Şimdi Ara

1 günde matematik nasıl öğrenilir acil yardım(sonuç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
4
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cuma günü ygs denemesi yapacak hoca zayıf olanların kaydını silecek.matematikte 40 sorudan 5 tane anca yapıyorum zar zor nasıl bunu 15 20 yaparım 1 günde kolay soruları yapıyorum ygs denemesi çözemiyorum necdet ekol şenol ne varsa izledim kurallar falan hepsi ezberimde çözmeye gelince tık yok kısaca matematik 1 günde nasıl öğrenirim nerden başlarım?

edit: arkadaşlar temel kavram sayılar yaş problemleri vs. matematkten 12 doğru yaptım. 15 20 olsa iyi olurdu ama oldu işte sallarsam tutmazdı şansızım.en düşük ben almadığım için ne mutlu bana.

ygs soru bankasında sorulan soruları elime kalem alıp aynılarını yazdım yaza yaza aklıma kazındı nasıl yapıldıkları.önemli olan soruyu iyi anlamak soruya ilk baktığımda sayıları görür tırsardım sayılar yerine soruya baksak cevap kendi geliyor.kayıt silinen olmadı ortada kötü bir sonuç yok ygs hazırlık devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just My Life -- 2 Ekim 2015; 18:54:54 >

• 17 SENEDE ÖĞRENEMEMİŞSİN 1 GÜNDE Mİ ÖĞRENECEKSİN
  • 12 senede öğrenemiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenemezsin

• Nasıl kayıt siliyor ya nasıl sistem poöyle r

• Kopya cekeceksin baska yolu yok.

Tabi eger hocanin ciddi olduguna eminsen ve yapamayacagindan suphen yoksa kesinlikle kopya cek.Zaten okuldan atilacaksin 1 gunde calisarak bir sey olmaz.Belki bir şans doğar.

• basit konular için test çöz 10-15 yaparsın belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • antrenmanlarla matematik diye bir kitap vardı tavsiye ederim ;)

netten indirebilirsin (tavsiye etmem ama)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Nasıl kayıt siliyor ya nasıl sistem poöyle r

hocam paralı eğitim yeri var oraya gidiyorum yetenekleri belirleyip ona göre derse devam edecek
  • hocam ben onu bulsam satar zengin olurdum sana mı sölicem git soru çöz netteki çözümlü soruları kağıtta çözmeye çalış çözümüne bakmadan

• Örnek sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

hocam ben onu bulsam satar zengin olurdum sana mı sölicem git soru çöz netteki çözümlü soruları kağıtta çözmeye çalış çözümüne bakmadan

hocam çözümlü soruları her ne kadar çözsemde farklıları çıkıyor la bu soru böyle çözülmüyor muydu diye baka bakakalıyorum

tam sayı ise böyle çozulur pozitif ise boyle negatif ise boyle sadeleşir 1 kalır hoppala ve de cuppala hadi bağcılar kafayı yedim 9 saattir sorulara bakıyorum çözemeyince sıyırıyorum
  • Just My Life kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 ayda desen tamam belki ama bir günde zor ya :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Hocam 2 ayda desen tamam belki ama bir günde zor ya :(

hocam 2 aylık formulunuzu soyleyin ben cuma gunune kadar uyumam azmeder yaparm valla cok rezil olurum sinifa sonrada kovulurum
  • Just My Life kullanıcısına yanıt
    Paralı bir kurum özel yani, kovulma olmaz hocam çıkarsınız sadece, hem herkesin doğuştan gelen farklı alanlarda yeteneği vardır sizin de matematikte olacak diye bir şart yok yani üzülecek bir durum yok sadece gayret etmelisiniz, 2 aylık formüle gelir isek de final kolay ygs matematik konu çözümlü soru bankası kitabı, en basitten alıyor uç örnekleri de çözümlü veriyor bakmanızı tavsiye ederim alın demiyorum belki de ters gelecek size

• Beyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru çözüm vieolarını izle, sende çöz.

Soru çözerken, soruda verilen hiçbir bilginin boşa olmadığını unutma. Bütün verilenleri kullan.

Birkaç ay/haftaya netlerin artabilir. 3 vakte kadar 4.

• Arkadaş üniversite kafasını şimdiden yaşamaya başlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Soru çözüm vieolarını izle, sende çöz.

Soru çözerken, soruda verilen hiçbir bilginin boşa olmadığını unutma. Bütün verilenleri kullan.

Birkaç ay/haftaya netlerin artabilir. 3 vakte kadar 4.

benim için kalan tahmini zaman 32 saat
  • kuralları bilip sorularda kalıyorsan bol bol test çözmen lazım. bunu 1 günde halletmen zor. ben senin yerinde olsam o kadar paniklemem. bu devirde herkes paraya çalışır. adam senin kaydını silerse senden para alamaz :))
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.