Şimdi Ara

1 Milyon Vladimir Kastım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 Milyon Vladimir Kastım

• 2.5M dari gördüm artık 1m ler etkileyemiyor (max 73k kastım kg)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

2.5M dari gördüm artık 1m ler etkileyemiyor (max 73k kastım kg)
    Sezon 1'den beri Vladimir oynuyorum, aralarda oyuna ara vermesem mihabe ile yarışırdım +10 m olmuştu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Sezon 1'den beri Vladimir oynuyorum, aralarda oyuna ara vermesem mihabe ile yarışırdım +10 m olmuştu yani.

Alıntıları Göster
    ohooo benim çar 400-500 level olurdu ya :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

ohooo benim çar 400-500 level olurdu ya :/

Alıntıları Göster
    çar ne hocam knight mı oynuyoruz 400-500 level olan hesap olurdu hesap bazında level alınıyor karakter bazında değil.
  • Hiç sıkılmıyor musunuz hocam genelde hep aynı hero ile oynamaktan. Benim eski hesabımda en fazla 100k blitz vardı fazlası yoktu hep değişken herolar oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genzo Wakabayaşi

Hiç sıkılmıyor musunuz hocam genelde hep aynı hero ile oynamaktan. Benim eski hesabımda en fazla 100k blitz vardı fazlası yoktu hep değişken herolar oynuyorum
    Vlad olmasa lolü bırakmıştım şimdiye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim en fazla puan 90k kha onuda aylardır oynamıyorum lan nasıl 1m kasıyosunuz bana para verseler kasmam o kadar çok sıkıcı

• Darkin blade D kullanıcısına yanıt
    Hiç sıkıcı değil.

• Bende de tf var ama daha 350k civarı sıkılmıyorum oynarken muhtemelen oyunu bırakmazsam 1m'e kadar yolu var

• Vlad gibi bi heroyla 1 m kasıp nasıl platta kalmayı başardınız xD klasik tr otpleri 5 m olsada plat stuck

• Bide on Hush kullanıcısına yanıt
    Yeteneksizim. Yeteneğim anca buna yetti sezon 1 den beri oynuyorum geldiğim en yüksek rank geçen yıl plat 2.

• 1 milyon mu çatal bıcak seti kazandınız.
  • Zamanla alışıyor insan.

• Vladimir genelde ya iyi oynarlar yada aşırı kötü oynarlar arası yok zaten Bir iki el geliyor aşırı kötüler ne yaptıkları belli değil, bir el geliyorlar çok iyi oynayıp oyun taşıyorlar. Ama tf lerde çok iyi iş çıkarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Genzo Wakabayaşi

Vladimir genelde ya iyi oynarlar yada aşırı kötü oynarlar arası yok zaten Bir iki el geliyor aşırı kötüler ne yaptıkları belli değil, bir el geliyorlar çok iyi oynayıp oyun taşıyorlar. Ama tf lerde çok iyi iş çıkarıyor
    Arada ben de kötü oynuyorum ama eğer takım başa başsa toparlıyorum. Tf lerde ölüsü bile iş yapıyor. Tabi genelde iyi oynuyorum, takımdaki herkes ezilmediyse de durdurulamıyor. Severim, kazansam da kaybetsem de Vlad.

• Vladı bu kadar oynayıp da plat olan görmedim, rahat dia1-2 olabilmen lazım. Normal oyunda mı oynadın genelde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Vladı bu kadar oynayıp da plat olan görmedim, rahat dia1-2 olabilmen lazım. Normal oyunda mı oynadın genelde?
    Normal oyun atmıyorum.

Oyuna ara veriyorum üni vakti. Fazla ilerleyemiyorum o yüzden.

Geçen sezon plat 2 olmuştum ban yedim 14 gün, çerçeve falan vermedi.

Bu sezon da Haziran sonunda west ten TR ye geçirdim. Gümüş 2 başlattı. Anca plat 3 oldum. Plat 2 serisindeyim son 2 defadır. Çıkamadım bi. Sanırım Eylül ün sonuna doğru üni başlayana kadar gelebileceğim en yüksek yer dia 4 olur. Biraz yeteneksizim.

• 1 Milyon Vladimir Kastım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.