Şimdi Ara

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçim Sonuçları (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.790
Cevap
23
Favori
82.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muvaZaa xD

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

Orijinalden alıntı: kekomania

halkın iradesine saygi duyun lan

5 ay halkın iradesine edilmek laflar duyduk,kimse saygı göstermez doğal olarak ?

tartışmaya girme hocam fanatiklerle onlar sanır ki biz kalabalığız dişi deve erkek diyorsak erkektir, erkek deve de dişi diyorsak dişidir kabul etmeseler de zihniyetleri aynen bu aynı ali, muaviye ve deve hikayesindeki kuru kalabalık gibi... 8 haziran manşetlerinde istikrar değil kaos kazandı gibi irrite edici manşetler atıp millet iradesine saygı duymayanlar şimdi çıkmış s.ke s.ke milli iradeye saygı duyacaksınız diyor... dahası akpli olmayanı hain ve kafir ilan edene mi ararsın, haşa Allah yerine geçip hüküm vereni mi ararsın cehenneme odun olacakmışız da bilmem ne

Allah'a şükür işimi gücümü eline almış bir insanım bundan sonra tek derdim kendim ve ailem olur hayat pahalılığından, işsizlikten şikayet eden sözümona "gariban" akp seçmeni de hiiiiiç umrumda olmaz, ülkeymiş vatanmış milletmiş onlar da derdim değil artık

Çok doğru yazmışsınız.Şimdi biz yazınca dediğiniz gibi ne cehennemliğimiz kaldı,ne kafirliğimiz.İşin garip tarafı dinli dinsiz diye ayırabiliyorlar insanları.Artık bu alt ücretle geçinmek zorunda kalan ve hayatın zorluklarından bahsedenler de zerre umrumda değil.Tabi ki yaşam standart artsın ama ben hiç öyle görmüyorum ilerisi için.Ben üniversitede öğreciyim ve en acısıda geleceğimden endişe ediyorum.Allah ailenize uzun ömürler versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında hdp hariç (terörist ve israil uşagı parti oldugu için) diger tüm partilere sevgi besleseydik ülkemiz daha güzel durumlarda olurdu. Bukadar bölünmek niye anlayamadım akp mhp chp bu partiler türkiyemizi temsil eden partiler ve böyle tür insanlar ülkemizin birer parçası neden kavga etmek yerine dost olmayı tercih etmedik bunca yıldır anlayamadım.
  • Benim söylemek istediğim Atatürkçülük CHP oy vermek değil. Bunu söylemek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar anlamadığınız anlamak istemediğiniz bir nokta var. Hükümetin her yaptığını elbet doğru bulmuyor herkes ancak bakın şu sayfalarda 2 kişiden 1 kişi ölmüyor hükümeti veya partiyi çoğunluk şöyle kötüler böyle kötüler diyor bu demek oluyorki hala o eski baskıcı, aşağılayıcı tavrı buradada bırakmamışız. İnsanlar artık sözlerinizi bile dikkate almıyor bir fikir beyan ediyor birileri hemen eksiliyor cevap bile vermiyorsunuz. Dolayısı ile kendiniz çalıp oynuyorsunuz birçoğunuz muhalefeti eleştirmek yerine hala oy veren kesimi sorguluyorsunuz. Ya arkadaş yenilen kendini sorgular. Bir matematik hesap yapın bakalım. Yüzde 10.7 alan, yüzde 11.6 alan, yüzde 28 alan parti belli ve hiçbiri biz kaybettik demiyor hatta biri abartıp halka çamur atıyor. Kazanan partide ben kazandım demiyor, bu matematik hesapta ya bizim matematiğimiz hatalı yada kaybedenler hatalı eee hatalıyım bulmak zormu, yav bir kendinize dönün ya Allâh aşkına elin ingilteresi bile seçimlere. Üdahale etmeye çalışıyor, siz hala birşeylerin farkında değilsiniz. Muhalefet yoo bu ülkede gidin suçlu arıyorsanız onlara sorun, suçlu arıyorsanız pkk yı arkasına alana, öcalanın büstünü dikecek olana, Suriyelileri sınır dışı edeceğim diyene sorun. Dünya duanın üzerinde ayakta durur sen bugün komşuna sahip çıkarsan dünya sana sahip çıkar, e atalar boşuna dememiş insanı yaşat devlet yaşasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

Aslında hdp hariç (terörist ve israil uşagı parti oldugu için) diger tüm partilere sevgi besleseydik ülkemiz daha güzel durumlarda olurdu. Bukadar bölünmek niye anlayamadım akp mhp chp bu partiler türkiyemizi temsil eden partiler ve böyle tür insanlar ülkemizin birer parçası neden kavga etmek yerine dost olmayı tercih etmedik bunca yıldır anlayamadım.

