Bildirim
1 Saat gow3 Ve fifa 13 Kaç mb?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ping hep 40-50 ms arası 1 mbit net.Giriyorum oyuna 5 dk oynuyorum sonra disconnect xbox live yazıyor.Bakıyorum bağlantı var mı var.Ayar oldum iyice bu işe vınn falan almayı düşünüyorum artık o yüzden.Nat type moderate -
Vınn'a daha çok para vereceksin, adamakıllı DSL bağlatsana 1 mbit ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Vınn'a daha çok para vereceksin, adamakıllı DSL bağlatsana 1 mbit ne?
yurtta kalıyorum öğrenciyim daha.Galiba sorunu buldum.Wireless ile bağlanınca ani ping yükselmesi oluyor o andada live dan kopuyor.Kablo çekip deneyeceğim.İnş.düzelir -
vınnda stabil ping vermiyor birde o modemlar çok çabuk ısınıyor haberin olsun 1 2 ay deneme amaçlı bilgisayarımda kullanmıştım 1 saatten sonra deli gibi ısınıyo ısındıkçada yavaşlıyordu. ama kotasını aşmazsın büyük ihtimalle sana kalmış senin tercihin -
bu wireless daki ani ping yükselme işi doğru mudur sizce? -
bir mesajımda yapmıştım bu hesabı, yeniden yapalım
online oyunlarda genelde 10-30kb arası bir download hızı olur (Upload kotaya yansımadığı için onun hesabını yapmaya gerek yok) ortalama bir rakam olarak 20 kbps dersek,
60saniye*20kb=1200 kb (1dakika)
1200 kb*60dakika=72000 kb (1 saat)
72000kb=70,31mb
Yani sonuç olarak, 1 saat online oyun oynadığında yaklaşık olarak 70,31mb boyutunda dosya indirmiş oluyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: GranTurismo
online oyunlarda genelde 10-30kb arası bir download hızı olur (Upload kotaya yansımadığı için onun hesabını yapmaya gerek yok) ortalama bir rakam olarak 20 kbps dersek,
72000kb=70,31mb
Yani sonuç olarak, 1 saat online oyun oynadığında yaklaşık olarak 70,31mb boyutunda dosya indirmiş oluyorsun
hmm bu hesaba göre 4gb yetiyor ama önce şu kablolu olayı bi denemem lazım
-
quote:
72000kb=70,31mb
Yani sonuç olarak, 1 saat online oyun oynadığında yaklaşık olarak 70,31mb boyutunda dosya indirmiş oluyorsun
Ne yazık ki 3g'de upload kotaya yansıyor. Upload+Download 4'ü geçmemek zorunda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reyftn
quote:
72000kb=70,31mb
Ne yazık ki 3g'de upload kotaya yansıyor. Upload+Download 4'ü geçmemek zorunda.
o nasıl saçmalık yahu
-
Harbiden salakçaymış. Upload'ın kotaya yansıdığı nerde görülmüş? -
O zaman bu davadan vazgeçiyoruz yapcak bişe yok.İnş.şu kablolu yöntem işe yarar -
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Harbiden salakçaymış. Upload'ın kotaya yansıdığı nerde görülmüş?
Türkiye'de tüm gsm operatörlerinde. Upload ne yazık ki kotaya dahil. İnanmıyorsanız arayın Müş.Hiz.'ne sorun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X