Sessiz kalmanın cezasını çekmeden, tepki vermemiz gerekli. Türk milltinin gönlü yanımızda. Aycell hattımı 30 nisanda iptal ettim. Bayii sahibi abimiz bende 30 arkadaşımın hattını kapattırdım dedi ve bu durumun düzelme ihtimali yüksek diye de ekledi. Tepki verip hatlarımızı kapadığımızda ilgili yerlere tüketicinin sesi gitmiş olacak. Vatana millete hayırlı olsun.
GPRS nin hit olduğu bi anda Aycell'in kb başına ücretlendirme yapması türk halkına şok etkisi yaptı. ve güvenini de yitirdi. Sonuçta abonelerini telsime yönlendirmiş oldu. O kadar söyledik sabit ücrete 10-30 milyona bile hiç bir kulllanıcınızı kaybetmezsiniz diye ama şimdi kb den toplayacağı parayla sabit ücreti karşılaştırsın ve sonrada üzerine tüketicinin güvenini eklesin sonucuda tartsın bakalım. Bayilerin düzelecek cevabına karşı olarakta. Bu milletin tahammül edemediği en büyük şey bekletilmektir. Çünkü şimdiye kadar çok bekletildik. Artık sabit ücretliğe geçme ihtimali var laflarına da karnımız tok. Tepki verip öfke ile kalkan artık zararla oturmayacak milleti kurtarmış olacak, bilgi işçilerinin önü açılmış olacak.
bu aycell neyine güveniyor ki hadi digerleri zengin obone yapmış yapacagı kadar.bu aycelll neyinnneeeee güveniyor.e tabii alıştılar zararı vatandaşın üstünden çıkartmaya.yarın bir vergi daha çıkar aycell zararı vergisi tüh suratınıza kan emici telekom.
evet arkadaşlar herkes aycell hatlarını kapattırısın ben öderim param var diyenler olmayanları düşünerek kapattırsın bize destek olun! Yeni forum açtım bu konuyu ordada belirtebilirsiniz..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Banderas</i> <br />bu aycell neyine güveniyor ki hadi digerleri zengin obone yapmış yapacagı kadar.bu aycelll neyinnneeeee güveniyor.e tabii alıştılar zararı vatandaşın üstünden çıkartmaya.yarın bir vergi daha çıkar aycell zararı vergisi tüh suratınıza kan emici telekom. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> harbi çıkar.. bunlardan herşey beklenir.