Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Warknife_

hocam beats tour varmı beyaz renkten bide sanalpazar linkini verirmisin?

pm atıldı
  • önümüzdeki hafta izmir e geleceğim kısmet olursa çayınızı içmeye gelip BEATS MİXR almayı düşünüyorum elimde dr. dre var lakin tizleri çok vasat bir de bunu deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

önümüzdeki hafta izmir e geleceğim kısmet olursa çayınızı içmeye gelip BEATS MİXR almayı düşünüyorum elimde dr. dre var lakin tizleri çok vasat bir de bunu deneyelim

Pm attım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet tourelime ulaştı çok güvenilir satıcı herkese tavsiye ederim ilgilendi muhabetide güzel bir satıcı
    ürünü orjinalle ayırt edemedik o kadar kaliteli ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

2 adet tourelime ulaştı çok güvenilir satıcı herkese tavsiye ederim ilgilendi muhabetide güzel bir satıcı
    ürünü orjinalle ayırt edemedik o kadar kaliteli ürün

Gule gule kullanin iyi gunler :)

• Lebron James powerbeats with control talk getirme durumunuz olabilir mi? Fiyat olarak ne kadara getirebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123xxx123

Lebron James powerbeats with control talk getirme durumunuz olabilir mi? Fiyat olarak ne kadara getirebilirsiniz?

o modeli getirtmiyorum hocam
  • Hocam elinizde kırmızı tour varsa almak isterim.
  • Kulaklık 1 günde elime ulaştı. Galaxy Note 2 de denedim. Note 2'nin kendi kulaklığına göre oldukça başarılı bir kulaklık. Akşam HTC One İle deneyip kesin kararımı veririm. İlk izlenimim 40 liraya alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri hem ses hem de tasarım ve malzeme kalitesi olarak. Pişman etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyr

Kulaklık 1 günde elime ulaştı. Galaxy Note 2 de denedim. Note 2'nin kendi kulaklığına göre oldukça başarılı bir kulaklık. Akşam HTC One İle deneyip kesin kararımı veririm. İlk izlenimim 40 liraya alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri hem ses hem de tasarım ve malzeme kalitesi olarak. Pişman etmedi.

Gule gule kullanin hocam bende de note 2 var kulakligi bir kere deneyip atmistim kenara tour modeli ile boy olcusemez :)

• ben beats tour replika olanını almak istiyorum 30 40 tl bütçem var. aslında creative ep 630 düşünüyordum. alanlar gerçekten çok memnunlar mı? creative ep 630 yerine bunu mu tercih etmeliyim? memnun kalır mıyım? uzun ömürlü kullanır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Her markanın hayranının gördüm, ama Sennheiser'ınkini görmemiştim.

Önce bi kullanmanızı öneririm

Not: Sennheiser IE8, CX200-II kullanıyorum. Fakat bunlardan da kullandım.

bende de koss pro dj 100 , sennhesier hd 202 II ve creative aurvana var sennheiser hiçte yabana atılabilecek kualklık değil.

pitbull'un kulağındaki kulaklığa bak istersen

http://www.youtube.com/watch?v=5jlI4uzZGjU

hd 650 felan kullansaydın sennheiser'ın nasıl hayranı olunur anlardın.

ayrıca kullandım dediğin IE8 , cx 200-II orjinal mi ? metan garantili mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 13 Temmuz 2013; 1:00:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Her markanın hayranının gördüm, ama Sennheiser'ınkini görmemiştim.

Önce bi kullanmanızı öneririm

Not: Sennheiser IE8, CX200-II kullanıyorum. Fakat bunlardan da kullandım.

bende de koss pro dj 100 ve sennhesier hd 202 II var sennheiser hiçte yabana atılabilecek kualklık değil.

pitbull'un kulağındaki kulaklığa bak istersen

http://www.youtube.com/watch?v=5jlI4uzZGjU

hd 650 felan kullansaydın sennheiser'ın nasıl hayranı olunur anlardın.

ayrıca kullandım dediğin IE8 , cx 200-II orjinal mi ? metan garantili mi ?

