Şimdi Ara

1 krş'ları kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben markette alış-veriş yaparken sadece bir iki sefer verdiler o kadar hiç kullanmam hiçbir değeride yok.

• milli kayıp sadece başka değil..tüm türkiyeye vurursak o 1 kuruşları ortaya çok büyük bir kayıp ortaya çıkıyor.devletin saçma para politikası işte
  • İşin saçma yanı şu, 1 kuruşluk para üstü her zaman markette kalıyor. En azından şu ana kadar veren görmedim.
  • bende bir iki kere çıktı işte markette veren genelde kalıyor vermiyorlar
  • 50 tane bir kuruş biriktirdim birşey alıyım dedim kabulde etmiyorlar.
  • alırken kabul etmiyorlarsa bizde verirken kabul etmiyelim bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

alırken kabul etmiyorlarsa bizde verirken kabul etmiyelim bakalım nolacak

kavga çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 11 kuruş var(11 tane 1 kuruş). 10 kuruşuyla sakız almayı düşünüyorum ama vericek bakkal , market vs. tanımıyorum :|
  • Güzel konu..
  • Adam gibi denetim yokki. Devlet bi kontrol başlatsa tüm işletmelre baksa kasalarına hani sizin 1 kuruşunuz dese. 5,99 fiyatını yazıyorsanız 1 kuruş bulunacak kasanızda diyecek. Verecek milyarlarca ceza bakalım ozaman ne yapıyorlar.
  • bende de 3 tane 1krş var 3 kuruş 7 tane daha 1 kuruş bulayımda bir falım sakızı alıyım
  • Yapıldığı maden paradan daha değerli
    yani o madeni satabilceğimiz bir yer olsa iyi para kaynağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Come_ClaRity93

Yapıldığı maden paradan daha değerli
    yani o madeni satabilceğimiz bir yer olsa iyi para kaynağı

Neyden yapildi ki ?
  • alacaksın abi o senin hakkın fiyatı 3.99 yazan ürüne 4 vermeicen, sen o 1 kuruşlarıuzun bir süre biriktirsen(2-3) yıl eline en az 200 lira geçer
  • Edirnede yaşıyorum ben minibüs ögrenci 75 Krş. 75 tane toplayıp veriyorum almıyolar ara sıra bedavaya gidiyorum :D
  • Dün bu konuyu açmayı düşünüyordum.Sen önce davrandın benden Evde var mı yok mu hiç bilmiyorum ama gereksiz 1 kuruşlar ya
  • biz arkadaşlar arasında geyiğine poker oynarken chip olarak kullanıyoruz 1 kuruşları
  • en son ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum...
  • bigün minibüse binmiştim para verirken bi baktım verdiğim 50 kuruşların içine bi tane 1 kuruş karışmış başka bozuğum yoktu öyle verdim adam farketmeden aldı
  • Ulan ben yere atıcam da üzerinde Atatürk var işte+milli değer...

elim varmıyor mecbur taşıyorum yanımda...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.