bulmak zor anlayacağın. SMART Roadster fortwo baktım 3bine gelecekti ama bu araç zaten kapalı kutu birde gümrük canımız yanmasın dedik. Alan binen varmı çok! Eskisi gibi dalaverada dönmüyor içiniz rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

benim anlamadığım şu:

quote:

abi sevenhill zaten bizim yani bir türk markası değil mi? merak ettim bu durumu.

Yurt dışında ürettiriyordur muhtemelen (Bangladeş, Pakistan vs.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İyi arabayı veya iyi malı tanıdığın yoksa alamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: td1907

quote:

İyi arabayı veya iyi malı tanıdığın yoksa alamazsın...

Aynen. Mikrodalga fırın bakmaya gitmiştim, sanırım oradaki memurun iyi gününe geldik depodan sıfır fırın çıkardı verdi bana, orijinal Almanya üretimi bir şey. Aldım çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 3 Haziran 2013; 10:11:47 >
  • Gümrük işleri karışık işler, memur insafında yürüyor malesef.
  • Açıklamalarını biraz okudum. ürünlerin bazıları kullanılmış fakat kutularında kullanılmış olduğu yazıyormuş. Ürünler garanti kapsamında değil bunu belirtiyorlar ve fatura üstüne "TASİŞ tarafından satılan bu ürün 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun hükümlerine tabi değildir." yazıyormuş.

Yani baya şans işi, ya çok iyi çıkacak, yada elinde patlayacak.

Ben araba gibi büyük işlere hiç girmezdim. Benim düşüncem; bu tür yerlerde memurlar temiz araçları eşe dosya kontrol etmesine izin verirler gibime geliyor.
  • Mikrodalga fırın onları cezbeden bir ürün değil. Adamlar tamah etmezler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazus

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

benim anlamadığım şu:

quote:

Yurt dışında ürettiriyordur muhtemelen (Bangladeş, Pakistan vs.)

haklısın hocam bu olabilir, aklıma gelmemişti sabah sabah

• 100 Liranızı riske atmayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün kadıköyde hard diskimi tamir için gittim içindeki bilgiler önemli olduğu için 3.5 saat adamın yanında bekledim, bu arada bir çok kişi, kutu kutu sıfır veya ikinci el hard diskler getirdiler, adam 1 tblık harddiski wd nin hemde üstelik kaliteli bişeymiş, getiren elemandan tanesini 50 liradan aldı, yarım saat sonra gelen müşterilerine harici lazımsa çok iyiler geldi dedi, pazarlıklar felan hepsi yanımda yapıldığı için şaşırdım, 50 liralık hard diske 180 lira dedi oda normal müşterimize 200 diyoruz dedi :D hayret ettim ya, 2 tb lık olanına ise, bana yanımda 80 liraya aldığı zımbırtıya 230 lira dedi, 750 liraya ikinci el birinden aldığı canon foto makinesine 1500 lira etiket koydu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

geçen gün kadıköyde hard diskimi tamir için gittim içindeki bilgiler önemli olduğu için 3.5 saat adamın yanında bekledim, bu arada bir çok kişi, kutu kutu sıfır veya ikinci el hard diskler getirdiler, adam 1 tblık harddiski wd nin hemde üstelik kaliteli bişeymiş, getiren elemandan tanesini 50 liradan aldı, yarım saat sonra gelen müşterilerine harici lazımsa çok iyiler geldi dedi, pazarlıklar felan hepsi yanımda yapıldığı için şaşırdım, 50 liralık hard diske 180 lira dedi oda normal müşterimize 200 diyoruz dedi :D hayret ettim ya, 2 tb lık olanına ise, bana yanımda 80 liraya aldığı zımbırtıya 230 lira dedi, 750 liraya ikinci el birinden aldığı canon foto makinesine 1500 lira etiket koydu :D

ondan sonrada gel bu adamlara küfretme.şerefsizler evine ekmek görüeüyosun ulan be.sana kar etmeden sat diyenmi var dürzi ama insaflı ol biraz..bu kadar aç gözlülükle yürümez bu işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: wkend

quote:

geçen gün kadıköyde hard diskimi tamir için gittim içindeki bilgiler önemli olduğu için 3.5 saat adamın yanında bekledim, bu arada bir çok kişi, kutu kutu sıfır veya ikinci el hard diskler getirdiler, adam 1 tblık harddiski wd nin hemde üstelik kaliteli bişeymiş, getiren elemandan tanesini 50 liradan aldı, yarım saat sonra gelen müşterilerine harici lazımsa çok iyiler geldi dedi, pazarlıklar felan hepsi yanımda yapıldığı için şaşırdım, 50 liralık hard diske 180 lira dedi oda normal müşterimize 200 diyoruz dedi :D hayret ettim ya, 2 tb lık olanına ise, bana yanımda 80 liraya aldığı zımbırtıya 230 lira dedi, 750 liraya ikinci el birinden aldığı canon foto makinesine 1500 lira etiket koydu :D

ondan sonrada gel bu adamlara küfretme.şerefsizler evine ekmek görüeüyosun ulan be.sana kar etmeden sat diyenmi var dürzi ama insaflı ol biraz..bu kadar aç gözlülükle yürümez bu işler.

arz talep meselesi..sürekli ekmek gibi satılan birşey olsa 80 alıp 90 a satsa çok iyi kar eder.fakat şuanki şekilde ayda en fazla kac tane satmalıkı o ayı zarar etmeden kapatsın.

• Gidip alan varsa bilgilendirsin lütfen
  • quote:

quote:

Sorsan bir de yemin üstüne yemin eder "valla 10-20 lira karım var" diye

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

quote:

Sorsan bir de yemin üstüne yemin eder "valla 10-20 lira karım var" diye

çalıntıdır yoksa piyasa degerini satan adam bilmezmi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.