Şimdi Ara

1 senelik sevgilimi kaybettim ALDATILDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık bir yıldır çıkıyoduk yaşım 19 o 17 o benim için çok farklıydı gercekten ben eskiden kıza doymayan bırıydım onu tanıdıktan sonra bi sene hayatıma kımseyı sokmadım bütün arkadaslarımdan onun için vazgectım cevremdeki tüm kızları kendımden uzaklastırdım onu çok sevdim kıskandım hiç aldatmadım üzülmesın dıye ne ısterse yaptım aileme anlattım tanıstırdım ailem bile biliyordu birlikte çok fazla resmımız vardı vakıt gecırıyoduk hatta evlenmeyi bile ilerde düşünüyodum gercekten beni çok büyülemişti o kadar asık oldum kı kör oldum konuya gelırsek herkesin örnek gösterdıgı çok güzel bi ilişkimiz vardı benımle basta ilgilenıyor çok kıskanıyor delı gıbı sevıyordu bana sürekli aldatıldıgını verdıgı degerın bosuna gıttıgını kımseye guvenmedıgını söyledı benimde ilişkilerım hep böyle oldugundan ortak yön gördüm dogru kısı oldugunu dusundum ilk 5 6 ayımız çok güzel geçti sonra ayrılık yasadık benden 1 hafta ayrıldı o sıra baska bı çocukla çıktı 4 5 gün benı kıskandırmak için üstüne öpüştüler bunu dedı sonra çok koydu onu bı kaç gün affetmedım aşk işte gözümü kör etmiş bir daha yapmam dedı bende olursa ayrılırım senden dedım gunlerce yalvardı barıstık 2 ay sonra bir sorun daha cıkardı onu çok kıskandıgımı ve bundan bunaldıgını söyleydı içime ata ata kıskanclıgımı bastırdım 2 aydır görüşmüyorduk tatil sebebıyle ben onu 2 ay burda bekledım arkadaslar antalyaya gıttı benıde cagırdı bı kac gun kafa dınlemek için gıttım benı aradı ankaraya geldıgını söyledı bulusmak için tatılımı baslamadan yarıda kesip döndüm bulustuk hiç bi.sorun yoktu bulusunca senı 2 aydır gormedım unutmusum dedı arkadasım gıbı gelıyosun ara verelım dedı sustum 3 4 saat takıldık eve döndüm mesaj attım sonra yıne barıstık bı haftadır yurt ıslerı vardı benım pek konusamadık heycanlı heycanlı bu gun mesaj attım ayrılmak ıstedıgını söyledı bayagı sövdüm saydım 1 senedır ne eksıgımı gordun benden bu kadar sana naptımda sogudun benden dedım engelı caktım her yerden faceden baktım yenı sevgılı yapmıs bana en son senı ıstemıyorum resımlerı sil bidahada yazma dedı koca bir yılı bu kadar basit çöpe attı ve yenı sevgılısıyle ben hiç yokmusum gıbı mutlu mesut yasıyor canım çok yanıyor sizce ben nerde hata yaptım bı kızın ıstedıgının on katını bu gune kadar verdım hep mutlu olsun dıye ugrastım onca emegın karsılıgını böyle almam çok koydu sabahtan beri sigara alkol tüketıyorum hala sevıyorum kıskanıyorum ama gerıde gelmesını ıstemıyorum çünkü beni haketmedıgının bende farkındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHFenomeni -- 11 Eylül 2015; 12:49:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMADIM
  • Ne edek ölek mi?
  • Okumadım klasik Türk kızı işte. Değer vermeyin şöylelerine
  • "bu gune kadar çok kızla çıktım ama o farklıydı ben eskiden kıza doymayan bırıydım"
    kendini öven ergen konusu okumayın
  • Özet geçsin biri
  • otogara git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHFenomeni

