Şimdi Ara

1 haziran 2018 CityCocoTr rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ikinci el bir motosiklet al ne şarj derdi var nede öyle senede bozulur
  • Geçmiş olsun. Bu gibi araçlar aslında fabrikada bir çok teste giriyorlar. Yokuşun durumunu bilmiyorum ama çıkamasa bile şarjını bitirmez. Bence sizin aracın bataryasında bir bozukluk var. Umarım iade süreciniz tamamlanır.
  • Araştırmadan bi hevesle gidip almış anlaşılan. Bu paraya 50cc scooter alırdı B sınıfı ehliyetle çok rahat binerdi, 2lt benzin koy 100 km git, koltuk altında bagaj da oluyo. Ya da 3500 TL'ye katlanır elektrikli bisiklet alıp canı isterse arada spor olarak da binerdi.
  • Satmak için her türlü yalanı söylüyorlar hocam kesinlikle bir ürünü alırken bütün özelliklerini bizzat kendiniz inceleyiniz ve test ediniz. Test etmeden almayın. Arabaları bile test ettiriyorlar test edemezsiniz derlerse de almayacaksınız. Yazık günah milletin ne zorluklarla kazandığı parayı cebe indirip sattım bittim demesi yok öyle. Umarım en kısa zamanda lehinize sonuçlanır.
  • benzinli scooter yada vitesli bitane

yamaha ybr125

honda cbf150

kuba 50cc

honda spacy110

vb birsuru o paraya secenek var kotu bir tercih olmus

birak yokusu antalya istanbul arasi bile gider gelirsn

cok isinirsa 20 dk dinlendir devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 7 Haziran 2018; 13:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyi geçtim buna 6700 tlyi hangi akıl veriyor arkadaşlar.Yapmayın,şöyle ürünler için kimseye para kazandırmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.