Bildirim
1 Haftalık Konu Konu Çalışma Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Neden yarın bugün değil? _____________________________ Engin denizler gibi ol, bir taş atmayla bulanma. İnsanların yaptıkları seni incitiyorsa, sen hâlâ sığ su sayılırsın. -
eğer bunu uygulayabilirsen çok başarılı olabilirsin ama hep ertesi gün yapım bugün vakit geçti demiyeceksin ordakilerin en az günlük 10bölümse 5i bitecek snn için _____________________________ -
Uygulanırsa faydalı olur bence.
Bu arada Açı Dershanesine mi gidiyorsun?_____________________________ -
1.5 saatte 1 dersten 2 konu bitirebiliyorsan helal olsun valla. temel varsa soru çözüp geçecem diyorsan bilemem tabi.. _____________________________ -
bu hafta içi hızlandırmam vardı bugün bitti daha yeni geldim hafta sonu dershane yok.
Bu arada açı dershanesine gitmiyorum.Sınav dershanesindeyim._____________________________ -
Kimya ve fizikten bahsediyorsan o konularla ilgili test çözecem.Yeterince bildiğimi düşünüyorum. _____________________________ -
Bugün ki programımın büyük bir kısmını bitirdim ve birazdan bir başka derse geçiyorum _____________________________ -
Arkadaşlar programımı uyguluyorum ders çalışmaktan hiç bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum. _____________________________ -
Günde 4-5 konu bitirmektense 1 konu bitirip konu testlerini çözüp o günü tamamen o konuya ayırmak daha yararlı bence . _____________________________ -
o kadar vaktim olduğunu sanmıyorum _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı