Şimdi Ara

1 Günde 5.797 Kalori Almak ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
11.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de zayıfım. Günlük 3000 kalori alıyorum her gün ama yine de kilo alamıyorum. Günlük 3600 kalorilik diyet denedim. Yine bir şey değişmedi. Fazla yemek yemek de zararlı. İnsan kendisini iyi hissetmiyor.

Bence kilo almak için kaloriyi arttırmak yerine, öğün aralarında su içmeyi dene. Tabi yemeklerden 1 saat önce sıvı alma. Bu iştahını kapatır ve zayıflatır. Yemeğini yedikten 20 dakika sonra 1 bardak su iç. Sonra yarım saatte bir su iç. Bu şekilde.
    Ben böyle yapıyorum. Bir de zayıf olmanın en büyük nedenleri 1. sırada genetik, 2. sırada öğün atlamak ve sabahları kahvaltıyı geç yapmak. Çünkü vücut sabah çok yağ yakıyor. Erken kalkmak bu açıdan çok iyi. Bir de fazla düşünmemek gerekiyor. Düşünmek çok fazla kalori harcattırıyor.

Bu arada bence cici bebeyi günde 2 adetten fazla yeme. Çok şekerli çünkü. Onu yiyeceğine git 100 gram karışık kuruyemiş ye. 600 kalori yapıyor. Meyve olarak bir tane avokado 240 kalori. 5 kaşık yulaf 185 kalori. Yani kaloriyi arttırmak için daha sağlıklı bir çok alternatif var. Sen bilirsin. Ama bence 5000 kalorinin üstüne çıkma. Hatta 4 binin bile üstüne çıkma. 63 kilosun. Hızlı şekilde birden kilo almak çok zararlı. Aynı mantıkla hızlı şekilde zayıflamak da çok zararlı. Haftada 1-2 kilo almak ya da vermek sağlıklıdır. Bence bir diyetisyene git.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Kilo vermek çok kolayda almak çok zor hocam bir ara 4 kilo almıştım anında geri verdim hastalığım yüzünden kusa,kusa

Alıntıları Göster
    Senin icin oyle demek ki dostum. Kilo almak benim icin dunyanin en kolay isi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Ben de zayıfım. Günlük 3000 kalori alıyorum her gün ama yine de kilo alamıyorum. Günlük 3600 kalorilik diyet denedim. Yine bir şey değişmedi. Fazla yemek yemek de zararlı. İnsan kendisini iyi hissetmiyor.

Bence kilo almak için kaloriyi arttırmak yerine, öğün aralarında su içmeyi dene. Tabi yemeklerden 1 saat önce sıvı alma. Bu iştahını kapatır ve zayıflatır. Yemeğini yedikten 20 dakika sonra 1 bardak su iç. Sonra yarım saatte bir su iç. Bu şekilde.
    Ben böyle yapıyorum. Bir de zayıf olmanın en büyük nedenleri 1. sırada genetik, 2. sırada öğün atlamak ve sabahları kahvaltıyı geç yapmak. Çünkü vücut sabah çok yağ yakıyor. Erken kalkmak bu açıdan çok iyi. Bir de fazla düşünmemek gerekiyor. Düşünmek çok fazla kalori harcattırıyor.

Bu arada bence cici bebeyi günde 2 adetten fazla yeme. Çok şekerli çünkü. Onu yiyeceğine git 100 gram karışık kuruyemiş ye. 600 kalori yapıyor. Meyve olarak bir tane avokado 240 kalori. 5 kaşık yulaf 185 kalori. Yani kaloriyi arttırmak için daha sağlıklı bir çok alternatif var. Sen bilirsin. Ama bence 5000 kalorinin üstüne çıkma. Hatta 4 binin bile üstüne çıkma. 63 kilosun. Hızlı şekilde birden kilo almak çok zararlı. Aynı mantıkla hızlı şekilde zayıflamak da çok zararlı. Haftada 1-2 kilo almak ya da vermek sağlıklıdır. Bence bir diyetisyene git.
    hocam günde 5.000 kalori alsam bile belki kilo alamayabilirim çünkü metabolizmam çok hızlı ne yersem yakıyor.

• thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Cicibebeyi çıkarınca 1000 kalori kalıyor asfsafdafxadd

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Cicibebeyi çıkarınca 1000 kalori kalıyor asfsafdafxadd
    dsfdshksdfsf knk ne yapayım karar ver gireyim mi bu işe ?
  • Patatos P kullanıcısına yanıt
    Hocam işte hangi kuruyemiş çekirdek desen tamam yemesi zevklide 1 paketi akşama kadsr anca bitiryon kabak desen oda cekirdekle aynı yer fıstığı desen çok sert dişlerimi agirtiyor diğerlerinde çok pahalı ne oneriyorsunuz

Knk konuyu okuyorum kuruyemiş konusu kafama yattı

Biz ne yapıyoruz habire karbo yiyoruz vücutta onu yağa çevirmek için karaciğer çok çalışıyor neticede benim suratım eşek gibi ve yaşlı sivilceler çabası.

