Şimdi Ara

1. Kalite 10 Kg Loyal Basmati Pirinci 99,99 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
6
Favori
9.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok uzun yıllardır sadece Basmati kullanırım. Bu kadar övmenize dayanamadım ve siparişi geçiyorum. Umarım son kullanma tarihi ileri bir tarihedir çünkü evde baya bir Basmati var. Bunu sırf merak ettiğim için alıyorum.

Trendyolda devamlı aldığım satıcı bile sahte satmaya başlamış ne yazık ki.piyasada çok zor artık orjinal ahmad tea

Son kullanma tarihi 2022 senesidir. Ürün 2020 ürünü. Bu arada Basmati pirinç ile ilgili şu bilgiyi vereyim. Ürün bekledikçe güzelleşen bir ürün olduğu için, önce yıl mahsullerinin fiyatları son sene mahsülüne göre çok yüksek oluyor. Genelde AB ülkeleri, ABD ve Kanada alır eski sene mahsulünü. Bize kadar kalmaz yani 🙂 bu Arada sipariş için Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba, Ahmad Tea İran fabrikasında üretilip satılan, orjğvsl turuncu şeritli çaydır. Ürünün içeriği fabrika tarafından belirlendiği için bu konuda bir müdahelemiz bulunamıyor. Son günlerde Ahmad Tea’nin kalitesinden memnun değilseniz, size kendi markamız olan Tastea çayı öneririm. Sitah paket olan %100 saf süper Pekoe Seylan çayı içerir. Yeşil paket olan ise %80 saf süper Pekoe Seylan çayı ile %20 Rize Mayıs çayı harmanıdır. Bergamot aromalı olan bu çayda, orjinal Ahmad Tea aroması kullanılmaktadır.

Tastea çaylarla ilgili müşteri yorumlarını N11 mağazamızdan inceleyebilirsiniz.

https://www.n11.com/supermarket/icecek/cay

• Mahmood Basmati ‘yi bilmeyenler Zarrin Mehr ve Mojdeh tercih eder..
  • gunner92fb kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğiniz pirinçler artık Türkiye’de de paketleniyor. Maliyeti düşürmek için içine farklı tür pirinçler de katılabiliyor. Sanırım bu yüzden, bu problemi yaşamış olabilirsiniz. Loyal orjinal, %100 1121 Basmati pirincidir. Herhangi bir problem yaşamazsınız.

Selamlar, onu da kullandık ve sattık bir ara. Ürün kalitesi çok yüksek değil. Şu anda çok sayıda sahte Zerrin ve müjde üretildiği için, onların yanında iyi kalıyor. Loyal ile karşılaştırıp, yorumlamanızı isterim.

• Loyal safran kokulu mu, standart mı ? Mahmood dan lezzetli olduğunu iddia ediyorsunuz doğru mu? 3 ünü de biliyorum bu arada. Hatta yapışkan çin pirinci ve unu da var evde ki, bu pirinç olayının en kıymetlisi yapışkan siyah ve sonrada yapışkan beyaz çin pirincidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evcimik.com

Merhaba, Ahmad Tea İran fabrikasında üretilip satılan, orjğvsl turuncu şeritli çaydır. Ürünün içeriği fabrika tarafından belirlendiği için bu konuda bir müdahelemiz bulunamıyor. Son günlerde Ahmad Tea’nin kalitesinden memnun değilseniz, size kendi markamız olan Tastea çayı öneririm. Sitah paket olan %100 saf süper Pekoe Seylan çayı içerir. Yeşil paket olan ise %80 saf süper Pekoe Seylan çayı ile %20 Rize Mayıs çayı harmanıdır. Bergamot aromalı olan bu çayda, orjinal Ahmad Tea aroması kullanılmaktadır.

İranda Üretidiğini biliyorum,yaklaşık 12 yıldır bu çayı kullanıyorum,Türkiyeye gelen ahmad çayların hemen hemen hepsi orjinalin aynı kutusunda ve şeritli geliyor,çok dikkatli olmayan biri dış kutusundan anlayamaz,irandaki şu an satış fiyatı 70 lira,yazdığım gibi trendyolda orjinal satan biri vardı,10 kutuya yakın almıştım 2 ay arayla ,hem ondan hem başka satıcıdan son aldıklarım ise tamamen sahte çıktı,sanki içine yoğun ve itici bregamot kimyasalını basmışlardı ve orjinalinde olmayan çayın içinde sarı sarı saplar vardı.Bu yüzden orjinal değil diyorum.İnternetten almasam görerek baksam kesinlikle almazdım.Ama maalesef bu çay her yerde satılmıyor.

