Bende 11 kuruş var(11 tane 1 kuruş). 10 kuruşuyla sakız almayı düşünüyorum ama vericek bakkal , market vs. tanımıyorum :|
Güzel konu..
Adam gibi denetim yokki. Devlet bi kontrol başlatsa tüm işletmelre baksa kasalarına hani sizin 1 kuruşunuz dese. 5,99 fiyatını yazıyorsanız 1 kuruş bulunacak kasanızda diyecek. Verecek milyarlarca ceza bakalım ozaman ne yapıyorlar.
bende de 3 tane 1krş var 3 kuruş 7 tane daha 1 kuruş bulayımda bir falım sakızı alıyım
Yapıldığı maden paradan daha değerli yani o madeni satabilceğimiz bir yer olsa iyi para kaynağı
quote:
Orijinalden alıntı: Come_ClaRity93
Yapıldığı maden paradan daha değerli yani o madeni satabilceğimiz bir yer olsa iyi para kaynağı
Neyden yapildi ki ?
alacaksın abi o senin hakkın fiyatı 3.99 yazan ürüne 4 vermeicen, sen o 1 kuruşlarıuzun bir süre biriktirsen(2-3) yıl eline en az 200 lira geçer
Edirnede yaşıyorum ben minibüs ögrenci 75 Krş. 75 tane toplayıp veriyorum almıyolar ara sıra bedavaya gidiyorum :D
Dün bu konuyu açmayı düşünüyordum.Sen önce davrandın benden Evde var mı yok mu hiç bilmiyorum ama gereksiz 1 kuruşlar ya
biz arkadaşlar arasında geyiğine poker oynarken chip olarak kullanıyoruz 1 kuruşları
en son ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum...
bigün minibüse binmiştim para verirken bi baktım verdiğim 50 kuruşların içine bi tane 1 kuruş karışmış başka bozuğum yoktu öyle verdim adam farketmeden aldı
Ulan ben yere atıcam da üzerinde Atatürk var işte+milli değer...