Şimdi Ara

1 Saat Uyku Yeter mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun gece uyumadim sabah 8.30 gibi 1 saat falan uyudum su an uyumaya calissam uyuyamam heralde az mi 1 saat?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkadem -- 28 Mayıs 2014; 21:06:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim uykusuzluk çok zararlı.1-2 gün uykusuzlukta halüsünasyon görmeye başlıyorsun.Daha da uykusuzluk ölüme kadar gidiyor.Şu son 1 ayda - sınav olduğu için o da - en azından 5-6 saat uyumayı dene.Tabi en az rakam bu :)
  • 6-7 saat hem ideal gün ısıgından faydalanabılmek için hemde insan vücudunun ihtiyacı olan süre bukadar , 1 uykusuz kalmaya çok kolay alışırsın ama sonuçları hiç hoş olmaz , algıda problemler başlar soylenenlerı geç algılamktan hiç algılamamaya başlarşın fızıksel olarak cokersin yorgun olmadığını dusunurşun ama aslında bedenin isyan edıyodur o sırada, o yüzden arkadaşın dediği gibi hiç uyumuyorsan 5-6 saat uyumaya çalış kı bunyen Saglam kalsın tabı bu saydıklarım en iyi ihtimaller

• quote:

Orijinalden alıntı: Gounard

kardeşim uykusuzluk çok zararlı.1-2 gün uykusuzlukta halüsünasyon görmeye başlıyorsun.Daha da uykusuzluk ölüme kadar gidiyor.Şu son 1 ayda - sınav olduğu için o da - en azından 5-6 saat uyumayı dene.Tabi en az rakam bu :)

uykusuzluktan kimse ölmez bi dayanma çalış bakalım en sonunda kendini sızmış bulursun artık ölme olayı olmaz ama halüsiynasyon olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

kardeşim uykusuzluk çok zararlı.1-2 gün uykusuzlukta halüsünasyon görmeye başlıyorsun.Daha da uykusuzluk ölüme kadar gidiyor.Şu son 1 ayda - sınav olduğu için o da - en azından 5-6 saat uyumayı dene.Tabi en az rakam bu :)

uykusuzluktan kimse ölmez bi dayanma çalış bakalım en sonunda kendini sızmış bulursun artık ölme olayı olmaz ama halüsiynasyon olabilir

sızıp kaldığın için ölme olayı olmuyor.İlaç kafein takviyesi alırsan uzun süre görürsün :)

• helvan neli olsun hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

sızıp kaldığın için ölme olayı olmuyor.İlaç kafein takviyesi alırsan uzun süre görürsün :)

kafein alsanda uyursun ilaçı bilmiyorum oda artık intihar olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabii lan manyak mısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykudan kismak yerine tv izleme pc ye girme vs yaptiklarindan kismak daha mantikli en azindan bedenin icin

• 1 saat fazla gelir bana 10 dk yetiyor Haziranda 5 dk ye indiricem malum sınav yaklaşıyor.Ayrıca sana bir tavsiye vereyim ben bunu uyguluyorum yemek yemeyide kes yemek yerken zaman kaybedersin filan aman ha bak sakın

• volkadem V kullanıcısına yanıt
    kısılmayacak tek şey varsa oda uykudur en az 6 saat uyu beynin dinlenmesi lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.