Şimdi Ara

1 Kasım'da Yine CHP'yi Destekleyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP'li olduğumu bilmeyeniniz yoktur forumda.

Erken seçimde ülkenin refahı,düzeni, birlikteliği,ekonomisi.... için yine maalesef CHP'yi destekleyeceğim.

Seçimden sonraki gelişmeleri biliyoruz. Varsa başka alternatif oraya yönelelim,ama maalesef yok.

Edit: Anladım ki,hala seçimlerde oy kullanılırken, ülke çıkarlarından çok particilik ön planda tutuluyor. Partiler geçicidir,ülke kalıcı.

Bana ne CHP'den yada AKP'den. Ben ülkemin çıkarlar için hangi parti uygunsa onu desteklerim. Tek başına iktidara gelme ihtimali olmayan bir partiye kullanacağım oy boşa atılmış bir oydur. Bu yüzden CHP'yi destekliyorum. Olayı saptırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarihçi -- 2 Eylül 2015; 14:30:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Sen Aklpli miydin?
  • Hayırlısı diyelim.
  • Burada her daim AKP'yi savunmuşumdur ancak son verilen ihalede güzel kar yapamadığım için oyum CHP'ye .

Ancak 1 Kasım'a kadar ihale gelirse kararım değişebilir . Teşekkürler Saygılar (!! )

Erken seçimde suriyeli sayısı az geldiği için tepki olarak oyumu chp ye vericem
    Ben verdiğim vergilerle suriyeli beslemek ve yandaşları o mubarek insanları zengin etmek istiyorum bana 200 küsür lira gss borcu çıkarıyolar gss borcu aylık 500 lira olmadığı için suriyelilere yeteri kadar yardımcı olamamış hissediyorum buna tepki olarak oyum chp ye
  • Herkes algı operasyonlarına başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akpli olduğumu bilmeyeniniz yoktur. Ancak koalisyona yanaşmamalari ben deki oyu götürdü. Erken seçimde oyum mhp ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Erken seçimde ülkenin refahı,düzeni, birlikteliği,ekonomisi.... için yine maalesef CHP'yi destekleyeceğim.

Seçimden sonraki gelişmeleri biliyoruz. Varsa başka alternatif oraya yönelelim,ama maalesef yok.

Edit: Anladım ki,hala seçimlerde oy kullanılırken, ülke çıkarlarından çok particilik ön planda tutuluyor. Partiler geçicidir,ülke kalıcı.

Bana ne CHP'den yada AKP'den. Ben ülkemin çıkarlar için hangi parti Uygunsa onu desteklerim. Tek başına iktidara gelme ihtimali olmayan bir partiye kullanacağım oy boşa atılmış bir oydur. Bu yüzden CHP'yi destekliyorum. Olayı saptırmayalım.
  • Beni bilen bilir, bu forumda benden fazla AKP'yi savunanınız yoktur.
    Cumhurbaşkanlığı seçiminde evi arabayı satıp Tayyip beyefendiye yatırmıştık. O günden beri makarna ve kömürle besleniyoruz.
    Sorun şu ki tüm bu desteklerimize rağmen bize ne ihale verdiler ne devlette kadro açtılar.
    Sırf bu yüzden tepki olarak oyum CHP'yedir.
    Tabi sebep olarak ekonomi, ülkenin durumu, dış politika gibi ıvır zıvır meseleler de var. Bu beni ilgilendirmeyen önemsiz konularda da CHP iyi sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snapper. -- 2 Eylül 2015; 15:20:16 >
  • chp ne işi başardı veya başaracakki chp ?

chp su anda = hdp olmuştur bariz şekilde
  • Beni forumdaki herkes tanir, cok pis ANAPliyimdir ama koalisyon gorusmelerine katilmadigi icin cok kirginim, o yuzden oyum AK PARTİye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

chp ne işi başardı veya başaracakki chp ?

Gerçekten CHP'nin şu ülkeye tek bir faydası olmadığına mı inanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

chp ne işi başardı veya başaracakki chp ?

CHP'nin yükselişinden korkan insan serzenişi vol.1
    Kılıçdaroğlu artık o kadar iyi siyaset yapıyor ki adamlar eleştirecek birşey bulamamaya başladılar. Her konunun altına aynı şeyi yazıp duruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

AKP'li olduğumu bilmeyeniniz yoktur forumda.

Bana ne CHP'den yada AKP'den. Ben ülkemin çıkarlar için hangi parti uygunsa onu desteklerim. Tek başına iktidara gelme ihtimali olmayan bir partiye kullanacağım oy boşa atılmış bir oydur. Bu yüzden CHP'yi destekliyorum. Olayı saptırmayalım.

YİNE YENİ TEKRARDAN....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ak partili olarak samimi yazıyorum.
    Hdp ye atmayın da gidin chp ye atın, daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.