Şimdi Ara

1 mayıs doğuş oto rezaleti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
6.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garantisi nasıl devam ediyor ki 2,5 sene geçmiş. devam etse bile üreticiden kaynaklı hatalarda aracı tamamen yenilemek değil de bedelsiz onarmak zorundadır. bu da teklif edilmiş zaten. hak arayın da bu kadar değil.

ayrıca size 2014 model sıfır araç veremeyeceklerine göre 2017 model sıfır araç ile olması gereken fiyat farkını ödeyecek misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

garantisi nasıl devam ediyor ki 2,5 sene geçmiş. devam etse bile üreticiden kaynaklı hatalarda aracı tamamen yenilemek değil de bedelsiz onarmak zorundadır. bu da teklif edilmiş zaten. hak arayın da bu kadar değil.

ayrıca size 2014 model sıfır araç veremeyeceklerine göre 2017 model sıfır araç ile olması gereken fiyat farkını ödeyecek misiniz?

Hocam ne 2017 modeli 2018 model Passat 2.0 TDI 4 motion DSG Highline + tüm opsiyonları vermeli, 1.6 motor ile arasındaki vergi farkını da araç 11 yaşını geçene kadar ödemeliler. (!)
  • Düpedüz saçmalamış arkadaş. Motor değişimi yapıyorlar ki bana bunu yapmadılar. 35bindeki aracım rektefeyeye girdi. Araç değişimi olmaz bir motordan. Aracın değeri de düşmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Orijinal garanti değil..artı garanti..kapsamını görmek lazım..motor değişimini içerdiğini sanmıyorum

Aslında garanti uzatma denen şey bir sigorta tam anlamıyla. Garanti değil.

• İlginç bir konu açıkçası. aracım 60000 km de bana deseler ki sebepsiz yere alalım motorunu sana yeni sandık motor verelim hemen kabul ederim. İkinci elde de motor değişmiş diye fiyat kırana otomobil satmam. Yerine motorsiklet motoru takmıyorlar ya aynı motorun yenisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfguler -- 1 Mayıs 2017; 20:55:37 >
  • Araç modeli nedir ikinci eli 57000 tl?

• Çok yakın bir dostumun 2004 model E200 kompressor aracı vardı 120 bin kilometreye geldiğinde araç motorunda hata olduğu farkedildi ve motoru serviste garantiden değişmişti.Mercedes'te bile oluyor bu durum.Aracı değiştirmelerini beklemek 5 bin kilometrede olsa haklısınız ama şu an en doğru şey bu

• Sonuna kadar haklisiniz

Motor yapilip sonradan deger kaybi davasi da acabilirdiniz

Oyle de olsa boyle de olsa boyle bir arizanin kullanici kaynakli olmadigi belliyse yeni araba vermeleri daha adil olacaktir ama isin icinde dogus oto olunca..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreoztan354

quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

quote:

Orijinalden alıntı: emreoztan354

quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Doğuş'un tüketiciye olan (satış-servis-garanti şu bu her aşamada) yaklaşımlarını hiç beğenmediğim için VW almadım ve de almam.Bilen bilir ilgili konulardaki tüm yorumlarım da bu şekildedir...Ancak bu örnekte Doğuş haklı..Adamlar 3 yaşında garantisi bitmiş aracın motorunu bedavadan değiştiriyorlar, hem de yeni tip motor koyuyorlar..Daha ne yapsınlar; yanında yat kat versinler akşama da evine yatılı dansöz mü yollasınlar ..ya bu işin tutarı 39.000 TL ya ver ya pazar ola deselerdi ne yapacaktı ? motoru bu şekilde değiştirip acilen olay mahallinden ayrılmasını tavsiye ederim..Yoksa mahkeme vs nefesi yetmez ve dahi haksız çıkıp üstüne para dahi öder

Muhtemelen konuyu iyi okumadınız.Aracın garantisi devam ediyor ve problemin üretim kaynaklı olduklarını kabul ediyorlar.Sizce suç kimin ?

2014 model sifir araba sana bulmalari imkansiz.adamlar ellerinde stok tutmuyorlar 3 4 sene sene sonra basina bise gelirse diye.

2017 model sifir araç vericek halleri yok.o zamanda onlar magdur olmus olacak

Almanyaya dicekler adamin arabasi bozulmus bizden kaynakli.naapalim.dicekleri orjinal parcayla degistirip yapip verin.ne demesini bekliyosun 0 arabami cekin altlarina

Ha turkiyeye mahsus deger kaybi oluyor boyle seylerde diyosan adamlara ederine vermeye calis.burdan hak ara destek verelim

0 ini istemek uyaniklik yapmak hak aramak degil

İşlem görmemiş halini 57 bin işlem gördükten sonra 40 bin tl deniyor sizce ederine mi verilmiş oluyor bayiye ?

Onu diyorum ya iste.araci degerinde alin derseniz haklisiniz ama bana yeni arac verin derseniz olmaz.firsatcilik olur

Ayrica sunu soyleyim.burda oooo daha ne istiyosunuz motorunuz yenileniyor hatta benim daha cok hosuma gider diyenlere itibar etmeyiniz.arabayi satmak isteseniz ilk onlar ama 39 binlik islem gormus der.kimse ama motor yenilenmis demez

Eskiden bi kayseride vardi bu.2 2 daha alirken 3 satarken 5 eder mevzusu.turkiyefe araba fiyatlari alim satimlari rayindan cikmis.gunes yanigi icinde her yani yara bere arabayi boyatmiyorsun ama orjinal diye.halbuki boyansa daha guzel gorunecek

Yapicaginiz tek sey motoru degistirip mahkemeye vermek deget kaybi icin.kazanirsinizda

• quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Ben anlamadim 3 Yasindaki aracta Motor Komple gidiyor ve yenisi geliyor.