İktidar paylaşılmaz. Bu dediğin olsaydı diğer partiler olmazdı zaten hepsi AKP olurdu Muhalefetin görevi muhalefet etmektir tabii aşırıya kaçmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: NuNVaV

Seçim sonuçlarına hangi ülkeler sevindi hangileri üzüldü burdan kendinize pay çıkarın ben yardımcı olayum bütün müslüman ülkeler sevinirken bütün yahudiler üzüldü.Şimdi aramızda sevinenler üzülenler kimlerdi bi gmrelim hangi saftasınız

Bu kanaate nerden vardın? İsrail üzüldük biz kardeşim keşke CHP olsaydı mı dedi? Yoksa Afganistan helal Davutoğlu tam gaz yola devam mi dedi?

• +/- sistemini kullanıp kendilerini çok göstermeye çalışan amaçsızlar toplanmış yine.
    7 haziranda sandıkdan çıkmıştı ortada dolanıyordunuz demokrasinin gücü diye ne olduda kabullenemiyorsunuz 1 kasımı daha?
    Ben söyleyim içinizde nekadar fesat, kin düşmanlık,kıskançlık,çekememezlik varsa yenilgiye uğrayınca dışarıya vuruyorsunuz.
    Elinden şekeri alınan çocuklar gibisiniz.
    Bu çocuklar bide gelip bana demokrasi,özgürlük,barış vaadediyor daha demokratik davranamayan içindeki çekememezliğe yenik düşen,okun yönü kendine dönünce saçmalamaya başlayan kişilersiniz.Şımarık çocuklara derslerini vermek gerekir ve 1 kasım size en iyi dersi tokat gibi vermiştir.
    Bu ülkede her 2 kişiden birinin sağ duyulu olduğunu bilmek güzel.Sizin şu tavırlarınızada hem gülüyorum hem acıyorum.ergen veletler gibi takılmayı bırakın diyeceğimde çoğunuz zaten oy kullanacak yaşta değilsiniz.

Ayrıca siz daha seçmeni aşağılamaya devam edin,Bu zamana kadar girmediğim ortam kalmadı ne bu ülkenin akpartilisinden fazla birşey biliyorsunuz nede daha az.Anca o doymak bilmeyen egonuzu tatmin etmekten başka birşey yapmıyorsunuz.Sabahtan akşama kadar bi taraflarını devirip yatıp, facede twitterda saçma sapan twit like atıp hükümet kurup yıkmanın bu ülke için bi halta yaramadığını beğenmediğiniz köylü amcalarımın bile kendi çapında bu ülkeye yararı olduğunuda birgün anlayacaksız.

Telefon kullanmayı -face twitter- bilen kendini elit zannediyor yazık.bi işe yaramadığınızı anca sağa sola laf yetiştirip ortalığı karıştırmaktan başka bi halt bilmediğinizi umarım bir gün farkedersiniz.
    Ekşide yazar olmakla olmuyor bu işler veya dh de albay olmuşsun kime ne yararı var.

Daha öktöröllör förömdö dölönöyör demeye devam edin siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 2 Kasım 2015; 16:10:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Arkadaşlar anlamadığınız anlamak istemediğiniz bir nokta var. Hükümetin her yaptığını elbet doğru bulmuyor herkes ancak bakın şu sayfalarda 2 kişiden 1 kişi ölmüyor hükümeti veya partiyi çoğunluk şöyle kötüler böyle kötüler diyor bu demek oluyorki hala o eski baskıcı, aşağılayıcı tavrı buradada bırakmamışız. İnsanlar artık sözlerinizi bile dikkate almıyor bir fikir beyan ediyor birileri hemen eksiliyor cevap bile vermiyorsunuz. Dolayısı ile kendiniz çalıp oynuyorsunuz birçoğunuz muhalefeti eleştirmek yerine hala oy veren kesimi sorguluyorsunuz. Ya arkadaş yenilen kendini sorgular. Bir matematik hesap yapın bakalım. Yüzde 10.7 alan, yüzde 11.6 alan, yüzde 28 alan parti belli ve hiçbiri biz kaybettik demiyor hatta biri abartıp halka çamur atıyor. Kazanan partide ben kazandım demiyor, bu matematik hesapta ya bizim matematiğimiz hatalı yada kaybedenler hatalı eee hatalıyım bulmak zormu, yav bir kendinize dönün ya Allâh aşkına elin ingilteresi bile seçimlere. Üdahale etmeye çalışıyor, siz hala birşeylerin farkında değilsiniz. Muhalefet yoo bu ülkede gidin suçlu arıyorsanız onlara sorun, suçlu arıyorsanız pkk yı arkasına alana, öcalanın büstünü dikecek olana, Suriyelileri sınır dışı edeceğim diyene sorun. Dünya duanın üzerinde ayakta durur sen bugün komşuna sahip çıkarsan dünya sana sahip çıkar, e atalar boşuna dememiş insanı yaşat devlet yaşasın...

