Şimdi Ara

1 milyon tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler böyle bir servete sahip olsam ömür boyu yer içer Gezerim. Ve yeter bu rakam zaten yaş 35... Tabi kimi bu parayı bir daireye veriyor ama büyük rakam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz ne yapardınız?

• Dh yi satın alıp trolleri banlardım

• Evet beyler yeni cevaplar 1 milyon TL'niz olsa ne yapardınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Evet beyler yeni cevaplar 1 milyon TL'niz olsa ne yapardınız?

Bill Gates'e göz kırpardım o para ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Klasse

quote:

1 milyon turk lirasi 500 bin dolar ediyor.

Bir lamborghini aventador 2 milyon dolar

Yani 1 milyon turk lirasi para mi lan

Sorsaniz cebimde 1 lira yok gerci

• Az paramı la 1 milyon ömür boyu çalışıp yemesek içmesek birikmesi zor. Yaş 35 hayatımı yaşardım asgari ücretle anca hayatı izliyoruz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Milyar Dolar Kaç TL Yapar?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o para emin ol 10 yıl bile yetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: E-Klasse

quote:

1 milyon turk lirasi 500 bin dolar ediyor.

Bir lamborghini aventador 2 milyon dolar

Yani 1 milyon turk lirasi para mi lan

Sorsaniz cebimde 1 lira yok gerci

O paraya hayır demem tabi olsa ne güzel ama hayal bile fakir

yoksa o parayla ev araba alır güzelde bir iş kurar devam ederim

• nasıl 10 milyon tl yaparım diye düşünürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMyth

o para emin ol 10 yıl bile yetmez

Nasıl yetmez be hocam bi bankaya yatır. Ayda nerden baksan 6-7 bin tl para verir aylık ana parada korunur. Gez ye iç. Kumar karı kız olmazsa mis gibi yaşarsın...

• 3 tane daire alır 2 sini kiraya verirdim
    Gelecek olan kira parasının bi kısmını kenara koyup 4. ev işine girerdim

• Tahminimce liselisin ve babanın yaşı 35.

1 milyon tl den daha büyük paralar olsa bile harcamak sadece birkaç saatini alır. Olgunlaşmış hiçbir birey şu parayla yeyip içeyim bitireyim diye düşünmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Tahminimce liselisin ve babanın yaşı 35.

1 milyon tl den daha büyük paralar olsa bile harcamak sadece birkaç saatini alır. Olgunlaşmış hiçbir birey şu parayla yeyip içeyim bitireyim diye düşünmez.

Yaşım 35 80 doğumluyum babam 60 yaşında boş yorum yapma.. 1 milyon tl az paramı bizim gibi insanlar için rüyada görünmeyecek bir rakam..

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Dostum sana şöyle diyeyim, hangi şehirde, nasıl standartlarla yaşayacağına bağlı.
    Altında 300 binlik bmw 520'de olabilir, 35 binlik megane'da, havuzlu bir sitede de oturabilirsin gecekonduda da.
    Bankaya yatırma falan zaten çok garanti bir iş değil piyasa dengesiz dolu.
    En mantıklısı yatırım yapmak mesela İtalya ve Almanya'da restore edebilecek kişilere [18.000 Sterlin olması lazım] 1 euro, 1000 euro arası ev satıyorlar ve bunlar değerlenebilecek şeyler.
    Açıkçası 1m TL bana yetmez gerek 25 yaşında olayım gerek 35 yaşında olayım gerekse 50 yaşında olayım.
  • http://m.youtube.com/?#/watch?v=fjlNOxsTb20

• quote:

quote:

o para emin ol 10 yıl bile yetmez

Nasıl yetmez be hocam bi bankaya yatır. Ayda nerden baksan 6-7 bin tl para verir aylık ana parada korunur. Gez ye iç. Kumar karı kız olmazsa mis gibi yaşarsın...

10 yıl sonra paradan 6 sıfır daha atmamız gerekirse sizin 1 milyon 1 tl olur
  • quote:

Dostum sana şöyle diyeyim, hangi şehirde, nasıl standartlarla yaşayacağına bağlı.
    Altında 300 binlik bmw 520'de olabilir, 35 binlik megane'da, havuzlu bir sitede de oturabilirsin gecekonduda da.
    En mantıklısı yatırım yapmak mesela İtalya ve Almanya'da restore edebilecek kişilere [18.000 Sterlin olması lazım] 1 euro, 1000 euro arası ev satıyorlar ve bunlar değerlenebilecek şeyler.
    Açıkçası 1m TL bana yetmez gerek 25 yaşında olayım gerek 35 yaşında olayım gerekse 50 yaşında olayım.

Hocam anlıyorum ama düşün yaşım 35. Bu saatten sonra böyle bir param olsa bankaya yada 3 daire alıp kiraya versen yine ayda eder 3000 bin tl civarı para az para değil bence. Ha banka faizi dediğiniz gibi değişken olabilir.

• quote:

Aslen şöyle yapardım ben

Güzel bir ev alırım min 2000 lira kira alacağım bu ev ne kadar olur tahmini 400 bin tl geriye kaldı 600 bin tl bu para ile 150 binlik 2 tane 3+1 ev daha alırım 300bin tl evlerin birinde ben otururum diğerinide kiraya veririm, ardından, kalan 300 binle küçük işletme açarım.

veya İngiltere veya Almanyadan ev alırım yatırım yaparım orta direk hayata başlarım

• 1 milyonla pek bi şey yapamazsın bi milyon senin için büyük rakamsa gidersin turbolineayla ortak eczane açarsın en fazla fazla para koklatmazsan turboya iyi bi işin olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.