Ama kuruyemiş boş kalori değil içerisindeki yağ doğal o yağ direk yapıya katılıyor karaciğeri felanda yormuyor çok mantıklı şuan bir umud doğdu bana

Ama knk bizim ekonomik bir kuruyemi bulmamız lazım zengin olsak offffffffff günde 2 çuval badem ceviz gomebilirdim ama para sıkıntı sence?

Biz ne yapıyoruz habire karbo yiyoruz vücutta onu yağa çevirmek için karaciğer çok çalışıyor neticede benim suratım eşek gibi ve yaşlı sivilceler çabası.

Ama kuruyemiş boş kalori değil içerisindeki yağ doğal o yağ direk yapıya katılıyor karaciğeri felanda yormuyor çok mantıklı şuan bir umud doğdu bana

Ama knk bizim ekonomik bir kuruyemi bulmamız lazım zengin olsak offffffffff günde 2 çuval badem ceviz gomebilirdim ama para sıkıntı sence?

• quote:

para sıkıntısı var knk o değilde benim suratımda Allah'a şükür 1 tane bile sivilce yok cici bebe yersem çok sivilce yapar mı ? ulan o değilde sinirlendim gene ya 1.88 boyunda 63 kg zulüm görmüş esirler gibi geziyorum ortalıkta.

• Ölebilirsin onun dışında sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o beslenmeyle karaciğerini delik deşik edeceksin uzun dönemde ciddi rahatsızlıkların olabilir. gelişmek için iyi beslenmek lazım bol protein alman lazım karbonhidrat değil. kalori hesabından önce yediğin şeyler kaliteli olmalı, cici bebeyle olcak iş değil. bu şekilde bu işe girme sağlığına yazık edersin.
    Knk Yapın gereği belki çıkmaz ama arkadaşların dediği gibi karaciğeri ele alırsın ve mantıklı değil gibi.

Bizim kuruyemiş üzerinden yurumemiz lazım karbonhidrat bana şimdiye kadar yaramadı .

Ama ucuza ceviz badem bulmaliyiz 250 Gr yesek 1500 kalori felan yer fıstığı da öyle ama yer fıstığı batıyor dişimi agirtiyor

Günde 3700 kalori+ 2.5 litre su diyetini yaptın mı hiç? Bence bu diyet bile sana kilo aldırır.
  • quote:

Knk Yapın gereği belki çıkmaz ama arkadaşların dediği gibi karaciğeri ele alırsın ve mantıklı değil gibi.

Bizim kuruyemiş üzerinden yurumemiz lazım karbonhidrat bana şimdiye kadar yaramadı .

Ama ucuza ceviz badem bulmaliyiz 250 Gr yesek 1500 kalori felan yer fıstığı da öyle ama yer fıstığı batıyor dişimi agirtiyor
    bende tam onu diyecektim kuruyemişler benimde dişimi ağrıtıyor. birde kuruyemiş yemeyede üşeniyorum :D

Knk ceviz bademin yiyimi kolay yer fıstığı çekirdek zor

• Leblebi işini görürmü acaba? Protein karbonhidratı yüksek yağı düşük. Cok pahalıda değil yulaf alıp sütle karıstırıp icinede bundan atsan saglam kalori olmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 6 Ekim 2019; 14:57:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Leblebi işini görürmü acaba? Protein karbonhidratı yüksek yağı düşük. Cok pahalıda değil yulaf alıp sütle karıstırıp icinede bundan atsan saglam kalori olmazmı
    aynen hocam sağol bak leblebiyi hiç düşünmemiştim onuda deneyip görmek lazım.
  • Bak knk ne buldum kuruyemiş olarak en iyisi ballı fıstık 1 paketi bizim burada 1 liraya çok dolduruyorlar 561 kalori varmış. 1 kasesinde de 763 kalori

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 6 Ekim 2019; 15:3:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

ne var hocam bunda ?

Alıntıları Göster
    yüksek oranda alınan şekerler vücudunu her türlü tipsizleştirir(meme büyümesi,göbek,yanlar) ve erken yaşlandırır istediğin kadar spor yap istediğin vücuda sahip olamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

yüksek oranda alınan şekerler vücudunu her türlü tipsizleştirir(meme büyümesi,göbek,yanlar) ve erken yaşlandırır istediğin kadar spor yap istediğin vücuda sahip olamazsın.

Alıntıları Göster
    yani spor yapsam bile göbekli biri olucam öyle mi hocam ? yalnız şunu da kat hocam metabolizmam çok hızlı ne yersem yakıyor malesef eminim 5.000 kaloriyi alsam bile gene yakacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.