Şimdi Ara

1 günde matematik nasıl öğrenilir acil yardım(sonuç) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
4
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Creptics

kuralları bilip sorularda kalıyorsan bol bol test çözmen lazım. bunu 1 günde halletmen zor. ben senin yerinde olsam o kadar paniklemem. bu devirde herkes paraya çalışır. adam senin kaydını silerse senden para alamaz :))

hocam olay farklı sayılı öğrencilerden oluşuyor gittiğim yer torpille girdim sayılır.benim yerime yüzlerce gelebilecek öğrenci varken ben girdim xd

ben ygs zamanı deneme sokar diye rahat raht sözel kastım matematiğin adam için bu kadar önemli olduğunu nereden bileyim.sabahtan beri çözdüğüm soruların ygs denemeleriyle alakası yok resmen 1 kg ile 100 kg arasındaki farkı görebiliyorsun adama tıp okuyacağımı söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

arkadaşlar cuma günü ygs denemesi yapacak hoca zayıf olanların kaydını silecek.matematikte 40 sorudan 5 tane anca yapıyorum zar zor nasıl bunu 15 20 yaparım 1 günde kolay soruları yapıyorum ygs denemesi çözemiyorum necdet ekol şenol ne varsa izledim kurallar falan hepsi ezberimde çözmeye gelince tık yok kısaca matematik 1 günde nasıl öğrenirim nerden başlarım?

Kartezyen yayınları var, onu bitir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Creptics

kuralları bilip sorularda kalıyorsan bol bol test çözmen lazım. bunu 1 günde halletmen zor. ben senin yerinde olsam o kadar paniklemem. bu devirde herkes paraya çalışır. adam senin kaydını silerse senden para alamaz :))

hocam olay farklı sayılı öğrencilerden oluşuyor gittiğim yer torpille girdim sayılır.benim yerime yüzlerce gelebilecek öğrenci varken ben girdim xd

ben ygs zamanı deneme sokar diye rahat raht sözel kastım matematiğin adam için bu kadar önemli olduğunu nereden bileyim.sabahtan beri çözdüğüm soruların ygs denemeleriyle alakası yok resmen 1 kg ile 100 kg arasındaki farkı görebiliyorsun adama tıp okuyacağımı söyledim

adama tıp okuyacağım de sonra sürekli sözel kas mat önemsiz de ve son gün de halletmeye kalk. Usta kusura bakma da şeytan seni iyi dürtmüş :))

• imkansız diye bir şey yok adamlar marsta su bulmuş matematik öğrenilmeyecek bir şey değil 3 işlemden ibaret a ile b yi parantezden ayırıp tekrar buluşturup fırlatıyoruz sayıları toplayıp cevabı buluyoruz olay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

arkadaşlar cuma günü ygs denemesi yapacak hoca zayıf olanların kaydını silecek.matematikte 40 sorudan 5 tane anca yapıyorum zar zor nasıl bunu 15 20 yaparım 1 günde kolay soruları yapıyorum ygs denemesi çözemiyorum necdet ekol şenol ne varsa izledim kurallar falan hepsi ezberimde çözmeye gelince tık yok kısaca matematik 1 günde nasıl öğrenirim nerden başlarım?

Kartezyen yayınları var, onu bitir.

hocam matrix tarzı veri yükleme olmuyor mu valla testle bitmez her konudan 10 test çözsem 280 soru ediyor 10 soru kurtarmıyor 30 sorudan 28 konu 840 soru çözmem lazım nerden baksanız

• quote:

Orijinalden alıntı: plutarkhos_

17 SENEDE ÖĞRENEMEMİŞSİN 1 GÜNDE Mİ ÖĞRENECEKSİN

cuma akşamına kadar uyumuyorum ve test çözüyorum hocam 17 senede öğrenemediğimi 1 güne sığdıracam bir sorun olursa buralardayım
  • saatimiz 2:30 u gösteriyor necdetkirpinin konu anlatımıyla soru çözümlerini bitirdim sayılar konusunu ve baya etkili oldu diyebilirim uyumama 30 saat 14 dakika kaldı ve gözlerime bıçak gibi ağrı girdi biraz soru bankası çözüp göz dinlendireceğim sabaha matematiği sökmüş olurum.
  • Matematik adına çok şey öğrenmiş uğramış ve uygulamış biri olarak şunları söylemek istiyorum ,zahmet isteyen bir is zaman ister öyle 3 5 günde falan öğrenilmez ygs diyorsun pratik ister istediğin kadar ezber yap sana bir şey katmaz polüm üretmeyi öğrenmeli beynin (Geçen sene 42 yapmıştım Lys de, ygs 35 netti )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna uğraşma hepsi birbirine girecek yine bildigin kadarını yapabilceksin.

• Matematikte bir şey yok hepsi 4 işlemden ibaret.

• Kovsun ya parayla gidiyorsun sanki hoca mı yok. Git üniversitelerdeki matematik bölümü okuyanlardan ucuza ders al.
    Özel hocaymış bilmem neymiş.Bari o kadar para alıp devlete vergisini ödüyor muymuş? Bu devirde öğretmene o kadar bağlı değilsin bir dünya farklı öğrenme şekli var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Kovsun ya parayla gidiyorsun sanki hoca mı yok. Git üniversitelerdeki matematik bölümü okuyanlardan ucuza ders al.
    Özel hocaymış bilmem neymiş.Bari o kadar para alıp devlete vergisini ödüyor muymuş? Bu devirde öğretmene o kadar bağlı değilsin bir dünya farklı öğrenme şekli var.

hoca gerçekten herkes tarafından övülüyor hedefim olmasa evdede çalışırım.akrabam 10 bine girdi onun torpiliyle girdim ve temelim çok zayıf.bende 6 ay içerisinde yeterli puan elde ederim inş :( dediğiniz doğru ama zaman kavramı küçülüyor bu sene kazanamassam bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Paralı bir kurum özel yani, kovulma olmaz hocam çıkarsınız sadece, hem herkesin doğuştan gelen farklı alanlarda yeteneği vardır sizin de matematikte olacak diye bir şart yok yani üzülecek bir durum yok sadece gayret etmelisiniz, 2 aylık formüle gelir isek de final kolay ygs matematik konu çözümlü soru bankası kitabı, en basitten alıyor uç örnekleri de çözümlü veriyor bakmanızı tavsiye ederim alın demiyorum belki de ters gelecek size

adam 17 yasinda liseliyle sizli konusuyor. kafayi yemis la millet

•  1 günde matematik nasıl öğrenilir acil yardım(sonuç)

• Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Kim 17 yaşında? Büyü de gel koçum? Umrunda degilsin, Türk milletinin ortak özelliği bu ya dalga da dalga, karışma kimseye, her işe de burnunu sokma

• çarpım tablosunu ezberle yeter.
  • Just My Life kullanıcısına yanıt
    Herkes ogrenicek diye birsey yok.

• Okumayın. 1 günde matematiği sökeceğine inanan ergen.

• Matematik yok Çarpım tablosu yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Herkes ogrenicek diye birsey yok.

hocam hedefim sağlık matematik shard hocaya tıp okuyacam dedim koskoca 6 ay var ygs yaparım inş. 27 saattir uyumadım şuan fizikten devam ediyorum.vektor vs.23 saat kadar az bir zaman kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.