Şimdi Ara

1 HAFTADA 2 MODEM ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2 aded adsl +2 modem vardı. 1 hafta arayla modemler arızalandı modemin dışında anakartın ethernet çıkışıda arızalandı. Bu durum için ne yapmak lazım şimdi sıfır bir modem alacağım onada aynısı olacak varsa tavsiyeleriniz bekliyorum. Adsl +2 modem olarakta ucuz ama yolda bırakmayacak şekilde hangisini öneririsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 14 Haziran 2014; 16:53:28 >

• modemlerin bağlı oldugu prizde kaçak olabilirmi?yada tesisat bazlı bir sorun
  • Elektrik akımlarına karşı portları korumalı bir modem alın.
    Modemin ve bilgisayarınızın bağlandığı yere de akım korumalı priz takın. Bazı akım korumalı prizlerde telefon hatları için de koruma olabiliyor. Biraz pahalıdır ama iyi bir çözüm olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kissmorning

modemlerin bağlı oldugu prizde kaçak olabilirmi?yada tesisat bazlı bir sorun

Valla bilmiyorum dostum bu sorun halamlarda oldu aynı binada 2 komşşumuzun daha bilgisayarı ve digiturku hasar gördü bende çok şükür sorun olmadı.Herkez duyarsız ben bu gün biraz caz yaptım yöneticiye çıktım tüm binaya topraklı tesisat çekilmesini talep ettim kem küm ettiler biraz ama kafaya koydum tüm komşularımı bu sorundan kurtarıcam bu gün ona yarın bize bina tesisatında sorun olduğu apaçık ortada ben bundan birkaç ay öncede komple sistemi gümlettim 2 3 yıl daha götürürdü boş yere sıfırdan bilgisayar aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 14 Haziran 2014; 20:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray_a

Valla bilmiyorum dostum bu sorun halamlarda oldu aynı binada 2 komşşumuzun daha bilgisayarı ve digiturku hasar gördü bende çok şükür sorun olmadı.Herkez duyarsız ben bu gün biraz caz yaptım yöneticiye çıktım tüm binaya topraklı tesisat çekilmesini talep ettim kem küm ettiler biraz ama kafaya koydum tüm komşularımı bu sorundan kurtarıcam bu gün ona yarın bize bina tesisatında sorun olduğu apaçık ortada ben bundan birkaç ay öncede komple sistemi gümlettim 2 3 yıl daha götürürdü boş yere sıfırdan bilgisayar aldım.

ilk önce dediğini mutlaka uygula sonrada bana modem bütçesi ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    8 ay önce açıldı
    5.1 HOPARLÖR SORUNU
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.