Hemde Dogus Oto'dan. 1 haftada da is cozulmus. Neyi bu kadar sorun ediyorsunuz? Yakit filtresi, Volant, Radyatorden baska Motorun aracla bir mekanik bagimliligi var mi ?

idrak edemediğin nokta şu:
    Doğuş Oto, bu işlemin aracın değerini düşürmeyeceğini söylüyor. İkinci el birimi de motoru değişmemiş aracı 57bine alırken, motoru değiştikten sonra 40 bine alırız diyor. Madem değer düşmeyecek, kendileri neden 17 bin lira düşüyor?

Bu sebeple işlemin kabul edilmeyip aracın iade edilmesi gerekir. Sandık motor getirsen o kadar fatura çıkmaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanc64 -- 1 Mayıs 2017; 23:49:1 >
  • Fabrikasyon hatası olduğunu kabul ettikleri sürece açığınız davaya göre kazanma ihtimaliniz var. Yeni araç istiyorum diye dava açarsanız sonuç ne olur bilemem ama ayıplı mal olduğu için dava açarsanız tamir ettirir ve değer kaybına ilişkin tazminat alırsınız diye düşünüyorum.
  • ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ettim, ne acaba model dizel otomatik büyük ihtimal

• Kaza haricinde servis tarafından yapılan değişimler aracın değerini düşürmez.
    Her araçta arıza meydana gelebilir bazı araçlarda arıza meydana gelmeden servislere çağrılıyor. Örnek Peugeot 308'de bir sürü parça değişti servislere çağrılarak.
    Bu işlemler mi düşürecek aracın değerini?

Üretim kaynaklı meydana gelen bir arızayı onarım yerine değişime sokmaları beklenen ve olması gereken bir hareket. Birçok servisin yapmayacağı bir şey.
    0 km motor takılacak, keyifle bineceksiniz. Oradaki mezarcı ikinci el sorumlusunu dikkate almanız çok yanlış.
    Tramer dahil hiçbir şey olmayacak hatta 39.000 TL tutar servis kayıtlarında bile çıkmayacaktır. Sadece değişim gibi üstün körü kayıt görürsünüz. İşlemlerin tutarlarını muhasebe bilir onu da dışarıdan gelen kimse öğrenemez. Aracınızı tek kuruş değer kaybetmeden satarsınız.

Hile yok hurda yok kaza yok yetkili servis eliye yapılan değişim sözkonusu.

Ne kendinize ne de servise haksızlık etmeyin. Sonuçta bu araç 3 yaşında değil 10 yaşında da olabilir hatta kasası üretimden kalkmış bile olabilirdi.
    Buna rezalet denmesi çok komik gerçekten. Hele ki birçok müşteriyi mağdur etmiş olmasına rağmen bu işlemi yapmak istemesi beni bile şaşırttı. Doğuş servisleri bu kadar iyi niyetli olmaz çünkü.

• Şöyle konular gorunce korkuyorum reyiz korkuyorum.

• insanlar bu araçlara verdikleri paranın yarısından fazlasını volkswagen güvencesi olduğundan veriyor. bir sorunla karşılaşıldığında mağduriyet yaşamamak için aracın hakettiği paranın çok üstünde paralar ödeniyor. ama gel gör ki volkswagen satış sonrası yetkilileri adeta 2 haftalığına gelen turisti yontmaya çalışan bodrum esnafı kalibresinde hizmet veriyor. yorum sizin.

Bu kısım bir çift söz hakeder. Vw kimki siz güvence duyuyorsunuz siz derken güven duyanlardan bahsedıorum. Ne gibi güven duyulacak artıları var ? kaldı ki bunca problem yaşayanlara rağmen siz güven duymak için ekstra para verip doğuştan arabamı alıyorsunuz ?? Bu zihniyetle problemlerı bile bile alıyorsanız acımadım aracın sahibine müstehak olmuş hatta beter olsun.
  • Kimse de dememis ki 39.000 e polo motoru mu olur, sanki ferrari

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Oncelikle uslube dikkat edelim.

Elinde ekonomiik omrunun neredeyse yarisini tamamlamis bir arac var. Uretici diyor ki motoru degisiyoruz sen de diyorsun ki yom yenisini isterim sonra bir cakala gidiyorsun 2.el de kaca alirsin diyorsun o da 17 lira farkla alirim diyerek seni bitlendiriyor.

Ne motorun KM'sini ne yasini ne de garanti suresini dikkate alarak sadece fatura tutarlari uzerinden yorumlar yapiliyor.

Bundan birsey cikmaz neyini uzatiyorsunuz onu anlamadim diyorum. Bugun bana arac gelse aaa su cizik olmasa 60.000e alirdim ama bu cizik yuzunden 30.000e alirim diye camur yapsam o aracin degeri 30 lira dustu denmez.

Kaldi ki sigorta firmalarinda da mekanik hasar deger kaybina esas alinmaz.

• viper17 kullanıcısına yanıt
    60%ya da 45% ötv ve 18%Kdv var ne bekliyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 2 Mayıs 2017; 5:35:16 >
  • değiştir gitsin anasını satim, sıfır motor takıcakmış işte. türkiye şartlarında fiyatlar hep artıyor. sen satana kadar zaten o kaybı telafi edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihkelektrik

Araç modeli nedir ikinci eli 57000 tl?

2014 1.4 tdi hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.