Şimdi Ara

1 tb 2.5 usb 3.0 tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 tb 2.5 usb 3.0 tavsiyesi istiyorum.

Verbatim 1TB 5400RPM 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk 053018-70

Iomega Prestige 1TB USB 3.0 2.5" Taşınabilir Disk 35194

bu 2 diskten başka tavsiye edermisiniz ? ya da bu iksinden hangisini tavsiye edersiniz ?

yardımlarınızı bekliyorum. iyi günler.

• http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd85308

bu ürünü aldım. verbatim. şuanda indirimde. diğerlerine göre biraz daha büyük ve ağır gibi sanki ama tanışanabilirliğinde bir sorun yok:) hız olarak nedense benne zaman kopyalama yapsam çok hızlı atıyor. en az 70 mb/sn olarak gösteriyor windows. ama ssd den kopyaladığım içinde olabilir. ısınma ve ses yok.kesinlikle tavsiye ederim gayet memnunum.
  • Bu 1 TB lik USB Harici Disklerin 3.5 inchlikleri adaptorlu mu oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 10 Nisan 2011; 21:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalarabaci

Bu 1 TB lik USB Harici Disklerin 3.5 inchlikleri adaptorlu mu oluyor?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kynenn

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd85308

bu ürünü aldım. verbatim. şuanda indirimde. diğerlerine göre biraz daha büyük ve ağır gibi sanki ama tanışanabilirliğinde bir sorun yok:) hız olarak nedense benne zaman kopyalama yapsam çok hızlı atıyor. en az 70 mb/sn olarak gösteriyor windows. ama ssd den kopyaladığım içinde olabilir. ısınma ve ses yok.kesinlikle tavsiye ederim gayet memnunum.

Senin yuzunden bende aynisindan simdi bir tane siparis verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalarabaci

quote:

Orijinalden alıntı: kynenn

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd85308

Senin yuzunden bende aynisindan simdi bir tane siparis verdim.

ben gayet memnunum. umarım sende memnun kalırsın. eğer usb3.0 girişi varsa daha performanslı kullanacağına eminim

not: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kynenn -- 10 Nisan 2011; 23:23:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gece 175 Liradan siparis verdim, simdi Pazartesi sabah itibariyle 248 Lira olmus, ula borsa gibi gecelik faizli urun hee
  • aynen bende hafta içi 183 liradan sipariş vermiştim. neyse en azından ucuza aldık :)
  • Hakkikaten ucuza aldik hee,,,1999 senesinde 4.3GB Maxtor 112 Dolardi simdi 1 TB sadece 180 Lira
  • bende wd ile segate arasında kaldım başka marka kesinlikle almam. bu iki marka arasından hangisini önerirsiniz.
  • Verbatim FAT32 bicimli olarak geldi ayrica sevindirdi. Zaten sirf FAT32 bicimine cevirip PS3 de kullanmak icin almistim. Cevirmeme gerek kalmadi.
  • verbatim biraz daha ucuz gibi verbatimle diğerleri arasında niye bu kadar fiyat farkı var ? ben de almayı düşünüom şuan ama WD lerin neden bu kadar pahalı olduğunu anlamadım verbatim le WD önerilio genelde dierlerinden hangisini önerirsiniz seagate le iomega felan nasıldır ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.