Şimdi Ara

1 tane dersten kaldım bute gitmeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dh forum üyeleri ben Veteriner hekimlik 1. Sınıf okuyorum.universite ve ailem aynı şehirde daha büte kaldığımı soylemedim.biz tatile çıktık akrabaların yanına.şimdi büt 3-4 gün sonra başlıyor.ana dersimiz anatomi ben bundan geçtim(bu aba ders zor fakültenin yarısı alttan alıyor,anotımiden kalkmak için baya çalıştım) sadece 1 dersim büte kaldı o da seçmeli 1 saatlik terminoloji dersi.ben şimdi büte girip tatile dönmek istesem büyük ihtimalle yol param karşılanmayacağı için evde kalırım.yani ben ana dersi ve bir sürü dersi verdiğim için 1 tane ders için de tatilimden olmak istemiyorum 2 yıldır güzel bir 15 tatil yapamadım,ders donemi baya ders çalıştım.Sizce 1 tane seçmeli dersi bırakmak mantıklı mıdır? Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O dersi veren hocanız değişirse dersi çok farklı şekilde işleyebilir ve her şeyi tekrar baştan öğrenmek zorunda kalabilirsin.Birde şöyle bir şey var daha 1. sınıf olduğun için çok fazla alan dersi görmediğini var sayıyorum 2. 3. sınıftada alan dersleri görmeye başlayınca tıkandığın noktalar olursa ve alttan dersler bırakırsan çok fazla biriktiğinde derslerin belli bir noktada tıkanabilirsin.Olabildiğince alttan ders bırakmadan gitmeye çalış.Ben 1 tane ders bırakmıştım ve şuan okulumu değiştiriyorum bıraktığım için pişman oldum çünkü mevcut okulumda okusaydım sadece sınavlara girecektim fakat yeni okulumda tekrar derslere girmem gerekicek .
  • 1. Sınıfta anatomi histoloji medikal fiziği ver gerisini alttan ol biley olmaz tatili bölmeye değmez 1-2 kredi ders için

• Arkadaşlar büt için döndüm hoca final ile aynı sordu geçtim iyi ki but e girmiştim

• Aynı soruyu soruyolar vay be.bizde yine büte geleni dövüyolar nerdeyse finalden daha okkalı sorular çıkıyo.Hiç şöyle rahat rahat bi dersimiz olmadı

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Ben 1 derslik seçmeli dersten kaldım bu seçmeli derse giren hoca ana dersimize de giriyor acısını ana derste çıkarıyor, seçmeli derste zorlamıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.