Şimdi Ara

1 Kasımda MHP'yi 1. Parti Yapıp Kandil'e El Koyacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peşmerge'ye koridor açıp bozgun'dan kurtardığınız PYD PKK'LI kardeşlerine bolca tnt patlayıcı vermiş olmalıki Türk ordusunu topyekün imha etmek için yollara 1 ton patlayıcı döşüyorlar

Siz anca Cemaat'in okullarına operasyon yapın

Zap, Metina, Gara, Avaşin Basyan, Hakurk tüm kamplara girip hepsini alacağız

1 Kasımda MHP'yi 1. Parti Yapıp Kandil'e El Koyacağız

• Maalesef bu arkadaş doğru diyor.
    Mhp'ye gönül verip oy vermeyenlerin çoğu böyle diyor.
    Bahçeli'de partide az yükselen birileri oldu mu hemen önünü keserek kafamda birçok soru işareti bırakıyor.
    Bu asıp kesme işlerini başkalarına da gösterebilse.
  • MHP'de bir parti başkanı nefes aldığı sürece parti başkanı olarak kalır ne zaman hayata gözlerini yumarsa o zaman başkan değişir.
    MHP'deki durum böyle yenilik yok malesef az oy almasının AKP'den oy koparamamasının hatta üstüne oy kaybetme riski taşımasının sebebi budur.
  • Bence de 1 kasımda oylar MHP'ye. Bahçeli belki çok karizmatik bir lider olmaya bilir. Ama ülkücülerin çoğunlukta olduğu bir meclis, PKK'ya karşı önemli adımlar ata bilir bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşiniz zor ne diyelim kolay gelsin.
  • Kılıçdaroğlu, Bahçeliye: Gel koalisyon kuralım, sen de başbakan ol ve akpden hesap soralım dediğinde, Bahçeli şunu demişti: Sen kimsin de bana başbakanlık teklif ediyorsun!!?

Anlayacagınız Bahçeli hep kolay olan yolu tercih ediyor; muhalefet... Zira muhalefet olmak demek, elini taşın altına koymadan, basit bir usulle her şeye karşı durmak demek. Ve Bahçeli de bunu abartarak yapıyor.

Bahçeli iyi bir insan olabilir ama ülke yönetecek ne vizyonu var, ne de kabiliyeti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHP lider değil dava ülkü partisidir. Lideri begenmesenizde dava uğruna oy verirsiniz. Kaldı ki Bahçeli en dürüst liderdir.

AKP ise lider partisidir, dava ve tabanı yoktur. AKP dediğimiz eski ANAP,dyp ve refah partisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaklardan Gelen -- 9 Eylül 2015; 0:58:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ulke darda pkk saldiriyor oyunuzu bosa atmayin pkklilar bosa atmayacak cunku...

Ulke icin mhp ye. Bahceli iyice yaslandi zaten daha cok kalamaz.

• Sonuna Kadar 3 Hilal...
  • mhp ye oy verenler neden Meclise girmeyip hdpyi Meclise taşıdıklarını hangi ülkücülükle açıklayacak.utanmalarıda yok.barajın altında kalacaklar Ülkenin menfaati yerine kolayı seçtiler.

Bir faydaları yok ,iktidar dertleride yok,bu vatanda böyle partiye de oy yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

mhp ye oy verenler neden Meclise girmeyip hdpyi Meclise taşıdıklarını hangi ülkücülükle açıklayacak.utanmalarıda yok.barajın altında kalacaklar Ülkenin menfaati yerine kolayı seçtiler.

Bir faydaları yok ,iktidar dertleride yok,bu vatanda böyle partiye de oy yok.

Hdplileri bakan siz yaptınız. Aponun 10 maddesini kabul ettiniz MHP nin 4 maddesini kabul etmediniz. Milleti kandıramazsıniz artık.

• tabanı yok dedğn parti 13 yıldır %40 ın üstünde oy alıyo
  • 🌙🌙🌙

• en dürüst liderse veriler oylara niye ihanet edip herşeye hayr dedi onca şey vaat etti millete ama iş yönetmeye gelince ortada yok ...
    ve o kadar çıkarcılar ki eğer bu gün bu şartlarda aynı oy ve mv sayısyla tek başına iktidar olsaydı devlet bahçeli hdp bizden düşük oy aldı aynı mv sayısına sahibiz böyle bi sistem olmaz değişmeli bu sistem diye her yerde bas bas bağırırdı ama şimdi sesi çkkmyo çünkü değişr dese akp nin dediğine gelcek ama diyemiyo hdp nin işine yarayanı tercih ediyo
    herşeyi geçyorum bu ülkede terör iki partiye yarar hdp ve MHP eğer terör olmasa bu ülkede herkes ben türküm dese çok merak ediyorum MHP ne dicek ne yapcak nasıl oy isticek
    sürekli akplileri şehitler yüzünden ses çıkarmadıkları yüzünden eleştriyorsunz ama ülküclerin olduğu bi yerde bazı şeyler imkansızlaşıyo adam gidiyo yoldan geçen adamı dövüyor sonra birlik diyo birlik olalım diyo akpliler protetoya giderken tamamen birlk olma niyetyle siyasi kimlklerinden sıyrılıyor ama ülkücler siyasi kimlerinden sıyrılıp birlik olmayı beceremiyor oraya buraya sürekli saldıryo aynı yaptıkları köpek işareti varya sonuçta kurtta bi köpekgilden ...
    ya allah bismillah diyo bi ülkücü tipine bakıyrum uln hiç bi kere olsun yemeğe başlarken besemele çektin mi ramazanda sigara içmesem çok agresif oluyorum başkasınsa zarar vermemek için oruç tutumuyom bahanesinden kurtulup oruç tuttu mu mahallenin bekçiğine yaparkn milletn kızına bakmadan laf atmadan durabildi mi çok merak ediyorum
    yani kısacası MHP yine iktidar olamaz yine olmaz ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Hocam ulke darda pkk saldiriyor oyunuzu bosa atmayin pkklilar bosa atmayacak cunku...

Ulke icin mhp ye. Bahceli iyice yaslandi zaten daha cok kalamaz.

Geçen seçimler de Mhp ye verilenler ne oldu herşeye hayır diyen zihniyetten başka birşey değil seçim hükümetine dahil girmeyen adamlar mı yönetecek ülkeyi. Arkasında cemaat gibi pkk nın asli destekçisini almış bir namussuz gruplagrup.

MHP şansını bu secimde kaybetti. Çıkıp çözüm sürecini durdur doğuya çok yoğun bir operasyon yap diyip koalisyonu kurması lazım dı zaten akp bunların ikisini de yapıyor. Eğe böyle yapsaydı işte o zaman bu seçimler de iktidar a oynardı şimdi ancak barajı geçmeye oynar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Akp yarin o cozum surecini buzdolabindan cikarirsa bu ulke dengesi kayar ben sana soyleyeyim.

13 yildir terorle mucadele edemeyen , zafiyet gosteren bir hukumetin 14. Yilda degismesini beklemek safliktir bana gore.

Terorun.dahada turmanmasini hdpnin guclenmesini istemiyorsan oylar mhp ye.

• quote:

Akp yarin o cozum surecini buzdolabindan cikarirsa bu ulke dengesi kayar ben sana soyleyeyim.

13 yildir terorle mucadele edemeyen , zafiyet gosteren bir hukumetin 14. Yilda degismesini beklemek safliktir bana gore.

2001 krizini en derinden yaşamış birisi olmamıza rağmen zaten geçen seçimde desteğim Mhp idi. Söylediğin konuda bende şüpheliyim birçok keskin akp taraftarı artık bitti çözüm diyor bende cevap olarak akp bu belli olmaz diyorum. Ancak Mhp bir halt yapamaz. MHP ne ülke yönetebilir ne de bu işi masum Kürtleri ayırt edebilerek çözebilir.

Benim birkaç arkadaşım kürt olması ve PKK destek vermediği için birçok tehtid alıyor tarla toprak bırakıp istanbula kaçanlar da cabası. MHP bu insanları sorgusuz sualsiz yargılar.

Keza Mhp 80 darbesindeki vatan din iman Birleşik koruyan bir zihniyet değil onun yerine alkol masaları kuran bir zihniyet e geçti. Ben katti suretle bu seçimde destek vermem veren aile bireyleri de uyarırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Hocam onun yerine akpden hdpye gecen.uyelerinizi uyarsaniz bu ulkeye daha faydali olursunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Kılıçdaroğlu, Bahçeliye: Gel koalisyon kuralım, sen de başbakan ol ve akpden hesap soralım dediğinde, Bahçeli şunu demişti: Sen kimsin de bana başbakanlık teklif ediyorsun!!?

Anlayacagınız Bahçeli hep kolay olan yolu tercih ediyor; muhalefet... Zira muhalefet olmak demek, elini taşın altına koymadan, basit bir usulle her şeye karşı durmak demek. Ve Bahçeli de bunu abartarak yapıyor.

Bahçeli iyi bir insan olabilir ama ülke yönetecek ne vizyonu var, ne de kabiliyeti...

MHP nin koalisyon kurması demek bir daha barajı görememesi demek dalga mı geçiyorsun ? MHP oy veren laik kesim de muhafazakar kesim de şu milliyetçi tutumundan dolayı veriyor chp gibi sadece tayyip karşıtlığından oy toplamıyor . Yaşını başını almış ülkücü insanlara iyi bak koalisyon hakkında ne düşünüyorlarmış

Zaten mhp den baya bi oy kaçtı akp ye , koalisyon kurulsaydı da kemik tabanını da kaybetseydi MHP sonra vay bu ülkenin haline . Yani hiçbir şeye yanaşmamasının sebebi sorumluluk olayı değil HDP ile koalisyon kurmaktan çekinmesidir.

Ülke için tek çözüm mhp dir artık ya mhp oylarını arttırıp chp ile ortak olacak ya da chp-akp koalisyonu kurulacak.Zaten bu saatten sonra akp nin tek başına iktidar olacağını sanmıyorum tayyip seçim öncesi kendi ayağına sıktı açıklamalarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

2001 krizini en derinden yaşamış birisi olmamıza rağmen zaten geçen seçimde desteğim Mhp idi. Söylediğin konuda bende şüpheliyim birçok keskin akp taraftarı artık bitti çözüm diyor bende cevap olarak akp bu belli olmaz diyorum. Ancak Mhp bir halt yapamaz. MHP ne ülke yönetebilir ne de bu işi masum Kürtleri ayırt edebilerek çözebilir.

Benim birkaç arkadaşım kürt olması ve PKK destek vermediği için birçok tehtid alıyor tarla toprak bırakıp istanbula kaçanlar da cabası. MHP bu insanları sorgusuz sualsiz yargılar.

Keza Mhp 80 darbesindeki vatan din iman Birleşik koruyan bir zihniyet değil onun yerine alkol masaları kuran bir zihniyet e geçti. Ben katti suretle bu seçimde destek vermem veren aile bireyleri de uyarırım

Adam hala alkol masası diyor .Merak etme mhp iktidar olduğu zaman bu iktidardan daha müslüman olur .

Ayrıca MHP'nin Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisinden geldiğini de hatırla.MHP Saadet Partisi değildir ,senin gibiler mhp ye destek verecekse hiç vermesin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.