Şimdi Ara

1 saate alıcam acil yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Note3 neo 1599 note 2de 1350 hangisini alayım?

Annem alacak zorlamak istemiyorum.telefonumu ona vericem 300 e sayacak 700 birikmiş param var yani 1000 tl bütçe üstünü annem verecek bende ona sonra ödeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-535601307 -- 9 Haziran 2014; 12:48:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu yorumları bir okuyun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaburgaNecmi -- 9 Haziran 2014; 13:04:36 >
  • Hocam çok çok çok teşekkür ederim.Alanların ağzından duymak gerçekten güzel birşey Sırf kasası için ailemi zorlamak istemiyorum.Zaten note 2 note 3 neo ya göre bir kaç konuda daha üstünmüş note 2 alsam beni 2 sene felan götürürmü ?
  • kardeşm ben satalı 3 hafta oldu gerçekten harıka bır telefon yaklasık 10 ay kullandım ne bir kasma ne de başka bi sorun cıkardı bataryası ınternet dolasımı gerçekten cok iyi sattıgıma pişman oldugum tek telefondu note 2 al derim... note 3 neo hakkında bılgım yok
  • note 3 neo su alınmaz alıcaksan gercek note 3 alınmalı neosu cakma cin malları gibi kırpılmış
  • Note 2 aldım hiç pişman değilim.
  • hayirli olsun hocam gule gule kullan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 si de çöp.
    2 si arasından yine alınmaz note 3 neo üvey çocuk,note 2 zaten aşırı eskidi.
  • Bana göre çöp değil hocam her türlü işimi görüyor

• Note 2 almissin hocam iyiki.Gule gule kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.