Trendyoldaki sattığınız çaylardaki yorumları okudum şimdi orjinalliği konusunda haklı olduğumu anladım.

Taste markalı çaylardanda aldım,evet onlar güzel çıktı,ama bir ahmad çay değil kesinlikle.Teşekkür ederim

• aotnob A kullanıcısına yanıt

Safran kokulu değil. Satılan hiçbir pirinç safran kokulu değil zaten. Müjde (İran markasıdır) paketi üzerinde saffron rice ibaresi yazar sadece. Bu ibarede safranla pişirilen pilav için olduğu yönünde bir ibaredir. Ama Türkiye’de içinde safran varmış gibi bir intiba oluşmuş.

Mahmood hakkında ise şunu söyleyebilirim: ürün güzel, kaliteli ama biraz ufak taneli. Lezzet olarak ise tüm gerçek Basmati pirinçler birbirine yakındır. Loyal daha iri taneli bir pirinçtir. Pişince yaklaşık 2 katına çıkar tane uzunluğu. Lezzetinin yanında Görsel olarak da daha hoş görünür.

Kapatıyoruz size ait bir dükkanmış yani.İlk zamanlarda orjinal aldığım ama son siparişlerimde orjinalinden farklı çıkan ahmad tea ler size aitmiş demek ki..

İlk aldığım zamanda çok sevinmiş ve çevreme söylemiştim,artık nihayet orjinal satan bir yer buldum artık yıllarca oradan alırım diye,hatta devamlı kapatıyoruz adlı satıcıyı aramaktan yoruluyordum sipariş verirken.  Aslında sizde aldığınız yerden orjinallerini rahatlıkla anlayıp ona göre sipariş verebilirsiniz,nasılsa sizede direkt fabrikasından gelmiyor bu çaylar  

• serden kullanıcısına yanıt

Evet, dediğim gibi ürünler İran’dan geldiği için kalite standartı yakalanamıyor. Pandeminin ilk zamanları ürün kalitesi çok düştü. Çok sayıda iade aldık siparişlerde. Zaten gelen çok sayıda şikayet ve iadeler yüzünden, ki bu şikayetler çayın yaprak kalitesi ilgili değil de kokusunun kalıcılığı ile ilgili şikayetler idi, Tastea markası ile kendi çayımızı üretmeye başladık. Şu anda nereden alıyorsunuz?

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Sitenizde çay da gördüm,yumuşak içimli demi güzel,bizim çaya yakın çay var mı?

Tastea kendi markanızdır. Süper Pekoe (iri kıyım) çay yaprağı içerir. Siyah paket kokusuz ve %100 Seylan, yeşil paket (Earl Grey aromalı) %80 Seylan, %20 Rize Mayıs çayı içerir. İçimi yumuşaktır. Güneydoğu Anadolu çayları gibi sert bir çay değildir.

Çay olayına gelince son 5-6 yılda kalite çok bozuldu

Hayvan gübresi gibi çay üretiyoruz kaliteli çayı da Katara satıyoruz

Yumuşak içimli

ilk 30 dakikada bulanık ve kahverengi renk almayan

acımsı olmayan

içtikçe içesi gelen

fiyatı uygun olan (1kg 45 -50 tl)

çay Türkiyede yok olanda da boya var dediler (Gökçay)

neredeyse bütün çayları denedim Gökçay son 5-6 yılda içtiğim en güzel çaydı

Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2021 ve DUYURULAR

https://forum.donanimhaber.com/yeni-kaliteli-cay-tavsiyeleri-2018-2021-ve-duyurular--132301143#132301143

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Şubat 2021; 0:28:16 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Beğeneceğinize eminim. Teşekkürler.

150 TL üzerinde ücretsiz kargomuz mevcuttur.

basmati pirinç güzelse bende alacağım, yanına hangi çayı alayım acaba güzel bir çay içelim öneriniz nedir?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.