Arkadaşlar merhaba. 1 bilgisayarım var üzerinde hdmi çıkışı ve analog çıkış var.hdmi çıkışından sony lcd tv ye görüntü alıyorum analogdanda lcd monitörüme.ben TVde sadece kamera görüntü göstersin diğer monitördede işlerimi görebileyim.nvidia nviewde ayarlamalar falan yaptım nafile yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Simdi aslında biraz karışık geldi
Simdi sende iki tane görüntü aygiti var 1 Monitör 1 Tv
Monitörde Bi Yayını Tv de Bi yayını Yapmak istiyorsun?
EVET 1 adet lcd tv birde lcd monitörüm var ekran kartımda asus 9400 hdmi çıkışından lcd tv yi analog çıkıltan lcd monitörü çalıştırıyorum
O Kadarını iyi bilmiyorum ama nvidanın bir araçı vardı video izlerken bir ekranda ikinci ekrandada sadece masa üstü gözükebiliyordu.. Bakım geri yazıcam sana
bunun için nvidianın kontol panelinde ayar yapmam yeterli oluyor. istersem klonlama, ikili ekran veya tek ekran olarak değiştirebiliyorum tv yi vga ile bağlarsam 17 mon. ile tv yi tek monitör olaraka kullanabiliyorum (yatayına tek ekran, dikeyine tek ekran)
anladığım kadarıyla sen de tv kartı var. 1. monitörde filim izliyim 2. monitörde tv kartından tv izlensin. mümkün olabilir ama seste belki problem yaşarsın. playerların ses çıkışlarınıda ufak ayarlarla halledebilirsin.
Ayarları kurcalaman gerekiyor
Yada masa üstünü genişlet te PLayerdaki videoyu sağ köye kadar ittirebildigin kadar ittir.. zaten 2.ci ekrana kaycakdır o video:) 1.ci ekran bombos kalacaktir bilgine*
Görüntü özelliklerinden Resimde 1 ve 2 ile numaralandırdığım işlemleri yap.Sonra film izlediğinin media oynatıcısını ikinci monitore sürükle tam ekran yap.İkinci monitorde film izlersin 1. monitordede istediğini yaparsın.
Arkadaşşlar Merhaba,
1 notebook var. Buna vga çıkışından bağlı lcd monitor var.Noteboook un ekranı kapalı kullanılmıyor. Yapmak istediğim , 2 nci lcd yi, bir aparat ile notebook a bağlayaraj kullanmak. Vga çoklayıcılar aynı ekran görüntüsünü her 2 ekrana veriyor. Benim istediğim 2 nci lcd ekranın devamı şeklinde 2 nci bir masaüstü olarak çık malı. Tavsiyeniz varmıdır? Teşekkürler şimdiden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme