Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
12
Favori
35.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 123456...17...38
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baltalamak gibi olmasın ama Metro marketlerde 4 kg lık evet abartmıyorum 4 kg lık ARO MARKA nar ekşisini yanlış hatırlamıyorsam 9.00 -9,50 tl gibi rakamlara almıştım 2 ay once ondan oncede yine ordan almıştım çok komik rakam ama buana dek aldığım markaların hepsindende çok daha kaliteli geldi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 28 Ekim 2013; 18:25:21 >

Orijinalden alıntı: Mysterious27

Baltalamak gibi olmasın ama Metro marketlerde 4 kg lık evet abartmıyorum 4 kg lık ARO MARKA nar ekşisini yanlış hatırlamıyorsam 9.00 -9,50 tl gibi rakamlara almıştım 2 ay once ondan oncede yine ordan almıştım çok komik rakam ama buana dek aldığım markaların hepsindende çok daha kaliteli geldi ...

Hocam,

Afiyet olsun. Siz begendiyseniz sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: flycat2002

1 kg Ev yapımı Nar Ekşisi 33 TL yerine 25 TL ve ücretsiz kargo fırsatıyla.

Net: 940 - 950 gr civarındadır.

1 kg Nar Ekşisi

Sanalpazar linkimiz:
    Sanalpazar 1 kg Nar Ekşisi

Nar ekşilerimiz;

%100 doğal, katkısız ve ev yapımıdır. Çevre köylerimizde tatlı hicaz narlardan yapılmaktadır.
    Koyu kahverengi(siyaha yakın) renkte ve tatlı nar ekşisidir.

Ayrıca 25 TL ve üzeri ücretsiz kargo fırsatıyla diğer ürünlerimizinde tadına bakabilirsiniz.

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo

Hocam , sanalpazardan mini nar paketi siparişi geçtim , 1 kg nar ekşisi + 4 kg. nar , yarın kargoya verirseniz sevinirim,
    Ürünleri kullandıktan sonra buraya yorumlarımı yazarım,
    Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdin34

Hocam , sanalpazardan mini nar paketi siparişi geçtim , 1 kg nar ekşisi + 4 kg. nar , yarın kargoya verirseniz sevinirim,
    Selamlar

Hocam,

Siparişiniz için teşekkür ederiz. Siparişiniz yarın kargoya verilecektir.
    Afiyet olsun.
  • İcerigi sadece nar, nar konsantresi midir katki veya baska bisey var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: quentin

İcerigi sadece nar, nar konsantresi midir katki veya baska bisey var mi

Hocam,

Tamamiyle Finike bölgesinde yetişen Hicaz narlardan yapılmaktadır.
    İçeriğinde herhangi bir katkı maddesi bulunmamaktadır.
    Bu bölgedeki nar yetiştiren köylerde yine bu köylüler tarafından yapılmaktadır.
  • adamın konusunu baltalamayın gençler. içerik ile ilgili bilgi verilmiş. üretim yeri hakkında bilgi verilmiş. kullanılan malzeme ile ilgili bilgi verilmiş. güvenip alması size kalıyor. almıyorsanız baltalamak amacıyla yazmayın, dayandırdığınız şeyler olsun. iyi satışlar, kolay gelsin.
  • nar şu an pazarlarda marketlerde kilosu 1 liradan satılıyor. İyisimi 1 kg nar ekşisi için 10kgı 10 liraya alın bir güze ayıklayın tanelelerini sonra mutfak robotu yada mikserden iyice öğütüp süzgeçten geçirin. Çıkan suyu tencerenizde kısık ateşte 1-1,5 saat kadar kaynatın alın size en güzel doğal ev yapımı nar ekşisi. Kıvamının yoğunluğuna göre kaynamayı uzatıp kısaltabilirsiniz. Tatlandırmak isteyenler yarım su bardağı şeker, ekşimsi tat isteyenler ise 1 yemek kaşığı limon tuzu ekleyebilirler. Yada hiçbirşeş katmazsanız da gayet güzel olur. Üstelik maliyeti 10 lira.Glikozu, konsantresi, aroması, tatlandırıcısı, sulandırılmışı cart curtu yok tertemiz ev işi nar ekşisi.

• 2 kg Ev Yapımı Üzüm Pekmezi 25.5 TL yerine 21.9 TL ve ücretsiz kargo

2 kg Üzüm Pekmezi
    Finike ve çevresinde yetişen üzümlerden köy ortamında yapılmaktadır.
    Hiçbir katkı maddesi içermez.

2 adet 1 kg'lık olarak gönderilecektir.

Her bir şişe:
    Brüt : 1 kg
    Net : 950 gr civarındadır.

Ayrıca 25 TL ve üzeri ücretsiz kargo fırsatını kullanarak diğer ürünlerimizinde tadına bakabilirsiniz.

• Konuyu görünce merak ederek girdim çünkü bizde nar ekşisi yapıyoruz, tabi ki satmaya değil ancak yıllık yiyeceğimizi çıkartsın diye bizde Hatay-İskenderun dayız. Arkadaş güzel bir konu açmış ve satıyor üretim yapan insanın, daha doğrusu cefasını çeken insanın emeği değer görüyor.Bu arada Finike'ye de gitme şansım oldu kurban bayramında gerçekten güzel bir şehriniz var portakalınıza zaten diyecek yok yani. Ben şahsım adına çok sevindim çünkü gidip migrostan, carefordan vs bir sürü ıvır zıvır marketten nar ekşili sosa 4 TL, 6 TL gibi bir rakam veriyorsunuz. Eğer arkadaşın sattığı gerçek nar ekşisiyse emin olabilirsiniz parasını sonuna kadar hak ediyor. Aldığınız o 4TL lik 6 TL lik ürünlerin içerisinde sadece narın kokusu var çünkü. Satıcı arkadaşın da söylediği gibi o küçük narlardan yetişen ekşiyi alışık olmayan herkes yiyemez. Bizim bu yörede de tatlı nar ve ekşi nar birlikte kaynatılır o şekilde yapılır bu da tat yönünden zaten yeterli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eray_p800

Konuyu görünce merak ederek girdim çünkü bizde nar ekşisi yapıyoruz, tabi ki satmaya değil ancak yıllık yiyeceğimizi çıkartsın diye bizde Hatay-İskenderun dayız. Arkadaş güzel bir konu açmış ve satıyor üretim yapan insanın, daha doğrusu cefasını çeken insanın emeği değer görüyor.Bu arada Finike'ye de gitme şansım oldu kurban bayramında gerçekten güzel bir şehriniz var portakalınıza zaten diyecek yok yani. Ben şahsım adına çok sevindim çünkü gidip migrostan, carefordan vs bir sürü ıvır zıvır marketten nar ekşili sosa 4 TL, 6 TL gibi bir rakam veriyorsunuz. Eğer arkadaşın sattığı gerçek nar ekşisiyse emin olabilirsiniz parasını sonuna kadar hak ediyor. Aldığınız o 4TL lik 6 TL lik ürünlerin içerisinde sadece narın kokusu var çünkü. Satıcı arkadaşın da söylediği gibi o küçük narlardan yetişen ekşiyi alışık olmayan herkes yiyemez. Bizim bu yörede de tatlı nar ve ekşi nar birlikte kaynatılır o şekilde yapılır bu da tat yönünden zaten yeterli oluyor.

Hocam,

İyi dilekleriniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
    Nar ekşisi konusunda Hatay kendini kanıtlamış bir şehrimizdir.
    Naçizane bizde ailemizin ve çevremizde bu işle uğraşan dostlarımızın emeğinin karşılığını bulması için böyle bir girişim başlattık.
    Tüm ürünlerimiz bu çevrede yetişen ürünlerdir.
    Umarım karşılığını hep birlikte alırız.
    Saygılarımızla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartalinho

nar şu an pazarlarda marketlerde kilosu 1 liradan satılıyor. İyisimi 1 kg nar ekşisi için 10kgı 10 liraya alın bir güze ayıklayın tanelelerini sonra mutfak robotu yada mikserden iyice öğütüp süzgeçten geçirin. Çıkan suyu tencerenizde kısık ateşte 1-1,5 saat kadar kaynatın alın size en güzel doğal ev yapımı nar ekşisi. Kıvamının yoğunluğuna göre kaynamayı uzatıp kısaltabilirsiniz. Tatlandırmak isteyenler yarım su bardağı şeker, ekşimsi tat isteyenler ise 1 yemek kaşığı limon tuzu ekleyebilirler. Yada hiçbirşeş katmazsanız da gayet güzel olur. Üstelik maliyeti 10 lira.Glikozu, konsantresi, aroması, tatlandırıcısı, sulandırılmışı cart curtu yok tertemiz ev işi nar ekşisi.

iyi güzel de birde pratik 10 kg nar temizlemeyi söylesen...

• Nar temizlemek zor iş olsa gerek.Zamanı olan arkadaşlar olursa yapabilir.Ama kıvamı tutturmak lazım.Tutmaz ise boşuna emek verilir.

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

Orijinalden alıntı: Kartalinho

nar şu an pazarlarda marketlerde kilosu 1 liradan satılıyor. İyisimi 1 kg nar ekşisi için 10kgı 10 liraya alın bir güze ayıklayın tanelelerini sonra mutfak robotu yada mikserden iyice öğütüp süzgeçten geçirin. Çıkan suyu tencerenizde kısık ateşte 1-1,5 saat kadar kaynatın alın size en güzel doğal ev yapımı nar ekşisi. Kıvamının yoğunluğuna göre kaynamayı uzatıp kısaltabilirsiniz. Tatlandırmak isteyenler yarım su bardağı şeker, ekşimsi tat isteyenler ise 1 yemek kaşığı limon tuzu ekleyebilirler. Yada hiçbirşeş katmazsanız da gayet güzel olur. Üstelik maliyeti 10 lira.Glikozu, konsantresi, aroması, tatlandırıcısı, sulandırılmışı cart curtu yok tertemiz ev işi nar ekşisi.

iyi güzel de birde pratik 10 kg nar temizlemeyi söylesen...

tek derdiniz o olsun ahanda linkhttp://www.youtube.com/watch?v=OqLB4y6varc

bende de var yıllardır kullanıyorum. tedi mağazalarında 2,95 gibi bir fiyatı var.

• quote:

quote:

Selamlar

Hocam,

Afiyet olsun.

Hocam ürünü kargoya verdiniz mi acaba ?
    Yardımcı olabilir misiniz?

quote:

quote:

Selamlar

Hocam,

Afiyet olsun.

Hocam ürünü kargoya verdiniz mi acaba ?
    Yardımcı olabilir misiniz?

Sayın müşterimiz siparişiniz kargoya verilmiştir.
    İyi akşamlar.

• flycat2002 kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar
    yorumlara dayamadım aldım bir adet bende, çok seviyorum nar ekşisini
    bugün yollarsınız değil mi kargoya verirsiniz?

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

hocam merhabalar
    yorumlara dayamadım aldım bir adet bende, çok seviyorum nar ekşisini
    bugün yollarsınız değil mi kargoya verirsiniz?

Hocam,

Siparişiniz için teşekkür ederiz.
    Siparişiniz bugün kargoya verilecektir.
    Afiyet olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123456...17...38
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.