Arkadaşlar psikolojim bozuk sabahtan beri yaklaşık bir yıldır çıkıyoduk yaşım 19 o 17 o benim için çok farklıydı gercekten bu gune kadar çok kızla çıktım ama o farklıydı ben eskiden kıza doymayan bırıydım onu tanıdıktan sonra bi sene hayatıma kımseyı sokmadım bütün arkadaslarımdan onun için vazgectım cevremdeki tüm kızları kendımden uzaklastırdım onu çok sevdim kıskandım hiç aldatmadım üzülmesın dıye ne ısterse yaptım aileme anlattım tanıstırdım ailem bile biliyordu birlikte çok fazla resmımız vardı vakıt gecırıyoduk hatta evlenmeyi bile ilerde düşünüyodum gercekten beni çok büyülemişti o kadar asık oldum kı kör oldum konuya gelırsek herkesin örnek gösterdıgı çok güzel bi ilişkimiz vardı benımle basta ilgilenıyor çok kıskanıyor delı gıbı sevıyordu bana sürekli aldatıldıgını verdıgı degerın bosuna gıttıgını kımseye guvenmedıgını söyledı benimde ilişkilerım hep böyle oldugundan ortak yön gördüm dogru kısı oldugunu dusundum ilk 5 6 ayımız çok güzel geçti sonra ayrılık yasadık benden 1 hafta ayrıldı o sıra baska bı çocukla çıktı 4 5 gün benı kıskandırmak için üstüne öpüştüler bunu dedı sonra çok koydu onu bı kaç gün affetmedım aşk işte gözümü kör etmiş bir daha yapmam dedı bende olursa ayrılırım senden dedım gunlerce yalvardı barıstık 2 ay sonra bir sorun daha cıkardı onu çok kıskandıgımı ve bundan bunaldıgını söyleydı içime ata ata kıskanclıgımı bastırdım 2 aydır görüşmüyorduk tatil sebebıyle ben onu 2 ay burda bekledım arkadaslar antalyaya gıttı benıde cagırdı bı kac gun kafa dınlemek için gıttım benı aradı ankaraya geldıgını söyledı bulusmak için tatılımı baslamadan yarıda kesip döndüm bulustuk hiç bi.sorun yoktu bulusunca senı 2 aydır gormedım unutmusum dedı arkadasım gıbı gelıyosun ara verelım dedı sustum 3 4 saat takıldık eve döndüm mesaj attım sonra yıne barıstık bı haftadır yurt ıslerı vardı benım pek konusamadık heycanlı heycanlı bu gun mesaj attım ayrılmak ıstedıgını söyledı bayagı sövdüm saydım 1 senedır ne eksıgımı gordun benden bu kadar sana naptımda sogudun benden dedım engelı caktım her yerden faceden baktım yenı sevgılı yapmıs bana en son senı ıstemıyorum resımlerı sil bidahada yazma dedı koca bir yılı bu kadar basit çöpe attı ve yenı sevgılısıyle ben hiç yokmusum gıbı mutlu mesut yasıyor canım çok yanıyor sizce ben nerde hata yaptım bı kızın ıstedıgının on katını bu gune kadar verdım hep mutlu olsun dıye ugrastım onca emegın karsılıgını böyle almam çok koydu sabahtan beri sigara alkol tüketıyorum hala sevıyorum kıskanıyorum ama gerıde gelmesını ıstemıyorum çünkü beni haketmedıgının bende farkındayım.

Eğer bir kızla iyi gidiyorsa bi gözden geçirinilişkiyi

• türkçe bilgini görünce kıza hak verdim
  • Okudum sonuna kadar, önemli olan ne biliyor musun ? Resimlerine bak eğer mutlular ve kızın yüzü gülüyorsa adeta gözlerinin içi parlıyorsa umutla bakıyorsa boşver iş işten çoktan geçmiş.

