Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nz9

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Alışveriş yapacak arkadaşların aklında soru işareti kalmasın bende alışveriş yaptım arkadaşla. Tour aldım ses olarak iyiydi kötüydü demek için orjinalini de kullanmak lazım fakat şunu söyleyebilirim burn-in den sonra bass olarak beni çok memnun etti açıkçası daha önce sennheiser cx200 kullanmıştım bassları ondan biraz daha azdı ama tiz dengesi cx 200 e göre daha iyiydi.

Ben kutulu olarak L jack almıştım kırmızı olanından harika bir görüntüsü var. Fiyatı da düşmüş kutu gelmediği için bence denemek isteyenler için biçilmiş kaftan.

Tek eleştiri noktası olarak şunu belirteyim, teknoloji işi her zaman şanstır. Bende şanssız bir insan olmamdan dolayı mıdır bilmem 3. ayında normal bir şekilde müzik dinlerken aniden sağ kulaklığım iptal oldu. Sorun L jack ın oradandı çözemedim bende sağ kulaklık kısmını kesip tek kulaklık olarak dışarı çıkarken kalabalık yerlerde takıyorum. Telefon çalınca duymuyorum bazen ona yardımcı oluyor :) Bu durum her ürünün kaderi aynı olacak diye bir kaide doğurmasın ürünün ses, malzeme ve görüntü olarak 10 üzerinden alacağı not 9,5 tur.

Teknoloji şanstır, şans sizinle olsun :)

Hocam inanın neden öyle olmuş anlamış değilim aynı parti ile gelen ve sattıklarımdan tek bir şikayet gelmedi.. Telafi etmek için pm attım Size

Hocam dediğim gibi kesinlikle size bir çamur atma çabası değil bu zaten ürün kalitesine göre fiyatı az olan bir ürün fakat teknoloji işi tamamen şans olduğu için olabilecek durumlar bunlar. Geçen sene binlerce liraya televizyon aldım ertesi hafta ana kartı yandı :) Şans olmayınca teknoloji ne yapsın, siz ne yapın yani ...

Ama arkadaşlar aklınızda soru işareti kalmasın ürün sahibi kesinlikle iyi ürünler satıp, malının arkasında olan biri.. Herhangi bir aksaklıkta gerekli yardımı ve 2. üründe indirimi sağlıyor. Kendisine teşekkür ediyorum.

Arkadasa 1 adet tour gonderilecektir.. Bu tur seyler karsilikli konusma ve fedakarliklarla cozulur.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaştan 1 adet Mixr aldım beyaz renkte, herşeyiyle çok güzel diyebilirim.. Arkadaş sıkılmadan bütün sorulara cevap veriyor, 10 numara bir insan kendisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Arkadaştan 1 adet Mixr aldım beyaz renkte, herşeyiyle çok güzel diyebilirim.. Arkadaş sıkılmadan bütün sorulara cevap veriyor, 10 numara bir insan kendisi..

Tesekkurler güle güle kullanın Her zaman beklerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilk aldığım tourda küçük bir problem yaşayınca 2. tour u satıcı arkadaş saolsun çok cazip kılan bir seçenekle bana sundu güler yüzlü sıcak kanlı arkadaş, dürüst satıcı. Ürün bir önceki seriye göre daha iyi diyebilirim ses kalitesi muazzam, arada diyorum acaba orjinali vardı kendisinde de yanlışlıkla onu mu gönderdi bana diye ciddi anlamda ses kalitesi güzel çok beğendim teşekkür ederim buradan kendisine alışverişimiz devam eder inşallah :)

Bir de resim paylaşayım, bu arada arkadaşlar kablo rengi olsun malzeme renkleri falan olsun kesinlikle aynı ve ben buradayım diye bağırıyor dikkat çekici ve güzel.

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!]

• quote:

Arkadaşlar ilk aldığım tourda küçük bir problem yaşayınca 2. tour u satıcı arkadaş saolsun çok cazip kılan bir seçenekle bana sundu güler yüzlü sıcak kanlı arkadaş, dürüst satıcı. Ürün bir önceki seriye göre daha iyi diyebilirim ses kalitesi muazzam, arada diyorum acaba orjinali vardı kendisinde de yanlışlıkla onu mu gönderdi bana diye ciddi anlamda ses kalitesi güzel çok beğendim teşekkür ederim buradan kendisine alışverişimiz devam eder inşallah :)

Bir de resim paylaşayım, bu arada arkadaşlar kablo rengi olsun malzeme renkleri falan olsun kesinlikle aynı ve ben buradayım diye bağırıyor dikkat çekici ve güzel.

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!]

teşekkürler güle güle kullanın tekrar

• tour icin pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

tour icin pm

cevaplandı
  • 1 adet beyaz tour tarafimdan alinmistir

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

1 adet beyaz tour tarafimdan alinmistir

Kargolandi gule gule kullanin

• hocam tour'lar kutulumu ? birde beyaz ve kırmızı arasında fark varmı kalite olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belhanda10 -- 12 Mayıs 2013; 14:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belhanda10

hocam tour'lar kutulumu ? birde beyaz ve kırmızı arasında fark varmı kalite olarak ?

kutusuz hocam.. Renkler arası kalite farkları yoktur
  • Hocam tour varmı elinizde almak istiyorum. renk farketmez (kırmızı veya beyaz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Hocam tour varmı elinizde almak istiyorum. renk farketmez (kırmızı veya beyaz)

forumun mesaj sisteminde sorun var tour mevcut her2 rengide
  • Cx 200 kullanıyorum s ve ş sesleei yüksek seslerde patlıyor sizin tourda böyle bir sorun olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: tremacs

Cx 200 kullanıyorum s ve ş sesleei yüksek seslerde patlıyor sizin tourda böyle bir sorun olur mu

kulakligi ne kadar zorladiginiza bagli ben henuz rastlamadim ayrica benim tour cx200 den daha iyi bir Kulaklik

• quote:

quote:

Cx 200 kullanıyorum s ve ş sesleei yüksek seslerde patlıyor sizin tourda böyle bir sorun olur mu

kulakligi ne kadar zorladiginiza bagli ben henuz rastlamadim ayrica benim tour cx200 den daha iyi bir Kulaklik

Cevap için teşekkürler hocam cx200 u alalı 2 ay oldu çok kararsızım

• quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler hocam cx200 u alalı 2 ay oldu çok kararsızım

karar sizin

• quote:

quote:

Hocam sanalapazardan alabiliyormuyuz ben kırmızı istiyorum tour.
  • quote:

quote:

quote:

tabi buyrun
    http://www.sanalpazar.com/Beats-Tour-Kirmizi__isp8235966

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabi buyrun
    http://www.sanalpazar.com/Beats-Tour-Kirmizi__isp8235966

Aldım :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.