Evet orjinal. IE 8 replikasını bulmuştum çok uygun fiyattan, önce onu aldım. (Kulakiçi rahatsız ediyor bazen, biraz da rahat mı kullanımı amaçlı.) Daha sonra da orjinalini aldım.

Yanlış anlamışsınız, Sennheiser yabana atılır demedim, ses konusunda en iyi firmalardandır. Benim kastettiğim mesela; Apple'ın Monster'ın fanları vardır. Ne olursa olsun o markayı önerirler onu savunurlar. O tarz bir Sennheiser kullanıcısı görmedim.

IE8'i sattım, CX200'ü de annem kullanıyor, isterseniz fotoğrafını eklerim. Bu arada Marshall kulak içi ve Beats Solo kullanıyorum, öneririm. (Orjinal )

Konuya dönersek, orjinal Tour'lar hakettiğinden pahalı ve burdaki replikalar da orjinalini pek aratmıyor.

• quote:

evet replika beats kullanmadığım için ilandakilerin durumunu bilemeyeceğim arkadaşın ilanını baltalamak ta istemem.
    ben sennheiser kötü markadır diyorsunuz gibi anladım ondan yazdım yoksa her marka kulaklık içinde kendimize uygun ürünler bulabildiğimiz
    gibi bize göre kötü ürünlerde olabiliyor.
    mesela sennhesier hd 202 II basslı müziklerde ve ses gücünde fiyatına göre çok iyi iken elimdeki koss pro dj o kadar güçlü değil ama daha düşük volumde
    çok daha net bir sesi var.biri basslı müzik severlere diğeri doğal müzik severlere hitap ediyor.
    kulakiçi olarak armatürlü creative aurvana kullandım o da doğal ses konusunda çok iyiydi.
    aslında konu kulak zevki olunca deneyip uygununu bulmak bana en mantıklısı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 13 Temmuz 2013; 1:12:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

evet replika beats kullanmadığım için ilandakilerin durumunu bilemeyeceğim arkadaşın ilanını baltalamak ta istemem.
    ben sennheiser kötü markadır diyorsunuz gibi anladım ondan yazdım yoksa her marka kulaklık içinde kendimize uygun ürünler bulabildiğimiz
    gibi bize göre kötü ürünlerde olabiliyor.
    mesela sennhesier hd 202 II basslı müziklerde ve ses gücünde fiyatına göre çok iyi iken elimdeki koss pro dj o kadar güçlü değil ama daha düşük volumde
    çok daha net bir sesi var.biri basslı müzik severlere diğeri doğal müzik severlere hitap ediyor.
    kulakiçi olarak armatürlü creative aurvana kullandım o da doğal ses konusunda çok iyiydi.
    aslında konu kulak zevki olunca deneyip uygununu bulmak bana en mantıklısı geliyor.

Haklısınız ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Sonuçta müzik bir zevk işi ve herkesin zevki aynı olmuyor bu yüzden kulaklıkları da aynı olmuyor :)

• Merhaba ben izmirde oturuyorum kulaklıkları deneme şansım var mı acaba varsa adres verebilir misiniz ? Mixr alma niyetim varda
  • quote:

Orijinalden alıntı: colinfear

Merhaba ben izmirde oturuyorum kulaklıkları deneme şansım var mı acaba varsa adres verebilir misiniz ? Mixr alma niyetim varda

merhaba şuan için elimde hiç kulaklık kalmadı 1 hafta içinde studio daha sonra tour gelecek mixr sipariş üzerine getirtiyorum
  • pm
  • slmlar arkadaştan 2 ay önce tour kulaklık almıştım sonderece güvenilir bi satıcı , ürünlerde gayet güzel orijinale çok yakın ses de güzel yanlız benim şanssızlığımdan mıdır nedir sağ kulaklığım patladı sanırım boğuk ses çıkarmaya başladı bu konularda bahtsızımdır zaten neyse arkadaş güvenilir satıcı gözünüzü kapatarak alabilirsiniz herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

ilk resimdeki kulaklık kaç lira acaba ?

Pm ile cevaplandi ayretten fiyat 70 tl dir

Pm yolladım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.