• DHFenomeni D kullanıcısına yanıt
    Senin yaşadıklarının HEPSİNİ yaşadım hemde kızla 2 gün önce ayrıldık dostum. Tatil olayıdır , Aldatılmadır vs. hepsi aynı ama ben mal gibi giderdim yanına çıkmayı isterdim tekrar. Zorlardım onu sürekli benimle çıkması için istemese dahi resmen şebeklik yapıp onunla çıkmaya çalışıyordum 11 ay etmişti ama bitti. Onunla evlenmeyi istiyordum ama kadere bak. 2 gün önce bana dedi ki , ben istediğim erkekle çıkarım istediğim erkekle buluşurum bu seni ilgilendirmez arkadaşlarımla da (çoğu erkek arkadaş) gezmeye gideceğiz şehir dışına , dedi. Yani çok değişti dostum beni köpek gibi seven kız şimdi öyle bir değişmiş ki aklım almıyor. Tabii benim umurumda mı ? Değil. Bir kızdan hoşlanmaya başladım kişiliği , karakteri ondan kat kat düzgün ve umarım onunla çıkıp eski sevgilimi unutacağım. Gerçi şuan aklıma pek gelmiyor ama yine de. Tamamen unutmak istiyorum. Bence hiç ama hiç kafana takma. O kızdan hayır gelmez. Ben eski sevgilim için ailemle dahi kavga ederdim annem babam tanırdı bize gelirdi. Şuan düştüğüm hale bak. Tanımadığım daha 2 gündür tanıştığı bir erkekle kahve içti , eski sevgilisi ile muhabbet etti , bana (abartmıyorum) yüzlerce defa yalan söyledi , benle çıkarken erkekle buluştu yani neler yapmadı ki. Benimle çıkarken beni defalarca aldattığı bildiğin ama artık yetti. Şunu anladım asla ama asla hiçbir kıza bağlanmayacaksın ve birini ne kadar seversen sev ona gerçek değerini vermeyeceksin hep bir tık aşağıda olsun ki tedbirli ol , kendini ağırdan sat. Hiçbir şeyi takma dostum. Kendine yeni bir sayfa açmana da gerek yok. Sadece onun olan sayfaları yırt

• okumadım

• Artık bu konular bana sıradan geliyor, 2.5 yıldır forumdayım bu konulardan o kadar çok gördüm ki gerçekten şaşırmıyorum sadece iğreniyorum türk kızlarından.
    Hepsi birbirinin aynısı olmuş.
  • lan yemin ediyorum ben kendi yasadigimi gordum son 1 senedeki benim hikayemi biri yazmis sandim aynilari basima geldi ama akillandim

• Olum 10 defa ayrılmışsın işte yeter ayrılıp barışmalı ilişkiden hele de araya başka birini sokmuşken hayır mı gelir? Ayrılmanız isabet olmuş daha fazla aldatılmazsın işte
  • bı kızın ıstedıgının on katını bu gune kadar verdım

Hata burada, hayatıma çok kız girdi ve ilki hariç hep istediklerini verdim. 4s kuralı diye bi geyik var lakin tamamı ile doğru bi kural.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nancy Ajram -- 10 Eylül 2015; 21:08:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi paragraf yapmayı geçtim insan araya nokta, virgül falan koyar

(.) = nokta
    (,) = virgül
  • Hocam belkide herşeyin en fazlasını verdiğin için ayrılmıştır.Hayatı boyunca senle yaşayabileceği herşeyi yaşadığı algısını oluşturmuşsun belli ki kızda.Üzülme ama sen böyle bir kişiliğe ve vicdana sahip olduğun sürece doğru kişiyi bulursun üzülme fazla çevrene bakmaya başla hayat devam ediyor
  • Benim anlamadığım bu kadın milleti nasıl oluyoda hiçbir şey olmamış gibi bırakıp gidebiliyolar ? Hiç mi içleri yanmıyor yani ?
  • Başkasına bak..

Sen ne ilksin, ne de son olacaksın...

Elini sallasan ellisi, ayağını sallasan ayaklısı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 10 Eylül 2015; 21:22:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.