Şimdi Ara

1 Günde 1 mat ve Geometri konusu biter mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce 1 günde 1 konu bitirmek mümkün mü?
    Mesela türv integral 1 günde bitebilir mi konu olarak?

• konuya 3 saat çalışıp 2 saat o konuyla alakali test cozerken halledersin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geometride son analitik konularini bitirebilirsin. turev integral bitmez.

• 1 günde türev integral bitirmek çok mantıklıymış.. biz salağız tabi ondan çalışıyoruz sürekli aslında son cumartesi baksakta yeter
  • Türev integral hayatta bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukalper

Türev integral hayatta bitmez
    of ya illa moralimi bozmasanız olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

of ya illa moralimi bozmasanız olmaz mı

Alıntıları Göster
    Bugün mat hocasına sordum aşırı derecede fazla çalışırsan 1 haftada ancak biter dedi :( formilleri fazla olduğu içinmiş Ya napcam ben çok az kaldı LYSye daha nerdeyse tüm matematik konularım duruyor bir mucize gerek bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Mat 1 mi Zor Mat 2 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: birpiyanist

Bugün mat hocasına sordum aşırı derecede fazla çalışırsan 1 haftada ancak biter dedi :( formilleri fazla olduğu içinmiş Ya napcam ben çok az kaldı LYSye daha nerdeyse tüm matematik konularım duruyor bir mucize gerek bana

Zamaninda calisacaktin kardes bu is bu kadar basit.

• 3nokta kullanıcısına yanıt
    Ya orası öyle de benim bir sürü problemim oldu bi salak psikiyatristin "YANLIŞ" teşhisinden dolayı uzun süre okula gidemedim, 12. sınıf konularını hiç bilmiyorum nerdeyse
  • Tum matematik konularini ve geometriden analitikle kati cismi son 10 gun bitirmeyi dusunuyorum. Tabi onceden de calistim cogu konuya ama tamamen 10 gune biraktim. Rahat olur gibime geliyor

• hadi bakalım İnşallah bitirebiliriz de sen şu son 10 günü 15 gün yapsan daha iyi olur bence sonra da gelir burda anlatırız bitip bitmediğini
  • yüzeysel biter ama bu senim işine yaramaz tüm soru kalıpları bilmen lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y*S kullanıcısına yanıt
    Lys de soru onemli degil konu bilmek onemli bence formulu yerine koy yeter. Bu benim lys sinavlarindan cikardigim sonuc cogunu cozdum cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sananebe123

Lys de soru onemli degil konu bilmek onemli bence formulu yerine koy yeter. Bu benim lys sinavlarindan cikardigim sonuc cogunu cozdum cunku.
    Matematiğe kaç saat ayırcaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sananebe123

türev integrali 1 günde bitirmek zor bitirirsin ama pekiştiremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

yüzeysel biter ama bu senim işine yaramaz tüm soru kalıpları bilmen lazım
    Ya arkadaşlar boş konuşmayın herkesin algılama seviyesi aynı değil.Sen 1 haftada anlarsın adam 1 günde.Ayrıca 1 günde algılama kapasitesi yüksek zihni açık ve 10 saat ders çalışan birinin türevi bitirebileceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

aynen bir hocamız da öyle demişti. YGS de çok soru çözerek, LYSde ise çok konu çalışarak daha başarılı olunur demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

aynen bir hocamız da öyle demişti. YGS de çok soru çözerek, LYSde ise çok konu çalışarak daha başarılı olunur demişti

Alıntıları Göster
    Ben zaten artık 1 günde değil de 1 haftaya yayarak ve netten ders anlatımlarına bakarak çalışmaya karar verdim.

• quote:

Ben zaten artık 1 günde değil de 1 haftaya yayarak ve netten ders anlatımlarına bakarak çalışmaya karar verdim.

takma kafaya ben daha başlayamadım lys konularına sayılsacı olarak ygs de kötü degil ayrıca benim ama çalısmadım seneye girersin ve kat kat daha başarılı olursun ben seneyi girmeyi düşünüyorumk artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

quote:

takma kafaya ben daha başlayamadım lys konularına sayılsacı olarak ygs de kötü degil ayrıca benim ama çalısmadım seneye girersin ve kat kat daha başarılı olursun ben seneyi girmeyi düşünüyorumk artık

sen de biraz fazla rahatmışsın ygs kötü değildi demişsin peki kaçıncı olmuştun sayısalda?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.