Şimdi Ara

1 şınav bile çekemiyorum. Öneriniz lazım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Duvarın karşısında dikil. Ellerini yerde şınav çekecek gibi şınav vaziyeti al. Hergün 20 tane çek. Yoruldum diye erken bırakma. Hızlı değil yavaş yavaş çekeceksin. Bu durumu en az 20 gün devam ettir.

Bir süre sonra yerde ve yukarıdaki arkadaşların dediği gibi diz şınavı ile devam et. Daha sonra giderek sayıyı arttırmaya çalış.
  • kilo ver, hayatın düzelsin.
  • 1-)Yüzünü duvara dön ellerini duvara daya kendini ellerinle ittir birak.

2-)Dizlerinin üzerinde dur öyle çek

3-)Şınav pozisyonunu al öyle kal 30 saniye falan

Bu 3 ünü yap kısa surede çekmeye baslarsın zor bir şey değil şınav hele senin ağırlığında birinin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 şınav çekemiyorsun ama 2 posta atarsın günlük değil mi

o değil de ya kasların bitmiş ya da kaslarına göre kilon çok fazla.. ben 40 yaşındayım 20 şınav ölüsü var. askerde 50-60 çekerdim tabi ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albts -- 31 Ocak 2020; 21:56:53 >
  • askerde bende cekemiyodum orda alistim 4 ay sonra 30 35 cekiyodum en son. tavsiyem sinav vaziyetinde kollarin agriyana kadar beklemen alistirman iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bu iş, şınav çekerken çalışan kaslarının harekete alışmasını sağlayarak çözülür. Farklı bir harekete veya farklı bir alet edevata gerek yok. Tabiki farklı hareketlerin veya aletlerin katkısı olur şınav çekmene ama bence direk hareket üzerinden çalışa çalışa güçlenmen daha iyi.

Şuan bahsettiğimiz hareket şınav örneğin. Klasik şınav pozisyonu al,şınav çekmeden sadece bekle. Dizini falan yere koyma sakın. Sadece şınav pozisyonunda beklemek, şınavda zorlanacak kaslarının hareket etmesini sağlar.İlk 1 hafta bunu yap. Durabildiğin kadar şınav pozisyonunda bekle. Daha sonraki hafta yavaş yavaş 1 şınav 2 şınav diyerek artırarak gidersin.

Ayrıca şunu da söyleyeyim sadece şınav çekerek veya daha doğrusu sadece vücut ağırlığıyla yapılan hareketler bütününü çalışarak büyük bir güçlenme bekleme. Evet kaslarının toparlanmasını,fiziksel olarak dinç olmasını sağlar ve bundan dolayı da güçlenme hissiyatı oluşur kişide. Ancak gerçek anlamda bir güçlenme için daha fazla zorlaman gerekir vücudunu. Bunu da vücut ağırlığıyla sağlayamazsın.

Tabiki başlangıçtaki 6 aylık süreçte vücut ağırlıyla çalışmak yeterli olacaktır. Daha sonra vücut ağırlığın hafif gelir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.