Şikayet ettiğini şeyi hükümette yapmıyor. Kapı kırıp televizyona gazeteye bankaya bir şirket bu kadar mükemmel olamaz diye el koyuyorlar

• Gündemi takip etseydin cevabı kendin verrdn ben verim evet aynen öyle akparti harici her partiye razılar çünkü al birini vur ötekine

• Atatürk olsa AK parti dermişte, yok Atatürk olsa Tayibin elini öpermişte...

• Artık ülkemiz daha karanlık, daha baskıcı, ve daha islamcıların yazdığı kanuna kaymış durumda olacak.

Kadınlar ölmeye devam edecek, "kadın gibi yaşamayacağım" diyen hacılar hocalar kendini kanundan üstün görecekler.Milyonlarca arap ülkeye giriş yapmaya devam edecek.

Bu seçimde faşizm Dünyada yükselen bir güç olarak tekrar karşımıza çıkmıştır.

Burası artık onların deyimiyle "Yeni Türkiye".

Ben bu seçimleri ve bu ülkeyi artık tanımıyorum.Burada yaşayıpta paramı bunlara kaptırdığım ve aynı havayı soluduğum içinde utanıyorum.
  • Atatürk'ü ne diye karıştırıyorsunuz her seçime ? Dini kullanıp oy toplayan, cebini dolduran güruhtan bir farkınız yok.
    Adamı bari mezarında rahat bırakın lan.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Yazıkla kendin uydur kendin inan mantığı gerçi yıl 2015 olmuş üstüne ağır bir seçim yenilgisine rağmen halen amaç çamur at izi kalsın zihniyetiniz devam ediyor. kendinizi kandırmaya devam edin siz.anca birbirinizi yersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 2 Kasım 2015; 16:15:53 >
  • AK partide gelse başka partide gelse ben maddi açıdan rahatım üzmez.
    Ak partiye oy verdik zamlar aldı başına gidiyor derseniz.
    Allah versin...Kendi düşen ağlamaz
  • AK PARTININ EGITIM SEVİYESİ DAHA YÜKSEKTİR
  • Ak Parti 317 milletvekili ile tek başına iktidar oldu. Vatana millete hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah Türkiye daha da büyüyecek, gelişecek, kalkınacak... İstikrar, güven ve huzur ortamı için tek başına iktidar şarttı, Allah artık bu memlekete koalisyon yaşatmasın. İnşallah bu sistemde en kısa zamanda değişir, reformlar vakit kaybetmeden başlar.
  • Ulan söylemiyim söylemiyim diyorum dayanamıyorum. Bundan sonra fakirler ölsün umrumda değil diyenler, ulan aş evimi kurdunuz daha önce, fakirmi doyurdunuz ne yaptınızda hedere hödörö ötüyosunuz. Burada zaten akpli az, körler sağırlar birbirini ağırlar lafı tam buraya uygun. Bidahaki seçime kadar devam edersiniz artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chpliyim, Atatürkçüyüm, muhafazakar olmasam da dini inançlara sahibim. Chpliler, Atatürkçüler dinsizmiş sevsinler. Aşın artık bunları, yıl olmuş 2015 hala aynı kafa. KK Allah,Kur'an demedi diye mi dinsiz oldu? Çok şey yazarım şuraya da değmezsiniz be. Hz. Muhammed'in bir insana kafir diyen (kafirliği konusunda elde bilgi yoksa) dinden çıkar hadisinden dahi bihabersiniz. Yazık size, sömürülüyorsunuz. Sizin yüzünüzden biz de yanıyoruz. Dur biraz biz zaten yanıcaktık değil mi? Cehennemin odunları falan. Komiksiniz be, çok komik.

• hayırlsıı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lsksia -- 2 Kasım 2015; 16:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Ulan söylemiyim söylemiyim diyorum dayanamıyorum. Bundan sonra fakirler ölsün umrumda değil diyenler, ulan aş evimi kurdunuz daha önce, fakirmi doyurdunuz ne yaptınızda hedere hödörö ötüyosunuz. Burada zaten akpli az, körler sağırlar birbirini ağırlar lafı tam buraya uygun. Bidahaki seçime kadar devam edersiniz artık.

Adamsın kardeşim. Onlar devam etsin insanlara yukarıdan bakmaya biz de devleti yönetelim ;)
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.